Arama sonuçları: *

• Users: Carlzberg
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Carlzberg

🔥İndirim Razer Deathadder V4 Pro Kablosuz Oyuncu Faresi - 6.999 TL

Teknik olarak evet. O paraya magnezyum kasalı ve gerçekten premium ürünler mevcut. Tercih meselesi.
  2. Carlzberg

Yardım Bilgisayarcıya Termal Macun Sürdürmek Ortalama Kaç TL Olmalı?

Kardeşin onay verdiyse bilgisayarcının herhangi bir suçu yok problem kardeşin o halde. Bu durumda fiyatta absürt bir seviyede değil. Yalnız, içini açmadan termal macun değiştirilme gibi bir şansı yok. Kartının için açıldı.
  3. Carlzberg

🔥İndirim MSI 26.5 Mag 271qp Qd-OLED X28 Peşin Fiyatına 6 Taksit 26.999,00tl

Anladım, sen teknoloji ve ekonomi kavramlarından da baya uzak bir arkadaşmışsın. Anlatmaya çalışmakla zaman harcamamak lazımmış demekki. Kalan hayatında başarılar diliyorum.
  4. Carlzberg

Hocam sen neden anlamamakta ısrar ediyorsun ya. Hani anlama zorluğu mu var bilemiyorum artık ama daha ne kadar açık olabilirim emin değilim. ÜRÜN AYLARDIR BENİM SEPETİMDE VE ZATEN BU FİYATTA. BUNDAN DAHA FAZLA DA ETMEZ. BU ÜRÜNÜN GERÇEKTE 34BİN EDİP DE %20 İNDİRİME GİRDİĞİNE İNANAN VARSA BANA...
  5. Carlzberg

Aylar öncesinden beri sepetimde ekli hocam monitör. 2 gün öncesindeki indirimi kaldırıp tekrar getirdiler. Bana anlatma rica ediyorum. Bu ürünün fiyatı halihazırda çooook uzun zamandır böyle, zaten daha fazla da etmez. Az daha yukarısına çıkan WMG alır buna bakmaz.
  6. Carlzberg

Yaklaşık 1 aydır bu fiyatta zaten, çok da müthiş bir indirim yok.
  7. Carlzberg

Lian Li O11 Vision Compact Kasa İçin Stand

Gerekli değil, düşme riskine de değmez.
  8. Carlzberg

🔥İndirim Tunçmatik Akım Korumalı 5 Li Uzatıcı 521₺

Kalitelidir ancak kablosu kısadır alırken dikkat edin.
  9. Carlzberg

RTX 4050 İçin 2k mi Alınmalı, 1080p mi?

Kararsız kalınacak bir şey yok. -Oyun oynanacağı senaryoda- 2K seçenek bile değil.
  10. Carlzberg

RTX 4050 İçin 2k mi Alınmalı, 1080p mi?

24" FHD.
  11. Carlzberg

PlayStation 5 Slim Almak İstiyorum En İyi Neresidir

Faturasını kesip veriyorsa ve kapalı kutu olarak alıyorsan problem yok aynı şey. Hatta kapalı kutu olup olmadığını önden tespit edebilme şansın olacağı için daha bile iyi.
  12. Carlzberg

PlayStation 5 Slim Almak İstiyorum En İyi Neresidir

En iyi yer = en ucuz & en çok taksit imkanı sunan yer. (Tabi satıcı yorumları önemli) İthalatçı garantili olduktan sonra al birini vur ötekine. Sana kapalı kutu geldiği sürece bir şey değişmez, öyle gelmediyse zaten direkt iade. Kolay bozulan cihazlar değiller bunlar. Bendeki Zitek mesela.
  13. Carlzberg

Lian Li O11 Vision Compact - Stealth Kit - Sıfırdan Tasarım

Tam olarak orası için hocam, güzel planlarım var ya bu şekilde. Ben Lian Li olsam beni işe alırdım yani 😁
  14. Carlzberg

Tavsiye için teşekkür ederim hocam. Yurtiçi neyse bir şekilde ben üretir satarım orası kolay aslında da, özellikle global'e de satışını yapabilmek istiyorum aslında çok ciddi talep var. Bu Klos denen arkadaş çok absürt pahalı bir fiyattan yazmış çünkü vergi kargo hariç TL ile 6000 gibi bir şey...
  15. Carlzberg

Sıvı soğutma değişmeye gerek yok, yani değişirse ve hortumları gizlersen estetik olarak tabiiki daha iyi olacaktır ancak hiçbir zorunluluk yok. Şöyle ki, aynı tasarımın hortum geçtiği delik olan yerininin tamamen kapalı olduğu ve hatta bir tane de modüler yapıp oraya sonradan takılabilecek bir...
  16. Carlzberg

Lemur’Un Uygun Fiyat Diye Çıkardığı Berbat Sistemler (Almayın)

Tüketim çılgınlığının önde bayrak taşıyanı. Farklı bir şey beklemezdim zaten, kendisi kazansın da gerekirse insanlara 3 liralık şeyi 13 liraya aldırsın ne olacak.
  17. Carlzberg

Ekleme: Bu arada Lian Li'nin üretimi olan "Stealth Kit" de bu şekilde çıktı piyasaya. Maalesef çok büyük hüsran, bence sınıfta kaldılar. Ey Lian Li, gör bu konuyu da al beni işe, uçurayım sizi :ROFLMAO: Görsel alıntıdır.
  18. Carlzberg

Selamlar, yeni bir güncelleme geçeyim. Bir süredir şehir dışı olduğumdan ilgilenememiştim ancak son 2 gündür modeli fixliyorum ve sanırım artık -en azından şu an için- final denebilecek kıvama getirdim. Bu ilk versiyon her ne kadar görünürde, estetik olarak sorunsuz dursa da "mühendislik"...
Geri