Arama sonuçları: *

• Users: Akadir41
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

YAZILIMDAN ANLAYAN BİRİNİ ARIYORUM

Buyrun hocam özelden yazın isteğinizi anlatın yardımcı olayım.
  2. A

🔥İndirim Lian Li O11 Dynamic Flow Mini V2 Kasa 5.199,00₺

Bu kasanın siyahıda felaket yine nyota fanlarla çok hoşuma gidiyor mini ve dolu dolu. Tabi fiyatına göre olması gereken.
  3. A

Hocam ben nyota fanlar ile değiştirdim. Rgb istediğim için orjinal stokları rgbsiz. Kasa bu fiyattaysa fazlasıyla kaliteli diyebilirim.
  4. A

Fanlı geliyor ben almıştım o zaman flow yazıyorsa gelir
  5. A

Çözüldü✓ TRAY 7800X3D İÇİN HANGİ SATICI

incehesaptan aldım işlemciyi yamuk gönderdi am4 işlemci paketinde geldi. traydi.
  6. A

Sunucu için 2. el toplama sistem tavsiyesi

1000 serisi tercih edilmez yapay zeka tarafında güncel ortalama bir şey benim tavsiyem 3080 10gb olurdu ama vram ucundan bayabilir geçen ollama üzerinden bir iki model çalıştırdım ama pek üstüne düşmedim net bir şey diyemem. bulunabilirse 12gb versiyonu alınabilir.
  7. A

Steam Bakiyemi Nakite Nasıl Çevirebilirim ?

Hocam bendede resident evil requiem var onu nakite çevirmek istiyorum alıcı varsa iletişme geçebilir.
  8. A

IPhone Satarken Dolandırılıyor Muyum

Hahahahaha bas bas bağırıyor hocam garip gelmesi normal. Müşteri dediği telefonu alacak. Adam itiraz edecek ben telefonu almadım paramı istiyorum telefon gitti para gitti.
  9. A

🔥İndirim PCIE 4.0 Riser Kablo 🔥729₺

Harbiden bende almak istiyorum birde kasa beyaz ekran kartı beyaz riser siyah olsa sıkıntı yaşar mıyız? Belli eder mi
  10. A

Yardım Valorant 1000fps+ ama drop var

Vsync denedim 360a sabitliyor olmadı. Lolde oluyor vsync açınca. 1776458972 Hocam WiFi adaptörleyim pingde yok aslında. Poligonda bile böyle.
  11. A

x3d turbo ve ram gecikme önleyici ayarları vardı onlarıda açtım hala aynı.
  12. A

pcyi topladığımdan beri ilk defa valorant girdim. cs forza asetto ets hiçbir problem yok bu oyunlarda fpsler yerinde. valodada öyle 800-900 ortalama ama toplam kare hızı işleme denen şey 1msten 3-5-10 arası bir değere fırlıyor. ve drop yiyiorum. ayarları en düşüğe almayı denedim. nvidia reflex...
  13. A

Çözüldü✓ Sıfır garantili kapalı kutu diye aldığım laptop ikinci el olabilir mi

değişim talep edin öyle bir seçenek varsa. yani temiz olabilir ama rahatsız edici yinede.
  14. A

Satılık resident evil requiem

elimde key var satıyorum bu tarz oyunlar hiç ilgimi çekmediği için satıyorum. ilgilenenler dm.
  15. A

Çözüldü✓ RTX 4060li Sistem 25k alinir mi?

geçen forumdan benim abi 4060ti 16gb + 32gb ddr4 + 1tb m2 ssd + 2 monitör sistemi 30a aldı.
  16. A

Çözüldü✓ HDMI kablo yüzünden internete giremiyordum ?

allah razı olsun reisim inşallah sorun yaşayan birinin önüne çıkarda faydalanır.(y)
  17. A

Ekran Kartı Takılı Halde Geldi!

Hocam test ediyorlar ondan sonra söküp gönderiyorlar. Üşenme değil. 1775636385 Çokta bahane aramaya gerek yok sorumsuzluk yapmışlar 2 hafta önce 7800x3d aldım incehesap am4 paketinde göndermişti işlemci yamuk duruyordu pakette gerçekten çok sorumsuzlar.
  18. A

Be nim hafif 1660tiyi bile demınte göndermişlerdi.
  19. A

İnce bi kartsa çokta etki etmeyebilir bazı kartlar çok hafif oluyor. Vidalar ağırlığı alıyor. Ama yinede sağlıklı bir şey değil.
  20. A

İyi Sistem Lol De Düsük Fps Veriyo Yardım Ederseniz Sevinirim.

Hocam kaç fps alıyorsunuz? Ben 7800x3d 5070ti ile maç başı 600-700 arası başlıyorum ama lag yapıyor böyle sekiyor sanki karakter 240ta kullanıyorum benim arkadaşta omen 4070 laptop var çocuk 100 fps mi ne alıyor ne yaptıysak düzeltemedik.
Geri