Arama sonuçları: *

• Users: ertan+
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

Çözüldü✓ 2933 MHz RAM Desteği Yeterli midir?

Evet alırsın. Ramler otomatik olarak desteklenen hızda çalışacaktır.
  2. E

C: /s /q komutunu CMD ye yazarsak ne olur?

C: /s /q
  3. E

MSI a650gf kasaya sığar mı? Yardımcı olabilir misiniz

Psu 150mmx160mmx86mm boyutunda imiş. Benim kasam powerboost vk-c12b. Mid tower boyunda, sığması gerek ama almadan önce sormak istedim.
  4. E

Amazon prime: geldik bulamadık. Ne yapmam gerek

Hediye vericektim işte be :(
  5. E

Amazon prime: geldik bulamadık. Ne yapmam gerek

Bugün öğlen saatlerinde de SMS geldi müşteri hizmetlerini aradım kargonuz 22.00 a kadar teslim edilecek dedi. Şimdi tekrar geldik bulamadık yapmışlar sabahtan beri evdeyim. Sipariş iptal olur mu? Bir şey yapmam gerekiyor mu?
  6. E

Minidump dosyaları, sürekli mavi ekran yiyorum

''Bazı kişisel ve işsel nedenlerden dolayı moderatörlüğü ve forumu bırakıyorum (haftasonlarında veya arada zaman buldukça minidump dosyalarına bakmak için girerim foruma). Eğer birinin hakkını yediysem hakkınızı helal edin. Ulaşmak isteyenler olursa discorddan yazabilirler. Elbette bu kadar emek...
  7. E

Minidump dosyaları, sürekli mavi ekran yiyorum

https://disk.yandex.com.tr/d/NZTnKIBq-8lTpA Selamlar, linke dosyaları koydum. Birisi yardımcı olabilir mi? Sistem; MSI h310m pro-vdh plus bios u güncel i5 9600kf (şüpheli) Hi-level 8gb 2400mhz Zotac gtx 1650 (sıfır, yeni aldım. Driver güncel Longline 256 gb ssd
  8. E

Flash belleğe video yüklerken mavi ekran yiyorum

Kod yok
  9. E

Flash belleğe video yüklerken mavi ekran yiyorum

Başlıkta yazdığı gibi
  10. E

İkinci el 9600kf üstünde değişik bir şey var

Bilen çıkmadı:( Eski nesil anakarta uydurmak için yapmış arkadaşım, ben de şaşırdım foruma attım
  11. E

İçeri doğru bi göçük gibi. Şuan test etme imkanım yok 1626463163 İçeri doğru bi göçük gibi. Şuan test etme imkanım yok
  12. E

Bunun tamir işlemi vs olup olmadığını bilen yok mu
  13. E

Üst ortada bakır gibi bir şey görünüyor
  14. E

Dolandırıldık mı?
  15. E

userbenchmark ssd de sorun buldu. Oyunlarda takılma yaşıyorum.

Ekran kartı için güvenebileceğim test var mıdır?
  16. E

userbenchmark ssd de sorun buldu. Oyunlarda takılma yaşıyorum.

Fps yüksek olduğu halde takılma sorunu yaşıyorum. Oyunlar akıcı değil. Valorant, GTA 5 vb. SSD için söylediği sorunu ben anlamadım, yardımcı olabilir misiniz? Ve ya sorun hangi parçadan kaynaklı olabilir?
  17. E

Valorant'da yüksek fps alırken oyun takılıyor ve userbenchmark

Termal macunlarını her yıl yeniliyorum. 75 üstü görmedim. SSD hakkında bilgin var mı? 1624831748 İşlemci %90 larda geziyo ara sıra 100 görüyo. Hayır açık değil, açmalı mıyım?
  18. E

Valorant'da yüksek fps alırken oyun takılıyor ve userbenchmark

Oyunu oynarken ort.140 fps alıyorum. Ama oyun sık sık takılıyor. 120hz monitörde freesync açık. Test yaptığımda ekran kartının performansının düşük olduğunu gördüm. Ama SSD için söylediği şeyi anlamadım. Sizce sorun neyden kaynaklanıyor olabilir? Ya da Radeon Software den yapabileceğim bi ayar...
Geri