Arama sonuçları: *

• Users: Carlzberg
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Carlzberg

Öneri Manyetik Switch Klavye Önerisi

ACE68
  2. Carlzberg

Yenilenmiş 12 Mini Alınır mı?

Sıfır 12 Mini bile alınmaz.
  3. Carlzberg

Yardım Bu Kasa Siparişini İptal Etmeli Miyim?

Oldukça kötü görünüyor. En başta almazdım.
  4. Carlzberg

❌İndirim Bitti! Puma Pwr Hybrid 2229 TL (Sadece 42)

30 yaşındayım, bu işin mühendisliğini yapıyorum. Yazdığından tek öğrendiğim dunning kruger etkisinin her geçen gün sizin gibi tipler arasında daha şiddetli bir seviyeye ulaşıyor olması. "xD"
  5. Carlzberg

❌İndirim Bitti! Puma Pwr Hybrid 2229 TL (Sadece 42)

Bir insanın şu yorumu yapabilmesi için ya istisnasız Puma'nın tüm ayakkabılarını uzun dönem kullanıp memnun kalmamış olması ya da Puma merkez ofisinde uzun yıllardır çalışıyor olup, ayakkabıların yapılış süreçlerine hakim olup, içerisinde gizli tutulan ve sakıncalı olan bir bileşen olduğunu ima...
  6. Carlzberg

Yardım Skin Changer Alarak İyi Yapmış Mıyım?

Bana ban yedirme riski olmayan ile.
  7. Carlzberg

Yardım Skin Changer Alarak İyi Yapmış Mıyım?

Kullanma kardeşim, zorunda mısınız anlamıyorum ki şu ruh halindeki insanları.
  8. Carlzberg

🔥İndirim Amazon Son 30, 60, 90 ve 365 Günün En Düşük Fiyatlı Ürünleri🔥

Önce şişir, sonra indir hepsi. Gerçekten uygun fiyatlı olan ürün sayısı bir elin parmağını geçmez. Airpods takip ediyorum aylardır. Son 1 ay içerisindeki standart fiyatı 11499TL benim hep gördüğüm. Arada indirimlerde düştüğü fiyat 10749TL. Bu indirimler gelmeden birkaç gün önce çıkarttıkları...
  9. Carlzberg

Austral 1.2 Hibrit Vs C5 Aircross 1.2 Hibrit

Austral.
  10. Carlzberg

🔥İndirim Puma Galatasaray İç Saha Basketbol Forması Xs-S-3xl Bedenler 693 TL

Galatasaraylılar baskette Efes'i tutmuyor muydu ya
  11. Carlzberg

Yardım Bu Klavyeler Alınır mı?

ACE68 alın.
  12. Carlzberg

🔥İndirim Leobog Hi75c Pro Alüminyum Mekanik Klavye (Stoklar Güncellendi!!!)

Ah keşke M1V5 'in fiyatı zam yemeseydi de 4K bandında kalsaydı, o zaman bunu değil M1V5 alın derdik ama maalesef onun 6K'ya çıkan fiyatı sonrası, -yine de daha iyi bir ürün olmasına rağmen- bu fiyatı ile Hi75C fiyat performans skalasında çok çok daha yukarıda kalıyor. Gerçekten çok güzel, çok...
  13. Carlzberg

🔥İndirim Fakir F-Air Hava Temizleyici (Gri) 11996 TL

Evet, gerçekten var. Hissiyat olarak hiçbir şey değişmiyor. Nereden anlıyoruz işe yaradığını? Şuradan; Şiddetli bir toz alerjim var, öyle ki son 20 senedir her gün hapşurarak uyanır, burun akıntım yüzünden evden çıkana kadar minimum 1 paket mendili bitirir, evden çıkınca da hayatıma sanki hiç...
  14. Carlzberg

Çözüldü✓ Titanseat Beast Alınır mı?

Hawk alacaksanız minimum Future. Zio için bütçe varsa Valor, yoksa Fabric Jet Black.
  15. Carlzberg

Çözüldü✓ Titanseat Beast Alınır mı?

Zio alın.
  16. Carlzberg

Wraith W60 Alınır mı?

ACE68 tercih.
  17. Carlzberg

🔥İndirim Amazon Kuponları Elektronik Yok (23 Mayıs) | 5.000/500₺ - 10.000/1.000₺

CMRTESI500'ün hala geçerli olmasına şaşırdım. Bosch matkap aldım az önce 2 akülü, 9 taksit 4800'e geldi gayet iyi.
  18. Carlzberg

❌İndirim Bitti! Vatan Mağazalara Özel Fiyatlar 9070-4070 19k

Az önce Vatan Bilgisayar mağazasına 46mm Apple Watch Series 10 cihazı 8.900₺’ye almaya gittim. Kozmetik kusur olmaması durumunda alacaktım direkt ancak görüp duyduklarımdan sonra vazgeçtim açıkçası. Benim gibi düşünerek mağazalara gitmeyi planlayanlar varsa yeniden gözden geçirsinler diye buraya...
  19. Carlzberg

LİAN Lİ O11 VİSİON COMPACT KASA FANLAR NASIL OLMALI?

Gerek yok, elzem olsa herkes öyle kullanırdı
Geri