Arama sonuçları: *

• Users: AEGON
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. AEGON

Atk A9 Plus Nasıl? Alınır mı?

1 yılı geçik süredir kullanıyorum tavsiye ederim
  2. AEGON

Bu Ps5 Ne Kadar Eder?

Tek kol fat kasa sıfırı 37k civarı şuan yanlış görmeydiysem cfi sürümün çok eski değilse çift kol olarak 30 a ilana at 1 2 bin pazarlık farkı bırakırsın
  3. AEGON

İos 27 “Siri En İyi Duruma Getiriliyor”

24 saat de filan tamamlandı benim hocam kendi kendine bitmiş
  4. AEGON

Yeni Alınan iPhone 17 İos 27'ye Yükseltilmeli mi?

Güncelleme sırasında hiç olmadığı kadar ısındı hocam kılıftan filan çıkardım telefonu bir süre sonra geçti ama
  5. AEGON

Yeni Alınan iPhone 17 İos 27'ye Yükseltilmeli mi?

4 aydır ıphone 17 kullanıyorum hocam ilk günden geçtim bir sıkıntısı yok geçebilirsiniz
  6. AEGON

Öneri 10k Bütçe Ps5 Slim İçin 2k Monitör Önerisi

Hocam önerilen monitörler içinden hoparlörlü monitör almanı tavsiye ederim
  7. AEGON

Ios 27 Yayınlandı!! Tüm Gelen Yenilikler

Dün akşam 8 de gelir gelmez güncelledim ıphone 17 kullanıyorum yüklemesi biraz uzun sürdü sunucu yoğunluğundan muhtemelen telefonda hiç olmadığı kadar ısındı ama şuan hiç bir sıkıntı yok
  8. AEGON

Palit RTX 5070 Infinity 3 Oyunlarda 80 Derece Normal mi?

https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-xpg-lander-500-4-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,570240024.html Ben bu kasayı kullanıyorum aşırı iyi bir kasa değil ama dediğim gibi oyunlarda 69 70 lerde geziyor kart Furmark testi yapmadım
  9. AEGON

Iphone İos 27 Güncelleme Sorunu

1 saatte yakın sürmüştür hocam ıphone 17 kullanıyorum telefon aşırı ısındı güncelleme sırasında kılıfdan filan çıkardım daha önce hiç böyle ısınmamıştı
  10. AEGON

❌İndirim Bitti! 64.999 TL -- Honor Magic 8 Pro 12/512gb Akıllı Telefon Siyah

Iphone 17 kullanıyorum android de kullanacağım tek model olurdu şuan daha önce magic 7 pro kullanıyordum
  11. AEGON

Ben güncelledim hocam 27 olarak güncellendi orda yanlış yazıyor sadece
  12. AEGON

Benimde aynı hocam çözüm buldunuz mu
  13. AEGON

Palit RTX 5070 Infinity 3 Oyunlarda 80 Derece Normal mi?

Bir tık yüksek gibi hocam aynı modeli kullanıyorum oyunlarda 69 70 civarında geziyor genelde kasanın hava akışı nasıl
  14. AEGON

Ryzen 5 7500f İşlemci Boşta 50 Derece

Stok fanla normal bende bu sıcaklık değerlerini alıyordum aşağı yukarı. Stoğu değiştirmen şart ama değerlerden rahatsızsan bir süre frenkans sabitlemeyi deneyebilirsin 4.9 5 ghz gibi
  15. AEGON

Netflix-YouTube-Spotify Cashback Veren Uygulama?

World mobil uygulamasına mı baktınız hocam yapıkredi uygulamasında gözükmüyor
  16. AEGON

Netflix-YouTube-Spotify Cashback Veren Uygulama?

On dijital veriyor şuan orayı kullanıyorum yapı kredi de veriyor world uygulamasını indirip promosyona katılman gerekiyor bide ödemeyi mastercard lı tl kartı ile yapman lazım
  17. AEGON

Eski Sistemime RTX 5070 Upgrade İ

Tek tek yükseltirsen çok daha fazla ödersin hocam bence sistemini satıp taksitle sıfır sistem al. Bende 2025 ekim de sistemimi satıp sıfır 5070 li ddr5 sisteme geçmiştim böyle daha uyguna geldi.
  18. AEGON

Öneri Eşimle Kendime Oyuncu Koltuğu Önerisi

Hawk fab serisi kullanıyordum daha öncesinde onun olumsuz yanlarını sayabilirim ama bunun yok hocam herşeyinden memnunum belki kafa yastığı hoşunuza gitmeyebilir mıknatıslı onun dışında memnun kalırsınız bence
  19. AEGON

Öneri Eşimle Kendime Oyuncu Koltuğu Önerisi

xdrive atak kullanıyorum hocam tavsiye ederim
  20. AEGON

Çözüldü✓ Atk A9 Plus Mouse Şarjı Hızlı Bitiyor ?

Anormal düşüşüyor hocam ben geçen sene almıştım 1 1.5 ay da bir takıyorum sarja
Geri