Arama sonuçları: *

• Users: Loky
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Loky

Öneri RX 580 4gb Alınır mı

Pahalı gibi daha yeni 2800 e RX 590 gme sattım.
  2. Loky

Turkcell'den ''YouTube, Netflix, Tv+, Hbo Max, Amazon Prime'' Üyeliği 500tl

Basics için okey ama 4k paketleri çok yüksek. Ben 4k TV'de alıyorum mecbur. Diğer türlü görüntü çamur oluyor. 1780960220 Muhtemelen 12 aylık alınca paket parasını yıllık platformlara veriyor Turkcell. Ya da zam gelene kadar devam falan. Yani enflasyonun olduğu gibi bir ülkede bunu...
  3. Loky

Turkcell'den ''YouTube, Netflix, Tv+, Hbo Max, Amazon Prime'' Üyeliği 500tl

Turkcell neredeyse her platformu kapsayan bir paket yapmış; Hesaplayalım ne kadar karlı; Önce ilk paket Turkcell One Star 500TL Netflix Temel: 190TL HBO Max Standart: 160TL Amazon Prime: 70TL Youtube Premium: 80TL Tv+:120TL Totalde ayrı ayarı alsanız ödeyeceğiniz Tutar 620TL kampanya ile...
  4. Loky

❌İndirim Bitti! 13997 TL Grundig 55ghu7505b 139 Ekran 4k Uhd Smart Android Led Tv

Böyle manzaralı falan varsa alınır. İleride torunlar falan daralmaz.
  5. Loky

🔥İndirim Trendyol 1000₺ Ye 300₺ İndirim Kodu

Ankaram(Deniz versiyonu)
  6. Loky

Ayyıldızteam Ziraat Bankası Sabaha Karşı Harcama Şifre Mesajı

1 milyon ₺ mi 🫪🫪🫪
  7. Loky

🔥İndirim Amazon Radeon Ekran Kartı Tutucu 80tl

Daha uyumadım. 4 e alarm kurdum uyanirsam 5 gibi kargo. 1780903562 Lianliyi arkadaşa sattım. Şunu aldım; https://app.hb.biz/XJTs6HeliIlb
  8. Loky

🔥İndirim Amazon Radeon Ekran Kartı Tutucu 80tl

Tüh ya Nvidia var bende uyumlu değilmiş :(
  9. Loky

Hyundai Accent Blue Alınır mı

Bizim arkadaş taksi çıkması manueli 300'e aldı. Tekliye tekliye gidiyoz mskskssksk.
  10. Loky

Yardım Dikey Ekran Kartı Montaj Sorunu

Teşekkürler. Sağol yardımın için.
  11. Loky

https://www.hepsiburada.com/antec-pcie-5-0-riser-cable-with-vertical-bracket-rtx50-white-200mm-pcie-5-0-dikey-gpu-montaj-kiti-pm-HBC0000E8J828 O zaman rota yeniden oluşturuluyor hocam ne dedin :D
  12. Loky

Yani kesmemi diyorsun hocam?
  13. Loky

https://www.akakce.com/kasa-aksesuari/en-ucuz-lian-li-g89-vg4-5-v3w-00-riser-kablolu-beyaz-dikey-ekran-karti-tutucu-kiti-fiyati,1338964544.html?gad_source=1&gad_campaignid=21014980057&gbraid=0AAAAADsWTCwFN0gfW_Iz0s6tpvKTw1ai2&gclid=Cj0KCQjw54nRBhDCARIsAMcY_SCzXRETVAdYX8zfTEAe6VUdP8WjuA_NTTWNsNePy...
  14. Loky

Kart açılı takılıyor ya. Yukarıdan tuşun ineceği en alta kadar delik açılması lazım. Bu da vidanın üstüne denk geliyor :D
  15. Loky

Bu vida ise ilk resimdeki mavi yer. Vidanın devamı ise ikinci resimdeki turuncu yer. Kesilecek yer ise tam oraya denk geliyor., Bu vidayı gevşetince mekanizma hareket ediyor aşağı ve yukarı. Sıkıncı ise sabit. Şunu diyorum bu videoyu by-pass edersek dikey abarat devamlı oynak olmaz mı? Sabit...
  16. Loky

Vida sıkma değil ki anlamıyorsun. Dİkey aparatın yatay orta aşağı bakma özelliği var. Kartı ister yukarı baktırıyorsun ister aşağıya. Video bırakıyorum.
  17. Loky

Karttaki Turbo tuşundan kaynaklı. Tuf'da falan yok bu tuş.
  18. Loky

Kasa sorunu çözmüyor ki kart oturmuyor dikeye.
  19. Loky

Çözüm nedir önerin var mıdır hocam? Yeni kart almak mı? Ya da nzxt almak mı? ama bu da pcı 4.0 işte. 1780693493 Vala Allah korumuş monitörü...
  20. Loky

Hocam dremel ise dikey ekran kartı aparatını kesmeye karar verdim ama tam orada kartın öne ve arkaya bakmasını sağlayan mekanizmayi tutan vida var. Şimdi kesersem ora boşa düşecek. Bu da tutucunun örnek veriyorum ağırlıktan kartın öne doğru düşmesine veya devamlı sallanmasına sebebiyet verir mi?
Geri