Arama sonuçları: *

• Users: AEGON
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. AEGON

Ps5 Zam Gelicekmi???

Sony zam yapmaz bence yakın zamanda ama gta 6 çıkmaya yakın bizim satıcılar bişeyler yapabilir belli olmaz
  2. AEGON

Yardım 16 Pro Max mi Düz 17 mi Almalıyım

Temiz olduğuna eminsen 17 yi direkt olarak ele 16 pro max al
  3. AEGON

Yardım 16 Pro Max mi Düz 17 mi Almalıyım

16 pro max sıfır değildir diye düşünüyorum temiz cihazsa 16 pro max tercih ederdim ama temiz değilse 17 alır geçerdim
  4. AEGON

Ea Sports Fc 26 Alınır mı?

Ultime team de sezon bittiği için online nı ölüyor yavaş yavaş sezonlar kısmında online oynayabilirsin yine. Benim gibi kariyer modu oynıcaksan da alabilirsin
  5. AEGON

17 Pro Sarj Hk Soru Hk

Bende ıphone 17 kullanıyorum iyileştirilmiş pil açık 80 ne kadar çok hızlı sarj oluyor 20 den 100 e yaklaşık 1 saat 15 dk da filan sarj ediyor senin bataryan az daha büyük biraz daha uzun sürebilir ama bu kadar uzun sürer mi emin değilim
  6. AEGON

Direksiyon Seti Masama Olurmu

Hocam masadan önce g29 u kaça alıcaksınız
  7. AEGON

❌İndirim Bitti! Honor Magic 8 Pro 12/512 62.999

Her iki telefonu da kullandım ikisini kullanmadan önce 16 pro max kullanıyordum şuanda ıPhone 17 ye geçiş yaptım tekrar android geçicek olsaydım honor tercih ederdim diye düşünüyorum samsung bazı donanım konuların da çağın gerisinde kalmış bence istese koyabileceği özellikleri koymuyor. Honor...
  8. AEGON

Hangi Ps5 Modeli Alınmalıdır?

55 inc 4k tv de kullanıyorum gayet yeterli oluyor performans modunda oyunlarda 2k 60 fps veriyor diye biliyorum hocam yüksek grafikli oyunlarda ama genelde performans da kullanmıyorum
  9. AEGON

Hangi Ps5 Modeli Alınmalıdır?

Ps5 slim alabilirsin bende aktif kullanıyorum cd li oyun bulma şansın varsa cd li sürümünü al yoksa digital sürümüde yeterli olur. Alırken hafızasına dikkat et 1 tb ve 825 gb lık iki sürümü var 1 tb alsan daha iyi olur.
  10. AEGON

Yardım Iphone 16 Promax İçin Şarj Adaptörü Önerisi

30w destekliyor hocam 16 pro max
  11. AEGON

Yardım Samsung S25 Ultra Alınır mı ?

3 değil 5 tane taktım 😂 Ben kendi tecrübe mi paylaştım isteyen istediğini alır
  12. AEGON

Yardım Samsung S25 Ultra Alınır mı ?

Hocam şuan ıphone 17 kullanıyorum öncesinde s25 ultra kullanıyordum yüz tanıma ve parmak izi beni kanser ediyordu doğru düzgün çalışmıyordu kamerası bi tık tuhaf çekiyor s24 ultranın daha iyi diyenler oluyordu yerinizde olsam ıphone 17 ye zorlardım kendimi
  13. AEGON

Ps5 Pro Ekipman Arayışı

Hyperz cloud 3s wireless ile arada kullanıyorum bi sorun görmedim hocam
  14. AEGON

❌İndirim Bitti! Apple Iphone 17 512 GB Sis Mavisi 87.999,00₺

256gb yetiyor normal kullanıcı için mayısın 9 gibi aldım bende 256gb lık modelini gayet güzel cihaz s25 ultradan geçiş yaptım
  15. AEGON

Iphone14 Pro Max mi Yoksa 15 mi ?

Bütçen nedir hocam
  16. AEGON

Day Of Play Kapsamında Türkiye Ye Plus İndirimi Yok Mu?

Valla 2027 şubat ayına kadar üyeliğim var daha da yenilemeyi düşünmüyorum bu fiyatlar aşırı saçma zaten bi fifa oynuyorum artık oda kariyer modu bide gta6 gelince onu alıcam üyelik olmasada olur
  17. AEGON

Çözüldü✓ Dolandırıldım Galiba

Geçmiş olsun hocam öncelikle. Basit bir yöntemle kaptırmışsın paranı yazık olmuş polise gitsende pek bişey çıkacağını sanmıyorum ama yinede şansını dene
  18. AEGON

Iphone 17 Vs 15 Pro Max (2.El)

17 kullanıyorum daha önce 16 pro max de kullandım bence 17 tercih etmelisin
  19. AEGON

iPhone 14 Pro Pil Sorunu

14 pro da pil döngüsüne ayarlardan bakılmıyor sanırım
  20. AEGON

🔥İndirim Migros 1 Alana 1 Bedava Dondurmalar

Biraz abartmış olabilirim 😂
Geri