Arama sonuçları: *

• Users: shotpoter
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. shotpoter

Türkiye'nin En İyi Donanım Kanalı Anketi

Abdullah abi, PC Hocası ve VOK iyidir. Bizzat Hakkı Alkan ile kısa bir tanışıklığım olduğu için onuda orta bir yere koyardım
  2. shotpoter

Maarif Modeli 2028 Üniversite Sınavına Nasıl Çalışmalıyım?

Maarif Modelini sadece bizim bölüm başkanımız tartışırken duymuştum. Tarihi tanımlamalar değisiyor,Dolayısıyla sorular ve cevapları da değişecek gibi. Bence yeni konu anlatımlarını beklemek daha mantıklı gibi. Bence ilk kafadan (bilhassa Matematik yoksa) temeli at, Maarif modele uyumlu...
  3. shotpoter

❌İndirim Bitti! Grundıg 55 Gho 9900 B 55 İnç 4k OLED Tv / Mediamarkt / 39599tl

Bizde Grundig almıştık 2023 te. Vardı ölü piksel harbiden ama merak etme olursa, WhatsApp'tan fotoğrafını yolluyorsun, Servis geliyor ve incelemeye götürülüyor, Sonrasında sıfırı ile değisimi yapıyor ayıplı çıkarsa. Zira biz MediaMarkt'tan almıştık,Ayıplı Mal çıktı ama Mennun kaldık servisten...
  4. shotpoter

Dedem Son Dünya Kupasıda Gitti

🥺
  5. shotpoter

Hangi Yiyeceğin Yanında Ne İçilir?

Kahve. Hakkında makaleleri dahi var öyle mübarek bir icecek :D 1783370248 Bu arada kahve hafif pastalarda veya türevlerinde iyi olur, Sade Kahve / Tiramisu gibi.
  6. shotpoter

3 Yıldır Her Gün Günde 1 Litre İçecek İçmek

Yerine Soğuk Sade/Sütlü Kahve içmenizi tavsiye ederim. Kahve hem sindirimizine iyi gelir ve sağlıklı enerji verir, Hemde sütlü içerseniz, (French Press ile de bir kısmını köpürtüp krema gibi eklersiniz) tatlı birşeyler tüketirsiniz hemde lezzetli olur. Onun harici: İyi değil. Kan şekeriniz...
  7. shotpoter

450km+ Menzile Sahip Kia Ev2 Ağustos’Ta Satışa Çıkacak!

Bizim egea dahi 750 km civarı yapıyor :D Ama elektriklide 500 civarı iyidir, Zira doğu yolundaysan bolu adapazarı vs. elektrikli sarz imkanı var. Biraz paraya kıyarsan İstanbul-İzmir otobanı (ki değiyor kesinlikle) elektrikli sarj imkanı var. Ortalama bir avm de de oluyor, Ama genede bende full...
  8. shotpoter

Açıktan 2. Üniversitede Ne Okunur?

Dipnot: Zamanımda arkadaşıma bu açıktan okumayı istisare etmiştim ve oda Anadolu'yu seç demişti, öyle yaptım. (Anadolu Üniversitesi / Havacılık Yönetimi) ama ana Üniversitemden mezun oldum (Örgünde), bakalım devam edebilecekmiyiz. Oda zamanında adalet okuyordu. Ben olsam aralarından YBS Okurum...
  9. shotpoter

Açıktan 2. Üniversitede Ne Okunur?

O Sırada benim 2.54 Ortalama olur gibi 😎
  10. shotpoter

Balkan Gençlik Hareketi

Bosna Hersek bence en iyisi, Bir Arnavut olarak Söylüyorum.
  11. shotpoter

Telefonumu Kaybettim Nasıl Bulabilirim

Police giderseniz imeiden IP'den InsaAllah bir ilerleme olur.
  12. shotpoter

Mezuniyet Sahneye Çıkış İçin Müzik Önerisi

Ağırbaşlı ve Fenerliysen birebir. (Anneminde favorilerinden)
  13. shotpoter

Kızlara İlk Mesaj Olarak Ne Atıyorsunuz

Ben bu tarz durumlarda "imkan varsa" direk konuşma taraftarıyım, beni de yazmak geriyor :D
  14. shotpoter

Takım Elbise Fiyatları Hakkında

Ben 6 ya W Collection keten takım gördüm. Yazlık, Fatih/Historiada. fena Fiyat/Marka değil, yazında rahat giyilir yani keten diye.
  15. shotpoter

Agalar Neden Şu Kızlar Her Önüne Gelenle İlişki Yaşıyor?

Eğitim düzeyi arttıkca bunlar bertaraf oluyor genelde. Benim okuduğum üniversitede evlillikler genelde Yüksek Lisans düzeyinde. Cima tayfayı görmemek açısından Üniversite ortamı (ki bunda da Seçim doğru olmalı, bu konuda bazen "Akademik Skandallar" yaşanabiliyor) iyi bir ortam.
  16. shotpoter

Komşumuz Hayvanlara Eziyet Edercesine Bakıyor Yardım

EywAllah Hocam, aynı zamanda belirtmek isterim,Tecnogalaxy Donanım Arşivi'nin ilk adı, bilen bilir :d
  17. shotpoter

Komşumuz Hayvanlara Eziyet Edercesine Bakıyor Yardım

Yani bizde 4 5 çeşit köpek besledik, Şimdi sokaktan gelip giden bir kedimiz var bizim kedimiz gibi oldu, Yok aga anlayamıyorum. Malesef hanımefendi 46'lık, arkadaşlarımın dediği gibi. Polis ile sürekli rahatsız edilmesi lazım gibi duruyor maalesef.
  18. shotpoter

Termos Öneri Stanleymı Baska Markamı

Stanley Hocam, veya Thermos (Kendisi de marka) Gerisi hikaye gibi. Bende de contiago marka bir termos ta varda yalan olmasın 1 kere dahi kullanmadım şu ana kadar.
  19. shotpoter

🔥İndirim Fenerium 2025/26 Sezon Bütün Formalar 2549tl.

Protokol imzalanıyor ve karşılığında paralar ödeniyor, Sponsorlar, Pashadır, Cabir Holding, Chobani, Otokar, Beko vs vs. Hiçbir şirket yatırımının karşılıksız kalmasını istemez ama azaltılmış bir sürüm olabilir taraftara.
  20. shotpoter

Beypazarının Tadı mı Değişti?

Yok ya, 4-5 saat önce üzerinize afiyet bir tane içtim, Güzel güçlü tadı var (Vapurda bide)
Geri