Arama sonuçları: *

• Users: impacto
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. impacto

🔥İndirim Gıgabyte Am5 Atx X870 Aorus Elıte Wıfı7 Ice Anakart 13.499tl(Amazon 6-9 Taksit)

Anladım hocam para harcamak istiyorsan al diyorsun yani :D Şaka bir yana benim için değişen çok bir şey olmayacak gibi görünüyor eski kartla devam edeyim. Ciddi anlamda iyi bi x870 indirimi yakalarsam o zaman alınabilir.
  2. impacto

🔥İndirim Gıgabyte Am5 Atx X870 Aorus Elıte Wıfı7 Ice Anakart 13.499tl(Amazon 6-9 Taksit)

Gigabyte b850m force dan geçmeye değer mi ?
  3. impacto

🔥İndirim AOC Q27G42XNE 2k 180hz Monitör 7.999 TL TL

Hocam gayet iyi görünüyor. Siyah arka plan üstüne beyaz yazılar olan sayfaları kaydırırken görüntü nasıl ? Birde cs gibi oyunlarda ghosting black smearing çok belirgin mi ?
  4. impacto

❌İndirim Bitti! Ktc M27t6s 2k Qd-Mini Led Ips Beyaz Monitör 14.999 TL!

Aynen bende monitör arayışındayım @Tayfunns hocam bu işten anlıyor yorumlarını merak ettim. Daha önce ktc nin farklı bir monitörü içinde böyle bir video görmüştüm. Alınca elimizde kalmasın
  5. impacto

🔥İndirim World Mobil | Steam-Yt-Ps-Ea ve Apple-Microsoft 300 TL İndirim Ağustos-Eylül (Kişiye Özel)

Bana gelen indirimde %50 görünüyor ama işlem başına 75 tl ve toplamda en fazla 150tl indirim görünüyor.
  6. impacto

Ergoflex Ef-354 Bilgisayar Monitör Işık Çubuğu 1399 TL

3-4 yıldır baseus iwok modelini kullanıyorum. Bi hevesle alıyorsun ama hevesin gidince almasam da olurmuş diyorsun. Yine de işinizi görür.
  7. impacto

🔥İndirim Noctua Nh-D15 G2 Chromax.Black 9767 TL 🔥

Güzel ama çok pahalı. 2-3 bin liraya alınan hava soğutucularından pek bir farkı olduğunu sanmıyorum.
  8. impacto

❌İndirim Bitti! NZXT C850 850w Beyaz Psu 5999 TL

Ben satın alırken ekran kartıyla birlikte sx850p aldım. O arada 6300 e nzxt c850 paylaşımı yapıldı lian liyi iade ederim diye satın aldım. Ekran kartını aldım güç kaynağı iade diye kargodan teslim almadım. Nzxt de çok az coilwhine çıktı böyle olunca 3.gün kargo şubesinden sx850 yi gidip aldım ki...
  9. impacto

🔥İndirim 499 TL - Bosch 46 Parça Tornavidalı Vidalama ve Lokma Uçlu Aksesuar Seti

Eyw hocam bir tane aldım illa ki lazım olur.
  10. impacto

❌İndirim Bitti! Gıgabyte Geforce RTX™ 5070 Wındforce Oc 12 GB - 29.524,10 TL

Güzel fiyat. Yalnız amazon deponun garantisi 1 yıl olduğundan 53 bine 5070 ti olanını almamıştım.
  11. impacto

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

Sebep beğenmedim hocam bence kule tipi daha iyi soğutuyor. Bide en fazla fan bozulabilir onu değiştirip kullanmaya devam edebilirsin. Sıvı soğutmada radyatör fanlarının haricinde pompa fanı da bozulabilir yada içerisindeki sıvı zamanla azalabilir ve yenilenmesi gerekir.
  12. impacto

🔥İndirim Arctic Liquid Freezer Iıı Pro Siyah 5.139₺ / Beyaz 5.169₺

1 hafta önce aldım satıcı güvenilir yalnız direk ürünün kutusunu bantlayıp göndermişti. İçerisinden mx7 macun çıkıyor. Sıvı soğutmalar arasında en iyi ilk 3 te olabilir. Yalnız benim gibi ilk kez sıvı soğutucu kullanıyorsanız beğenmeyebilirsiniz. Keşke güzel bi 2-3 kuleli hava soğutma alsaydım.
  13. impacto

🔥İndirim NZXT C850 Atx 3.1 Tam Modüler 80+ Gold Psu // 6.108₺ (Tier A)

Ekran kartından gelmiyor hocam yeni aldım ama önceki kartımda da cw yoktu. Psu dan geliyor.
  14. impacto

Boşta az ses geliyor yüksek fps veren oyuna girince biraz daha artıyor.
  15. impacto

Hocam sen şanslıymışsın. Bende ve bir kişide daha coilwhine çıktı. İade etmekten vazgeçtim bu şekilde kullanıcam.
  16. impacto

Valla şans işi deniyor ama bazı modellerde neredeyse hiç çıkmıyor. Bu psunun öyle bir model olduğunu düşünerek aldım. İşin kötü tarafı belli bir yüke kadar psu fanı hiç çalışmadığı için o cızırtı sesi iyice duyulur hale geliyor.
  17. impacto

Bende cw çıktı iade edicem. https://drive.google.com/file/d/1xLV7HmUy1hrr0JQWE_brAufYhaTYvDnP/view?usp=drivesdk
Geri