Arama sonuçları: *

1. Margot Robbie

007 First Light Kodu Arıyorum

Yaz indirimini bekle
  2. Margot Robbie

Beypazarının Tadı mı Değişti?

Bence beynin bilinç yaşamış artık içme şu mereti diye harbi ne zevk alıyonuz tatsız tutsuz bişey.
  3. Margot Robbie

Max 60k Bütçe Laptop Önerisi ?

https://www.amazon.com.tr/dp/B0G5893VP1?tag=cihaztv-35959-21
  4. Margot Robbie

Yardım Retro Saat Önerisi -

Aşağıdaki saati beğendim ama buna benzer başka markaların saatleri de var mıdır acaba merak ediyorum.
  5. Margot Robbie

Yaşadığınız En Büyük Fiyasko Neydi ?

Yani hayatta hep iyilikler yaşadık hiç kötü günler görmedik, bolluğun bereketin içine doğduk, elhamdülillah ailem her şeyde destekledi beni, dört tane üniversite bitirdim, küçükken hiç zorbalığa uğramadım, şımarık büyüdüm. Bu kadar.
  6. Margot Robbie

Trendyol 1000₺ Ye 300₺ İndirim Kodu

İstanbul knka ya
  7. Margot Robbie

Futsal Turnuvası Var ve İnanılmaz Gerginim

Bi sakin ol ya sanki şampiyonlar ligi finaline çıkıyor öyle bi anlatmış ki
  8. Margot Robbie

Rehber Her Bütçeye Uygun Detaylı Mouse Rehberi

Stoklar ileride yenilenir belki. En güzeli beyaz ve sarı ama turuncu ve pembede güzel niye kadın rengi olsun.
  9. Margot Robbie

Dinimden Soğuyorum Arkadaşlar

Kankam bu çıkarımı mı yaptın sonunda bravo. Sıkıntılı bir insan olduğu belli. Eminim orada ilk tartıştığı kişi de sen değilsindir. Yaşadığın olayın islamla yakından uzaktan alakası yok.
  10. Margot Robbie

Rehber Her Bütçeye Uygun Detaylı Mouse Rehberi

Rehber çok güzel olmuş elinize sağlık. Rehbere bu modeli de ekleyebilirsiniz. 2 aydır kullanıyorum çok memnunum. Değiştirebilir switchli mouse. Yanında 3 farklı switch ile geliyor. Kahverengi (Sessiz) Yeşil (Normal) Pembe (Sert). Pro modeli 8k hz ile geliyor. Diğer özellikleri SE modeliyle aynı...
  11. Margot Robbie

Öneri Kia Sportage 1.6 T-Gdı Hibrit

Bu fiyatlara alınabilecek en iyi suvlardan biri. Sanayiye dahi uğramazsan. Tek sıkıntısı yakıt. Lpg’siz sürülmez bu. Lpg takıncada 2 tonluk araba biraz hantal kalıyor ama gerisi on numara beş yıldız bir araba
  12. Margot Robbie

Gram Altın 6350₺'ye Düştü! Düşüş Devam Ediyor.

Bu sene altından eli ayağı çekmek lazım balon oldu. Biraz hisse ve yatırım fonu alınabilir. Altın ve gümüşede birer gram kademeli şekilde ekleme yapılabilir.
  13. Margot Robbie

2. El Gaming Laptop Arıyorum

3. İlan harici cihazın ne kadar süredir kullanıldığını belirten yok muhtemelen 2-3 yıldan daha eski. Oyun laptopları bir kaç seneden sonra yıpranmaya başlayan cihazlar. 5-6 sene sonunda artık ömürlerini bitiriyorlar. O yüzden ikinci el oyuncu laptopu alınmaz. İllaha alınacaksa en fazla bir...
  14. Margot Robbie

Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

Şirazeyi kaçırmayacaksan sen bilirsin ama sınav sürecinde oyun moyun olmaz eşşek gibi ders çalışırsın ve yapabileceğinin en iyisini yaparsın. 1 sene ile 40 seneni satın alırsın.
  15. Margot Robbie

Metro 2039 Yeni Fragman Yayınlandı

Gerek yok duyurmasına daha ya hafta sonu iki etkinlikte oynanabilecek kaliteli elle tutulur 20 oyun vardı nerdeyse. Bunları bitirinceye kadar bayağı bi süre geçecek.
  16. Margot Robbie

Metro 2039 Yeni Fragman Yayınlandı

2026 sonu ve 2027 yılında gelecek oyunlar tanıtılırken ağzım açık kaldı. Oyun endüstrisi bayağı bi gelişmiş. Bu sıralar en ufak şeyden bile şikayetçi olabilen oyuncuları memnun edebilmek kolay değil.
  17. Margot Robbie

Bilgisayar, Yks Sürecine Zarar Verir mi?

İyi yapmışsın. Oyun işini bir sene bırak dişini sık. Akşamları bir iki bölüm dizi izlersin geri kalan zamanını da derse ayır.
  18. Margot Robbie

2-2.5k Mouse Önerisi

2 aydır kullanıyorum. Değiştirilebilir switchli tek mouse herhalde türkiyede. Çok memnunum. Yanında 3 farklı switchle geliyor. Kahverengi, yeşil, pembe. Yeşil bildiğimiz mekanik fare switchi. Pembe sert basıyor. Kahverengi yumuşacık ve sessiz. Keyfine göre değiştiriyorsun. Hatta bazen sağ tıkı...
  19. Margot Robbie

Chat Gpt'nin Korkutucu Özelliği

Şunları spoiler içine alın kuranı yırtan kızdan daha korkunç 1780867264 Daha önce epstein ve trump ın olduğu görseller üretmişti evet var 1780867288 Gemi gbt ye göre çok masum görseller oluşturuyor
Geri