Yani hayatta hep iyilikler yaşadık hiç kötü günler görmedik, bolluğun bereketin içine doğduk, elhamdülillah ailem her şeyde destekledi beni, dört tane üniversite bitirdim, küçükken hiç zorbalığa uğramadım, şımarık büyüdüm. Bu kadar.
Kankam bu çıkarımı mı yaptın sonunda bravo. Sıkıntılı bir insan olduğu belli. Eminim orada ilk tartıştığı kişi de sen değilsindir. Yaşadığın olayın islamla yakından uzaktan alakası yok.
Rehber çok güzel olmuş elinize sağlık. Rehbere bu modeli de ekleyebilirsiniz. 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Değiştirebilir switchli mouse. Yanında 3 farklı switch ile geliyor. Kahverengi (Sessiz) Yeşil (Normal) Pembe (Sert). Pro modeli 8k hz ile geliyor. Diğer özellikleri SE modeliyle aynı...
Bu fiyatlara alınabilecek en iyi suvlardan biri. Sanayiye dahi uğramazsan. Tek sıkıntısı yakıt. Lpg’siz sürülmez bu. Lpg takıncada 2 tonluk araba biraz hantal kalıyor ama gerisi on numara beş yıldız bir araba
Bu sene altından eli ayağı çekmek lazım balon oldu. Biraz hisse ve yatırım fonu alınabilir. Altın ve gümüşede birer gram kademeli şekilde ekleme yapılabilir.
3. İlan harici cihazın ne kadar süredir kullanıldığını belirten yok muhtemelen 2-3 yıldan daha eski. Oyun laptopları bir kaç seneden sonra yıpranmaya başlayan cihazlar. 5-6 sene sonunda artık ömürlerini bitiriyorlar. O yüzden ikinci el oyuncu laptopu alınmaz. İllaha alınacaksa en fazla bir...
Şirazeyi kaçırmayacaksan sen bilirsin ama sınav sürecinde oyun moyun olmaz eşşek gibi ders çalışırsın ve yapabileceğinin en iyisini yaparsın. 1 sene ile 40 seneni satın alırsın.
Gerek yok duyurmasına daha ya hafta sonu iki etkinlikte oynanabilecek kaliteli elle tutulur 20 oyun vardı nerdeyse. Bunları bitirinceye kadar bayağı bi süre geçecek.
2026 sonu ve 2027 yılında gelecek oyunlar tanıtılırken ağzım açık kaldı. Oyun endüstrisi bayağı bi gelişmiş. Bu sıralar en ufak şeyden bile şikayetçi olabilen oyuncuları memnun edebilmek kolay değil.
2 aydır kullanıyorum. Değiştirilebilir switchli tek mouse herhalde türkiyede. Çok memnunum. Yanında 3 farklı switchle geliyor. Kahverengi, yeşil, pembe. Yeşil bildiğimiz mekanik fare switchi. Pembe sert basıyor. Kahverengi yumuşacık ve sessiz. Keyfine göre değiştiriyorsun. Hatta bazen sağ tıkı...
Şunları spoiler içine alın kuranı yırtan kızdan daha korkunç
1780867264
Daha önce epstein ve trump ın olduğu görseller üretmişti evet var
1780867288
Gemi gbt ye göre çok masum görseller oluşturuyor