Arama sonuçları: *

• Users: ErnestMuçi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. ErnestMuçi

En sevdiğiniz cips nedir

Extreme
  2. ErnestMuçi

Göz Çizdirme Deneyimlerinize İhtiyacım Var.

Amerikanın askerlere lasik yapma nedenini öğrenebilir miyim? Darbeye karşı en dayanıksız o diye biliyorum.
  3. ErnestMuçi

Genelde no touch lasikler 45 Smile teknolojisi 80 tarzı oluyor ben indirimle 75 e anlaşmıştım smile için
  4. ErnestMuçi

Kişiliğini Sevmediğin Ama Müziğini Sevdiğiniz Biri Var Mı Yine De Dinler Misin?

Sezen Aksu Artık dinlememeye özen gösteriyorum
  5. ErnestMuçi

Burnumdan operasyon geçirdim.4 5 ay kullanmam yasak. Lensi kullanamıyorum
  6. ErnestMuçi

Bildiğiniz yumruk,top çarpması falan 1776762611 Hocam zaten o farka değecek bir şeyse açmaya çalışırım.Sadece gerek yok gibime geliyor.
  7. ErnestMuçi

Memnun musunuz?Değiyor mu yani?
  8. ErnestMuçi

Bugün göz çizdirmeye uygunluğum için doktora gittim bana 3 tane yöntem sundu. No touch Lasik Smile pro(+30 bin tl farkı var.) Kendisi lasik önermişti ilk başta ama darbeye karşı dayanıklılık istediğim için no touch ve smile işlemi arasında kaldım. Bu iki ameliyatı olanlar tecrübelerini...
  9. ErnestMuçi

Samsung telefonum için kulaklık önerisi

Neden tercih ettiğinizi,diğerlerine göre + - yanlarını falan
  10. ErnestMuçi

Biraz bahseder misiniz?
  11. ErnestMuçi

Qcy ht05 kulaklık kullanıyordum ama artık hakkı rahmetine kavuştu sayılır. Samsung s24 fe telefonum var.Aynı marka kulaklıkların bir avantajı olur mu bilmiyorum. 2.500 e kadar olursa iyi olur ama güzel önerileriniz varsa bütçeyi arttırabilirim. Uzun saatler kullandığımda rahatsız etmemesi...
  12. ErnestMuçi

Şehrimdeki üniversite 15 km uzaklığımda sizce iyi mi?

Hocam aile evinden bağımsız bence daha gelişmiş şehirlere atılım yapmanız daha iyi olur ama tabii ki siz bilirsiniz.
  13. ErnestMuçi

Şehrimdeki üniversite 15 km uzaklığımda sizce iyi mi?

Hangi şehir olduğuna bağlı değişir
  14. ErnestMuçi

Kütüphanedeki sistem normalde bu şekildemi?

Direkt belediye kütüphanesinde çalışan biri olarak kütüphaneden kütüphaneye değiştiğini söyleyebilirim. 2 tane büyük kütüphanemizde belediyenin sistemi üzerinden kayıt olup giriş mola gibi şeyleri kiosk ekranından gerçekleştiriyorlar. Kalanında ise listeye isim yaz geç şeklinde olur ve açıkçası...
  15. ErnestMuçi

435 Günlük YKS Derece Planı

Hocam bu kadar uzun süreli programı tutturma ihtimalin neredeyse 0. Yks planı uzun soluklu değil eksiklerine, gidişatına göre planlanır
  16. ErnestMuçi

Lgs ye 77 gün kala çalışmak

Konularını hızlıca bitirip pekiştirmek için testler çözmelisin. Konularının çoğu bitince seri denemelerle hem eksiklerini görüp hem de süreni nasıl kullandığını farkedip süreni verimli hale getireceksin.Mümkün olduğunca farklı soru gör ve kendini zorlayan öğreten sorular çöz.
  17. ErnestMuçi

Aşk meşk işleri klasiktir ama akla ihtiyacım var.

Hocam insanın birinden ayrılamama gibi bir durum söz konusu değil.Seni tutan ona olan aşkından çok onun için vazgeçtiklerin,çabaların ve geçmişin.Bu ilişki için yıllarını kaybetmişsin,çaba göstermişsin ve baya maddiyat koymuşsun.Ondan ayrılırsan mutlu olamayacağını sanıyorsun ama emin ol daha...
  18. ErnestMuçi

30K ya Telefon önerisi

S24 fe kullandığım için önerebilirim ama s25fe alınabiliyorsa onu tercih et.
  19. ErnestMuçi

Şehir Kurma Oyunları Önerileri

Manor lords
  20. ErnestMuçi

Taşınabilir ikinci ekran için monitör veya tablet önerisi.

Pro işlerden kastınız tasarım falan mı
Geri