Tek kol fat kasa sıfırı 37k civarı şuan yanlış görmeydiysem cfi sürümün çok eski değilse çift kol olarak 30 a ilana at 1 2 bin pazarlık farkı bırakırsın
Dün akşam 8 de gelir gelmez güncelledim ıphone 17 kullanıyorum yüklemesi biraz uzun sürdü sunucu yoğunluğundan muhtemelen telefonda hiç olmadığı kadar ısındı ama şuan hiç bir sıkıntı yok
https://www.akakce.com/bilgisayar-kasasi/en-ucuz-xpg-lander-500-4-fanli-650-w-atx-oyuncu-kasasi-fiyati,570240024.html
Ben bu kasayı kullanıyorum aşırı iyi bir kasa değil ama dediğim gibi oyunlarda 69 70 lerde geziyor kart Furmark testi yapmadım
1 saatte yakın sürmüştür hocam ıphone 17 kullanıyorum telefon aşırı ısındı güncelleme sırasında kılıfdan filan çıkardım daha önce hiç böyle ısınmamıştı
Stok fanla normal bende bu sıcaklık değerlerini alıyordum aşağı yukarı. Stoğu değiştirmen şart ama değerlerden rahatsızsan bir süre frenkans sabitlemeyi deneyebilirsin 4.9 5 ghz gibi
On dijital veriyor şuan orayı kullanıyorum yapı kredi de veriyor world uygulamasını indirip promosyona katılman gerekiyor bide ödemeyi mastercard lı tl kartı ile yapman lazım
Tek tek yükseltirsen çok daha fazla ödersin hocam bence sistemini satıp taksitle sıfır sistem al. Bende 2025 ekim de sistemimi satıp sıfır 5070 li ddr5 sisteme geçmiştim böyle daha uyguna geldi.
Hawk fab serisi kullanıyordum daha öncesinde onun olumsuz yanlarını sayabilirim ama bunun yok hocam herşeyinden memnunum belki kafa yastığı hoşunuza gitmeyebilir mıknatıslı onun dışında memnun kalırsınız bence