Arama sonuçları: *

1. G

Ram rgb si kafasına gore yanıyor

merhabalar ddr5 asus prıme b650 m k anakart uzerınde kıngston fury beast rgb ramlerım var ıkı tane. Normalde kasa, ekran kartı ve ramlerın rgb sı senkronıze calısıyor ama bazen hatta pc yı acarken yuzde 50 ıhtımalle ramin birinin rgbsi kafasına gore yanıyor ve armory create den de...
  2. G

5G SUPERBOX MODEM BILGISAYARIMI BOZDU?

baska prize takıp denedım suanda bır sorun yasamadım bır 10dk ama gemini ile tartıstım bu konuyu bıraz , modemın yaydıgı guclu sınyal de pc dekı parçaların ıletısımını zorlastırabılır dedı. Garip bir olay ilk defa basıma geldı. 1775608239 modemı bu arada dırek kasanın ustune koymustum modemın...
  3. G

kasa masamın ustunde msı mag force m 100r akım korumalı prız yok
  4. G

Herkese merhaba kendı topladıgım bi sistemim var en son parça yukseltmesi yapmıştım üzerinden 1 ay gectı kendısıyle uzun sure gecırdım tlou rdr cs cyberpunk oynarken herhangı bır sorun yasamamıstım bugun eve 5g superbox modem aldık bende tam bılgısayarın kasasının üstüne koydum hız olarak 700...
  5. G

Ekran kartı bakım sonrası ısınma sorunu

tamamdır kral eyvallah
  6. G

Ekran kartı bakım sonrası ısınma sorunu

Asus rog strix rx 6700xt oc ekran kartım var kartı bakıma verdım termal ped ve termal macun degısımı temızlık falan oldu 1200tl odedım guncel olarak ve geldıgınde furmarkta 210 watt guc cekerken gpu hotsop 84u gecmıyordu gpu kendısı 60 larda ıdı suanda ise 76gpu hotsop ise 104 falan goruyor 30...
  7. G

Çözüldü✓ R5 7500F İçin uygun fıyatlı fp hava sogutucu lazım

r5 7500f için hava soğutucu lazım uygun fıyatlı suanda stok kullanıyorum 50 watt ustunu çekmiyor birde oyunlarda 30 watt falan cekıyor sogutucudan dolayı mı acaba normalde ne kadar cekmesı gerekır
  8. G

max 4500tl ile 2. el ekran kartı önerisi

merhabalar bütçem kısıtlı 4500 tl seviyesi max 2. elde önerebileceğiniz en iyi ekran kartı ne olur
Geri