Arama sonuçları: *

• Users: darquesse
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. D

B550M Bazooka tetiklenmiyor

Arkadaşlar halloldu çok şükür. Ne yazık ki ta ilk aldığımda vatan bilgisayar anakartın arka pinleri kırık satmış. Teknik servis değiştirdiğinde sorun ortadan kalktı.
  2. D

Arkadaşlar sert çıktıktan sonra pazartesi yolladım bugün de halletmişler. Aradığımda kondansatörlerle alakalı bir durum olduğunu ve onların değiştirildiği belirtildi. Bir daha olursa garanti kapsamına girmiyormuş. Üzerine basarak belirttim windows kurulabiliyorsunuz üzerinde değil mi diye evet...
  3. D

Servispoint hatasını kabul etmiyor.

Hocam bir gelişme var mı? B550M Bazooka anakartım bozuk ve 20 sinde yolladım 28 inde ellemeden bios güncelledik deyip zaten güncel olan bozuk kartı yolladılar. Mailden ciddi anlamda sert bir şekilde yazdım ve yarın tekrar yollayacağım kod attıklarında. Üstüne basa basa da belirttim kart bozuk...
  4. D

Bozuk anakartı tekrar yollayan ServisPoint e ürünümü pazartesi yollayacağım mağdur edilidiğim takdirde de üşenmeden direk Tüketici Hakem Heyeti' ne başvuracağım.
  5. D

Şu an teslim ettiğim yerden teslim aldım. Tüm soketler çalışıyormuş donanımsal sorun yokmuş. Yanlış bios güncellemesi yapmışım nasıl oldu gram fikrim yok ama düzgün bios yazılması sonrası windows ortamında test edildi sorun çözüldü yazmışlar. Eve gidip düzgünce test ettikten sonra tekrar yazarım...
  6. D

Eklersiniz.
  7. D

Evet hocam evet ya sonunda aynı durumda birisini buldum.
  8. D

Beklerken sormak istiyorum. Birisi demişti ama çok ihtimal vermedim her şeyi sök baştan tak demişti. Elden bir şey gelmeyince yapmıştım ben de. O an olacak sanmıştım ilk denemem de yükleme ekranını bir kereye mahsus gördüm yükleye tıklayacaktım ki sardı yine başa yeniden başlatıp durmaya devam...
  9. D

Teşekkür ederim. Talep olarak da değişim talebinde bulundum çarşamba günü verdim Ankara' dayım inşallah çok bekletmezler.
  10. D

Arkadaşlar sistemdeki tüm bileşenler tek tek kontrol edilip sorun gözlenmedi anakart haricinde. Ben de hataya sebebiyet verebilirim endişesiyle çok kurcalamadan Vatan Bilgisayar'dan almıştım B550M Bazooka modelini teknik servise yolladım. Sorunum ise daha yeni toplanmış bir sistemdi ve işletim...
Geri