Arama sonuçları: *

• Users: kiocuk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. kiocuk

Wraith Değişim Önerisi

a9 pro
  2. kiocuk

Sıvı Soğutucu İçin Fan Önerisi Lazım 120mm

https://www.pazarama.com/vento-vf1200fc-argb-120mm-kasa-fani-uclu-4120010788555-p-4120010788555?magaza=dey-elektronik sence bu alınır mı? forumda gördüm indirim kodu bitmiş
  3. kiocuk

2 tane 1781724007 Olabilir hocam önerdiğiniz varsa f/p bakabilirim
  4. kiocuk

Öncelikle selam Game Booster sıvı soğutucum var fanları gerçekten artık dönmüyor neredeyse bilgisayarı başlattığımda fandan resmen ses geliyor motor çalışıyormuş gibi sıvı soğutucunun fanlarını değiştirmek istiyorum 120mm fiyat performans önerebileceğiniz varmıdır?
  5. kiocuk

🔥İndirim Vento Vf1200fc ARGB 120mm Pwm Siyah Üçlü Kasa Fani 474tl

kalitelimidir hocam fiyatına göre alınır mı?
  6. kiocuk

Öneri Qck+ mı Almalıyım Yoksa Klassegear Longteng Huoyun Mu

ATK Sky kullanıyorum gayet iyi fps oyunları için olsun v.s tavsiye ederim
  7. kiocuk

YouTube algoritması cihazı algılar mı

Sıralama videoları hocam "Autotistic Patrick" en son para kazanma açılmadı diye bırakmayı düşünüyordum sadece bir kaç ses efekti ekleyince izin veriyorlarmış ondan geri atmaya başladım video 2milyon izlenmeye 1.500 tl veriyorsa gayet iyi hocam bu arada
  8. kiocuk

YouTube algoritması cihazı algılar mı

Hocam youtube türkiye shorts da kazançlar nasıl? Mesela 5m izlenen bir videonun bgbg si ne oluyor? Söylemek isterseniz öğrenmek isterim bende global de yapıyorum kazanç daha iyi olduğu için
  9. kiocuk

❌İndirim Bitti! Gıgabyte 5060 Tı Wındforce Oc 8gb Gddr7 16.000 Tl

https://www.vatanbilgisayar.com/gigabyte-geforce-rtx-5060-ti-windforce-oc-8gb-gddr7-128bit-dlss-4-ekran-karti.html
  10. kiocuk

Discorda Giriş İçin Bypaxdpi Güvenilir mi ? Yazılımdan Anlayan Arkadaşların Yardımı Gerekiyor

goodbyedpi mantığı pc açılırken arkada otomatik açılmasını diyorum startup olarak da eklenebilir ama hizmet olarak bi olayı varsa iyi olabilir kullanmayı düşünüyorum ama hala kuşkularım var
  11. kiocuk

❌İndirim Bitti! Thermal Grizzly Hydronaut 1gr Termal Macun 159₺

forum sahibine teşekkürler aldık bi tane bakalım
  12. kiocuk

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

5080 geldi ve gitti bi anda kayboldu :D
  13. kiocuk

Ana Konu Gaming Gecesi Ortak Yardımlaşma Ve Danışma Konusu

hocam bugün gece 1 de ürün varmı?
  14. kiocuk

Capcut Vıdeo Yazı Blurlama İçin Yardım

CAPCUT VIDEO YAZI BLURLAMA İÇİN YARDIM Öncelikle merhabalar konuyu farklı bir kategoride açmış olabilirim herhalde çünkü video montaj gibi bir kategori bulamadım capcutda amacım şu videoda bir yazı var ve sadece yazıyı kaybetmek istiyorum arkadaki arka planla uyumlu birşekilde gaus blur v.s...
  15. kiocuk

Darmoshark Top75 HE Almayı düşünüyorum almalımıyım?

atk sandım bi an şaşırdım :D teşekkürler hocam bilgi için
  16. kiocuk

Darmoshark Top75 HE Almayı düşünüyorum almalımıyım?

hocam atk mı yoksa darmoshark mı atk nın yazılımını çoğu kişi övüyor du yanlış mı biliyorum
Geri