Arama sonuçları: *

• Users: impacto
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. impacto

🔥İndirim Asus TUF B850M PLUS WIFI7 10.559 TL Son 1 Yılın En düşük Fiyatı

Hocam haklısın type-c girişi daha fazla ama asusta bulunan type-c girişi 20gbps iken tomahawkta 10gbps.
  2. impacto

Doğrudur hocam ama gördüğüm kadarıyla çok bir farkı yok.
  3. impacto

Bu gidişle zorla sistemi güncelleyeceğim almamak için kendimi zor tutuyorum. Geçenlerde paylaşılan MSI Mag B850 Tomahawk Max ile hemen hemen aynı bir anakart gibi duruyor. Tomahawkın önde olan ufak tefek özellikleri var ama arada 2k fiyat farkı vardı. Tuf modeli daha alınabilir gibi görünüyor...
  4. impacto

🔥İndirim Anker SoundCore 2 Bluetooth Hoparlör 959TL

İhtiyacım olmamasına rağmen 1 tane aldım. Siyah renkte indirim devam ediyor https://www.trendyol.com/anker/soundcore-2-bluetooth-hoparlor-p-814853017
  5. impacto

❌İndirim Bitti! MSI MAG B850 TOMAHAWK MAX WIFI 12.512 TL

https://www.google.com/search?q=ASUS+TUF+GAMING+B850-BTF+vs+MSI+MAG+B850+TOMAHAWK+MAX+WIFI&newwindow=1&sca_esv=eb0015ed7145b68e&rlz=1C1FHFK_enTR1180TR1180&sxsrf=ANbL-n4j29Q87JIp-0wQiPj634dvjvq7CQ%3A1777160092957&udm=50&fbs=ADc_l-b5ZqeLzodpuBeLYL5vEp44JXlnpNJWjx0u1u1r6xQV72qBlcrUWdHOeoPCw88l-Klkkb...
  6. impacto

🔥İndirim Asus Prime B650M-R 4694 TL !!

Ne gibi avantajı olur ?
  7. impacto

❌İndirim Bitti! Team T-Force Siren GA360 ARGB Siyah Sıvı Soğutma 1.999₺🔥

Kaçırdık fiyatı baya iyimiş. Yakın zamanda kule tipi soğutucu aldım sıvı soğutmanın bakımı falan oluyormuş maliyeti ve uğraşı nedir ?
  8. impacto

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Evet haklısın hocam bu model bahsettiklerimden değil ama bundan önce kullandığım msi va panel monitörden sonra kalitesi çok iyi geldi. Msi modeli tam hatırlamıyorum ama ve f/p ürünüydü 2021 de almıştım. her şey güzel aşırı ghosting var okey ama o black smearing mide bulandırıcı bişey cs oynarken...
  9. impacto

Hocam konudaki va panel nasıl diğer va panallerden ayrılıyorsa yeni teknoloji ips panellerde diğerlerinden ayrılır. Yok denecek kadar az ips glow olan paneller var. Ben lg 17gl63t-b modelini kullanıyorum. Bu modelde de ips glow var ama şansıma çok az hiç rahatsız etmiyor.
  10. impacto

Doğrudur ama yine de tercih etmem ekrana tam ortadan bakman lazım ki renkleri düzgün göstersin. Tek avantajı kontrastı yüksek olduğundan siyahlar güzel.
  11. impacto

Monitör ne kadar iyi olursa olsun va panellerdeki o black smearing insanı soğutuyor.
  12. impacto

🔥İndirim Asus PG27UCDM 4K 240Hz Oled Monitör 46.169₺(Amazon Depo)

Oled yanma sorunu devam ediyor mu bilmiyorum ama bu riskten dolayı miniled veya quantum dot tercih edilmesi daha iyi değil mi ?
  13. impacto

🔥İndirim BASEUS Bowie M2S ANC True Wireless Bluetooth Kulaklık 999TL (YENİ STOK)🔥

Bir süredir QCY T18 kullanıyorum ses kalitesinden falan memnunum ama bağlantı problemleri yaşamaya başladım. Bu kulaklığın kalitesi benzer midir ?
  14. impacto

🔥İndirim TP Link BE220 Wifi 7 Router 1.979₺

Hocam link atar mısın ?
  15. impacto

Arkadaşlar madem öyle paylaşılan router ayarında tavsiyeleriniz varsa link paylaşır mısınız ? Aslında tp link olması wifi güçlendiriciyle mesh yapabilmemi sağlıyor ama sorunlu modelse uğraşmaya gerek yok. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
  16. impacto

Ciddi olamazsın. Wifi sorunu nedir tam olarak ? Ben cihazı kurdum şuan sorunsuz kullanıyorum. Başıma gelecek sorunlar varsa direk geri vereyim 😅
  17. impacto

3-5 ay önce fiyatı yine 2000₺ civarındaydı indirim bekliyordum ki baya zamlandı. Bugün teslim aldım. Misafirlere ayrı ev halkına ayrı wifi ağları oluşturmak baya iyi bi özellikmiş. Amazon.com.tr
  18. impacto

🔥İndirim Tp-Link Tl-wa850re 300mbps Wıfı Menzil Genişletici 419TL

Wifi bağlantısında sorun yaşadığım için linkteki ürünü aldım ve yaklaşık 1.5 yıldır kullanıyorum. İlk başlarda fena değil gibiydi ama sonradan yine kopmalar yaşamaya başladım. Kablonet kullanıyorum ve sanırım problem modemden kaynaklanıyor. Bu yüzden modemide değiştirdim ama sonuç değişmedi...
  19. impacto

🔥İndirim 🔥Belkin Boost Charge Örgülü Şarj Kablosu 129 TL🔥

Kendi sitesinde 60w yazıyor. Model numarasıyla aratıp bakabilirsiniz. https://www.belkin.com/p/braided-usb-c-to-usb-c-cable-1m-3.3ft-black/CAB004bt1MBK.html
  20. impacto

PC DE FARKLI KULLANICILAR OLUŞTURMA (2 FARKLI PC GİBİ) HAKKINDA YARDIM

Diğer kullanıcı adı "Misafir" ama kullanıcılarda bu isimde görünmüyor. Hangisi olabilir ? DESKTOP adındaki gibi default olarak herkeste admin ve user olarak 2 kullanıcı görünmüyorsa users olabilir gibi görünüyor.
Geri