Arama sonuçları: *

• Users: samet135
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

Monitörümde pixel çizgileri çıktı

Öyle yapıcam zaten hocam yüksek ihtimal panel sorunudur bende ondan şüpheleniyorum.
  2. S

Maalesef başka kabloda yok monitörü denemek için başka cihazda yok hocam. Ama kablo bulursam deneyeceğim.
  3. S

HDMI hocam
  4. S

saolun ekledim 1775737841 pcdeyim önceden ctrl v ile atıyordum bu sefer atamadım ama ekledim şuan. Dediğinizi denerim pek sanmıyorum ama.
  5. S

Foto ekleyemedim neyse. Büyük ihtimal panelinde sıkıntı var kabloyu elleyince veya çıkar tak yapınca düzelmiyor. Zamanla artmasında.
  6. S

Monitörümde yakın zamanda çizgiler çıktı, sadece en altta 3 4 tane var. Monitörü yatay olarak baştan sona kesiyor. Bakmayınca pek dikkat çekmiyor ama yinede sorayım dedim zararı olurmu? Zamanla bu çizgiler artarmı? Monitörün garantisi bitti. Asus VP249Q. https://prnt.sc/5opoXzvEyRB6
  7. S

Eneba güvenilir mi steam key için

arkadaşlarım sık sık alım yapıyor güvenilir diye düşünüyorum bende alacağım kafama göre oyun bulursam.
  8. S

Hangi 6700XT alınmalı ?

Bence bakımını yapıp uğraşacağına direkt temiz bir şey al. Bakımdan sonra sorun çıkarmayacağı kesin değil ne de olsa. 2 fanlı sapphire iyidir bence bu seçenekler arasında.
  9. S

Hangi 6700XT alınmalı ?

Bende 6700XT kullanıyorum ama Sapphire 3 fanlı modelini. Bunların arasında en iyisi red devil ama satıcı aktif değilmiş maalesef. Bunun haricinde temiz olmasından ötürü sapphire olabilir hocam. Pazarlıkla 9000-8500 bandına alırsan hele tadından yenmez diye düşünüyorum. Sizin gönlünüz hangisinde...
  10. S

Havit Gamenote H2002P 7.1 Yardım ?

https://drive.google.com/file/d/18hfNz2n-XoUDg0SJGqqgJ8GplwTyxArh/view bu değilmi hocam varsa eğer link atabilir misiniz
  11. S

Havit Gamenote H2002P 7.1 Yardım ?

Hocam uygulamayı nasıl kurdunuz bende C-media 108B bağlayın diyor
  12. S

Yardım Havit H2002p 7.1 Kulaklık driver hata

Bende H2002D kullanıyorum ve bu kulaklığın driveri yok diye biliyorum
  13. S

Scorpion Exo 391 Alınır mı

Polikarbon kabuk yapısı var ve scorpion markada güzel markadır alınır hocam. Bende Hjc c10 var onada bakabilirsiniz memnunum ben.
  14. S

[ÇÖZÜLDÜ] Linkteki müzik neydi hatırlayan varmı?

eyvallah cansın
  15. S

[ÇÖZÜLDÜ] Linkteki müzik neydi hatırlayan varmı?

Şu müziğin farklı versiyonu vardı Türkçe hali neydi o
  16. S

Anlas tournee hakkında bilgisi olan varmı ?

ama 5 6k km sonra tutmayacaksa bekleyip sonra daha iyisini almak daha mantıklı değilmi.
  17. S

6k kadar çıkarım. Dediğiniz gibi anlas tek sezondan sonra çatlamaya başlıyormuş o yüzden onu almayacam en kötü ihtimal koruma demiri alır stok lastik devam ederim bütçe arttırana kadar.
  18. S

Drift L
  19. S

araziye girmiyecem ama o lastik 8k hocam o kadar çıkamam şuan
  20. S

Anladım hocam tamamdır anlası son çareye bırakacağım o zaman 1744460923 ölçülere uygun güzel lastik bulabilirim umarm
Geri