Arama sonuçları: *

• Users: Denyo
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

Vga to DP dönüştürücü sıkıntısı

Monitörümun vga girişi var fakat ekran kartımın hdmı ve DP portu var. Vga to DP dönüştürücü aldim fakat bilgisayarı açtığımda görüntü gelmiyor displayport girişini sok tak yapınca görüntü geliyor sebebi nedir sizce ?
  2. D

Hangi işlemci ve ekran kartı ?

Zaten direkt modlu alıcam işlemciyi 775 pin uyumlu olacak sanırım PSU konusuna gelirsek daha yeni kasa dahil 350w ikisi beraber aldım değiştiremem ki yeterli olucaktir zaten bütçem 1500 2000 1641392967 Sebep ?
  3. D

Hangi işlemci ve ekran kartı ?

S.a P5-G41C-M-LX anakartini alacağım 350 w PSU lu kasa var. İşlemci olarak xeon x5450 veya e5450 düşünüyorum ama sanırım e5450 işlemcinin pini uymuyor. Ekran kartı olarakta R7 240 2gb veya GTX 750ti alacağım (turbox) Yardımcı olursanız sevinirim.
  4. D

Bu anakart ile yapabileceğim en iyi sistem ?

Önerin var mı ?
  5. D

Bu anakart ile yapabileceğim en iyi sistem ?

Arkadaşlar s.a elimde GA-M720-US3 Anakart ve AMD athlon 64xII işlemci var bu kombinasyona ekleyebilecegim en iyi ekran kartı ve CPU nedir ? Ayrıca PSU ve Kasam yok
  6. D

Ekran karti driverini yukleyemiyorum

aygıt yöneticisinde sadece intel hd grafik kartı gözüküyor
  7. D

denedim fakat sonuç vermiyor format attım bios güncellemeyi denedim bios güncelleme maalesef yok
  8. D

Laptopum grundig gnb 1567 i3 Sanirim gt740m 2gblik ekran karti var Ben birgun bunub driverini sildim birdahada yukleyemedim. Bircok sey denedim bu surucu ile uyumlu donanim bulunamadi diyor.
Geri