Arama sonuçları: *

1. G

MSİ GE76 RAİDER 10UG SON ZAMANLARDA DONMA VE EKRAN KARTI ÇÖKTÜ SORUNU YAŞIYORUM

ARKADAŞLAR NİSAN MAYIS AYI GİBİ BU PCYİ ALDIM İLK BAŞLARDA UFAK SORUNLARI VARDI AMA ŞUAN PC SOĞUK OLMASINA RAĞMEN BİRDEN FANLARI AÇIYOR BİLGİSAYAR AÇILDIKTAN 5 DAKİKA SONRA DONUYOR, OYUNLARDA EKRAN KİTLENİYOR DAHA SONRASINDA OYUNU KENDİ KENDİNE KAPATIYOR VE EN ÖNEMLİSİ BAZI OYUNLARDA EKRAN...
  2. G

Wifi kartı satın edilirken nelere dikkat etmem gerekiyor?

Arkadaşlar bilgisayarım biraz eski o yüzden yeni bir wifi kartı alıp en azından internet açısından güçlendirmek istiyorum. Yani uyumluluk için nelere dikkat etmem gerekiyor? Önereceğiniz bir wifi kartı var mı? Bilgisayar: Packard bell easynote te69hw
  3. G

MSI ÖN SİPARİŞ İŞLEMİ HAKKINDA BİLGİ ALMAK İSTİYORUM

Teşekkür ederim dostum inceleyeceğim hemen 1611582020 Teşekkür ederim
  4. G

Ucuz ofis koltuğu öneriler için yoruma

İstersen gör fiyatı sen belirle
  5. G

Ucuz ofis koltuğu öneriler için yoruma

Elimde kullanmakta olduğum ama satmayı düşündüğüm bir ofis koltuğu var
  6. G

Zaten kendi sitesinde buy now dedikten sonra hiçbir işlem yapamıyorum 1611579129 1 en fazla 2 ay bekleyebilirim
  7. G

Bunlara baktım i7 ve 32 gb ramli sizce bekleme mi yoksa gidip bunu almak mı mantıklı?
  8. G

Ön sipariş işlemi nerden ve nasıl yapılıyor öğrenmek istediğim bu teşekkür ederim 1611578132 Fiyat çokta önemli değil beni uzun süre götürmesi için istiyorum üç tane laptopum var ve ikisi 10 yaşından büyük. Diğer bilgisayarımada geçenlerde su döküldü. Yani amacım güzel ve sağlam bir bilgisayar...
  9. G

Msi GE76 raider dragon edition tiamat almak istiyorum. 13 ocakta tanıtıldı ve birkaç sayfada ön siparişle alınabileceğini ya da şubat sonu mart başı gibi raflarda bulunacağı yazıyor. Ön sipariş nasıl yaparım ya da beklemem mi gerekiyor? Donanım arşivi youtube kanalında msi ile ilgli birçok...
Geri