Arama sonuçları: *

• Users: dincer39
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

SICAKLIK ÖLÇER DOKUNMATİK İPTALİ

Öncelikler herkese selamlar. Elimde resimde görmüş olduğunuz gibi bir ısı ölçer var sol üst köşede belirttiğim gibi orada bulunan parçaya bastığımda yanıyor ve sönüyor basılı tuttuğumda ise sürekli sanıp sönme yapıyor. Ben bunun sürekli yanmasını istiyorum yani parmağın sürekli oradaymış gibi...
  2. D

Fan Yönleri Nasıl Olmalı ( biraz ilginç geldi doğrumudur.)

sorun çözülmüştür o zamansa beyler tekrardan hepinize teşekkür ederim
  3. D

Niye böyle bir montaj yapmışlar anlayamadım 1735582341 tamamdır 👍
  4. D

ön fanlar da dışarıya üflüyor içeri hava alması gerekmiyor mu
  5. D

yarın ilk işim yönlerini değiştirmek olucak bilgiler için teşekkür ederim arkadaşlar
  6. D

yönleri fotoraftakiler gibi dediğin gibi denedim. 1735581490 evet banada absürt geldi önü cam bir kasa daha önce kullanmadığım için bilgi almak istedim bu tarz bir çalışma durumumu var gibisinden
  7. D

Merhaba arkadaşlar PC kasamın fanları resimlerde belirtilen ok yönlerindedir. Kasanın marka modelini bilmiyorum ( bilen varsa marka modelini yazabilir ) ön tarafı kapalı cam ama yanlardan hava girişleri-çıkışları mevcut. Ön tarafın fanları dışarıya arka egzoz fanı içeriye powersub üstü fanlar...
  8. D

Yardım philips mms460 5+1 ses sistemi

Merhaba arkadaşlar philips mms460 5+1 ses sistemini bilgisayara bağlıyorum 3 girişli (yaşil siyah turuncu ) her şey doğru ama subbardan ses alamıyorum turuncu jakı çıkardığımda bastan ses geliyor ama 3+1 oluyor diğer 2 hoparlçrden ses geliyor taktığımda yine bas kesiliyor hoparlör yerlerini...
  9. D

Geforce experience güncelleme sorunu acil yardım gerekli

güncel beyler bir el atın
  10. D

yaptım aga temiz pc format attım zaten 1618617217 manuel yaptım aga hepsini hiç bişey değişmedi hep hüsran
  11. D

yüklemeye geçtim şimdi inşallah bir problem çıkarmaz 1618614984 olmadı aga yine aynısını yapıyor bi çözüm olması lazım oyun falan hiçbirşey oynayamıyorum
  12. D

tamam yapıp durum bilgisi vericem teşekkür ederim agam
  13. D

evet ddu ile silmedim haklısın hemen deniyim peki en güncel sürümü tekrardan mı yükleme yapıyım yoksa alt ürümlerden birinimi internette bulduğum bir kaynakta benim ekran kartı serimde 385.53 sürümünü kurun diyor.
  14. D

denedim hiç biri olmadı ( birazdan foto haliinde atıcam) 1618608707 birazdan fotoraf olarak atıcam 1618609607 1618609640 1618609693 1618609724 Kendimi resmen ekran kartı tarafından ban yemiş gibi hissediyorum
  15. D

Merhaba forum sakinleri hayırlı günler diliyorum. Geforce experience ready sürücüsü güncelleme yapmıyor hızlı kurulum özel kurulum seçeneklerinden 2 sinide denedim ama sonuç hüsran. Bütün driverleri silip tekrar kurdum yükledim ama nafile ekran kartı denetim masasında güncelleme gösteriyor...
  16. D

MOBİL UYGULAMA (BİLGİ EKLİKLİĞİ VE SİSTEM YOKSULLUĞU)

emülattör kil hatası alıyorum avd sanay mobil cihazı çalıştırmıyor uygulamayı test edemiyorum (yapmak istediğim bazı kodlamalarıda bilmiyorum )
  17. D

MOBİL UYGULAMA (BİLGİ EKLİKLİĞİ VE SİSTEM YOKSULLUĞU)

BEYLER AKLIMDA BİR MOBİL YGULAMA YAPMAK VAR SONUÇ ODAKLI VE VATANDAŞLARIN YARARINA OLABİLİCEĞİNİ DÜŞÜNDÜĞÜM BİRŞEY AMA SİSTEM YÖNÜNDEN ANDROİD STUDİO YAZILIM PROGRAMINDAN SIKINTILAR YAŞAMAKTAYIM. AYRICA BİLGİ SIKINTIMDA VAR BANA BU KONUDA YARDIM EDİCİEK ARKADAŞLARIMIZDAN YARDIM BEKLİYORUM...
Geri