Arama sonuçları: *

• Users: birkanoztrk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. B

❌İndirim Bitti! GIGABYTE MO27Q2A 27" 280Hz 0.03ms QHD QD-OLED 17.000TL

Hayırlı olsun arkadaşlar. Gelenleri çok kıskandım yalan yok mis gibi monitör almışsınız. Umarım memnun kalırsınız.
  2. B

Wicked Cushions artık Türkiye'de!

Umarım Nova Elite için jel ped yerine sthealtz pedi getirirler. Hem daha uygun fiyatlı hem kulaklığı daha açık hale getiriyor hem jele göre terletme olayı vs. daha az.
  3. B

🔥İndirim Bic Flex 5 Tıraş Bıçağı + Yedek Tıraş Bıçağı 6'lı + Çanta 299 TL

Hocam yukarıda da kanatıtor vs. Demişler siz konudaki fırsat ürününden bahsediyorsunuz değil mi?
  4. B

🔥İndirim Samsung Odyssey G6 OLED LS27DG602SUXUF 27 inç 360Hz 0.03ms Outlet 21.099,05 TL

En iyisi mini-led çekeceksin bir tane 2k 240hz. Oled gibi akıcı olamayacak ama yanma derdin vs. olmayacak, sanal çerçeveler olmayacak paşşa paşşa kullancaksın.
  5. B

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

İadeye gerek yok bence ya trigger mesafesi ve stand girişi hariç mükemmel bir gamepad. Bende cyclone 2 vardı ama elime küçük geldiği için ağrıtıyordu. Bu tam xbox boyutlarında sanırım elime cuk oturdu.
  6. B

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Ürünle başta bi mücadele ettim gamepad testere bile girip home tuşunca basınca algılamıyordu da bir şekilde düzeldi. Triggerler kısa mesafeli ama algılaması yavaş yavaş gitmesi çok iyi. Şarj standı vs. De temiz ama o arkadaki type c yuvasını kim yaptıysa küfürü hak ediyo. Kablo girmiyor doğru...
  7. B

🔥İndirim 8bitdo Ultimate 2 Black Wunchang Controller 5837₺!

Bunların x y a tuşları mekanik değil değil mi?
  8. B

🔥İndirim Arctis Nova Pro 10.308₺(Peşine 9 Taksit)!

valla hem kabloluyu hem kablosuzu kullandım. Kablolu bambaşka arkadaşlar. Yanına gelen dac/amp baya kaliteli bir şey ve kulaklığa can veriyor bildiğiniz. Mikrofonu zaten nedense 2 kat falan daha iyidi kablosuzdan (nedense dememin sebebi kablosuzda hs80 gibi canavar mikrofonlu kulaklıklar var.)...
  9. B

🔥İndirim Thunderobot Monitörler TR'ye geldi

2k 260hz olan sanırım 10bit destekliyormuş. Lg den başka 2k 240hz de 10bit destektekleyen monitör görmemiştim acaba doğru bilgi mi?
  10. B

🔥İndirim SteelSeries Arctis Nova Pro X Wireless 13.865 TL

arctis nova elite kullanan birisi olarak bence bunun yerine hs80 maxta bakabilirsin. Nova pro wireless in ses kalitesi öyle ahım şahım değil, hs80 max in de öyle değil fakat mikrofonu çok daha iyi.
  11. B

Monsgeek M1 V5 VIA Parlaklık Arttırma ve SignalRGB Desteği

Hocam klavyemde bazı tuşlar sürekli çift basıyor bende switchtendir dedim. Allah razı olsun eve geçeyim çift tık sorununu çözmeyi deneyeceğim. Çok teşekkür ederim uğraşınız ve emeğiniz için :)
  12. B

🔥İndirim Samsung Odyssey OLED G5 G50SF 27'' QHD,LS27FG500SUXUF 20499 TL 9 taksit Amazon

VRR Flicker, Grey banding (woledlerde), oled yanması vsvs. ben de bu sebeplerden geri duruyorum bu teknolojilerden. Ben de gigabyte tandem oled almıştım iade ettim.
  13. B

❌İndirim Bitti! Pepsi Zero Sugar 4x 170tl tanesi 42.5tl

Yok yok hocam günde maksimum 2 bardak içiyorum baya uzun süre gidiyor. 1 litre olunca da gazı vs. kaçmıyor
  14. B

❌İndirim Bitti! Pepsi Zero Sugar 4x 170tl tanesi 42.5tl

5 tane alınca 120 tl de kupon oluyor amazonda tanesi 35 tl ye geldi. (Zero aşığı olunca akıp gidiyor)
  15. B

🔥İndirim AirPods pro 2 9.859TL Amazon depo

Huaweinin freebuds 4 pro sunu denemiştim aşırı beğenmiştim mikrofonu zaten en üst seviyelerde. Fiyatına göre hem ses profili (ap3 pro V shape ve ben sevmiyorum) hem malzeme kalitesi hem mici çok iyidi.
  16. B

Sanırım 30 dakika hocam. Bir ara uğraşabilirseniz bence şu yeşil fn ışığına el atın hocam ya orada sabit yanıp çok sinir bozuyor
  17. B

Teşekkür ederim hocam şimdi güncelledim yine ışıkları canavar gibi oldu. Sanırım uykuya dalmıyor tek fark olarak.
  18. B

Fiat Egea Cross Görüş Açısı Nasıl?

Aslında evet otomatik olması büyük avantaj. Egea cross net derken 2. Seçenek eklendi şu anda.
Geri