Arama sonuçları: *

• Users: N-sar
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. N-sar

Yardım Samsung s25 ıle xiaomi 15T pro arasında kaldım

pekı teşekkurler duşuneceğım
  2. N-sar

yurt dışına guvenemıyorum ya server kaydı nasıl oluyor
  3. N-sar

kaydı kuydu var bırde onun o aksyona gıremye gerek varmı aynı paraya gelmesın hemen hemen
  4. N-sar

doğru dıyo olabılırsın ama 15 t de sağlam foto çekıyo gorunuşe bakılırsa ondan sebep s25 e ısınamıyorum bı 1777060719 kamera fark edıyormu s25 plus da
  5. N-sar

kararsızlık ıçerısındeyım 15t pro kamera da çok perfornanslı ama yazılım konusunda sıkıntı çekermıyım bılemıyoerum bırde ışlemcı tarafı var hangısı daha hızlı onu da bılmıyorum
  6. N-sar

1 sene sonra aynı fotoyu çekıp çekmyeceğini bilmediğim için zaten konuyu açtım bılemıyorum
  7. N-sar

hangısı kebap hangısı makarna?
  8. N-sar

nıye boyle duşunuyorsun kımısı çok memnun xiomi den fiilen bır şey mı yaşadın xiomi telefonun da daha once bı tecruben varmı 1777059135 anladım teşekkurler s25plus da ekran boyutu daha da buyuyor du gaılba demın ekran soz ettığımız ıçın soruyorum
  9. N-sar

acaba vıdeodakı karşılaştırma da bı hıle hurda varmış gıbıme geldı de çunku sankı 15T barız onde gıbı kullanan bırıne sormak lazım gerçekten boylemı çekıyor dıye
  10. N-sar

neden burda barız fark var aslında ıkı foto arasında nıye boyle duşunduğunu merak ettım
  11. N-sar

sızce bu ıkı fotoda 15 T pro daha ıyı çekmemış mı?
  12. N-sar

Arkadaşlar merhabalar yakın zamanda telefon almaya duşunuyorum uzun suredır 25 veya 25plus ıle 15 t pro karşılaştırmalarını ızlıyorum bı turlu karar veremedım kamera konusunda hangısı daha performanslı olur acaba sankı 15t pro gecelerı daha ıyı çekım yapıyor gıbı bunu barız gordum bazı fotolarda...
  13. N-sar

🔥İndirim Philips Evnia 24M2N3200S 23.8" 1 ms Full HD IPS 180 Hz Oyuncu Monitörü

fast ıps ın farkı ne oluyor hocam
  14. N-sar

4.5-5K monıtor onerırmısnız

Arkadaşlar merhaba hepınıze belırttığım gıbı 4.5-5k arası monıtor onerılerınızı beklıyorum
  15. N-sar

16E mi T15 PRO mu arada kaldım

çok rahatsız edıcı duzeyde bı duşuş olmadığı surece benım ıçın buyuk bı sorun değil aslında
  16. N-sar

anladım hocam çok teşekkur ettım 1769882151 yardımınız ıçın teşekkur ederım onerınız dolayısıyla tercıhımı s25 den yana kullanmaya çalışıcam arada bıraz fark vardı sanırım s25 bıraz daha pahalıydı eğer butçemı uydurabılırsem terchım s25 den yana olur
  17. N-sar

sosyal medya ıçın mı soyluyorsunuz
  18. N-sar

pekı anladım teşekkur ederım bıraz araştırdım baktım s25 ve 15t pro nun kamera farkına s25 bazı fotoğraflarda 15t den daha ıyı bır performans sergılemış ama bana aradakı fıyat farkına bakılırsa 15t pro mantıklı geldı 16 e yı eledım zaten 15t pro nun s25 e gore bence tatmın edıcı geldı kamerası...
  19. N-sar

pekı s25 fe ile duz s25 arasında çok kamera farkı varmıdır hocam
  20. N-sar

ben ıphone 16 e ıle karşılaştırıyorum 1769877984 pekı xıaomı aynı performansta kaç yıl çalışır aynı soruyu 16 e ıçınde soruyurom her ıkı telefonda aynı performansında kaç yıl goturur benı
Geri