Arama sonuçları: *

• Users: YigitCevk
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

Öneri Büyük el (21 cm) için 200 Tl mouse öneriniz nedir?

Biraz büyük gelecektir ergonomik olmayacaktır. Ben monster pusat v11 aldım 129.5mm ve yan tarafında biraz önde tuş var bazen baş parmağım geride kalıyor biraz. Yani sana büyük gelecektir mx518 ve sıkıntı yaşarsın.
  2. Y

Normal diyebiliriz. Tahminen 110-115mm civarı mouse uygun olacağını düşünüyorum. Bunu en iyi sonucunu media markt gibi test edebileceğiniz yerlerde deneyerek görebilirsiniz.
  3. Y

Avucun altında bilekte 2 tane yatay çizgi var. O çizgilerin üstteki olanından orta parmak ucuna kadar ölçtüm. Ayrıca bir karışım 25cm. O da parmaklarınızı tam açtığınız zaman serçe parmağın ucundan baş parmağın ucuna olan mesafe. Ayrıca yardımcı olacaksa, 130mm mouse aldım gayet iyi oturdu elime.
  4. Y

Bir de hp omen x9000 buldum. Bunda bir fikriniz va rmıdır?
  5. Y

Yarınki incehesap cuma indirimine de bakacağım bir şey çıkmazsa mx518 alacağım artık, herkes bloody yerine öneriyor.
  6. Y

Teşekkür ederim. Bloody'nin paralı makrolarının açık olması daha cezbedici geliyor ancak oyunla çok işim olmadığı için doğru seçenek gibi gelmiyor.
  7. Y

Merhaba arkadaşlar forumdaki başlıklara, internete baktım ancak kafama yatmayan bir şeyler mevcut. Başta bloody alayım dedim ancak öneren ve önermeyen çok fazla kişi var. Logi G300s alacaktım ama küçük gelecek. En son elime göre olacağını düşündüğüm Logi G MX518 mouse buldum 131 mm Sizlerin bir...
Geri