Arama sonuçları: *

• Users: Askhasann
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Süper Lig Maçlarını En Ucuza Nereden İzleyebilirim?

Arkadaşlar malumunuz akşam lig başlıyor tüm takım taraftarlarına başarılar dilerim (am*d spor hariç). Kardeşimin yüzünden güncel kampanyaların hepsini kaçırdım şuanda en ucuz nereden izleyebiliriz süper lig maçlarını
  2. A

Japonya'dan Ne Alınır ?

hocam sana instagramdan yazmıştım istediğin bir model varsa getirebilirim diye cevap almak burdan nasip miş :D insta: hasanbeydilli
  3. A

Japonya'dan Ne Alınır ?

tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, peki hangi otelde kaldın ben shibuya da kalmayı planlıyorum
  4. A

Japonya'dan Ne Alınır ?

ayakkabılar da aklımda burdan tabiricaizse çarık giyip oraya gidip çöpe atıp daha fazla ayakkabı almayı planlıyorum :d 1786134721 oyuncu mouse klavye kablosuz oyuncu kulaklığı falan almayı düşünüyorum varmıdır aşırı pahalı olmayan hz leri yüksek mouse klavye markası tavsiye edebileceğin, ayrıca...
  5. A

Japonya'dan Ne Alınır ?

illa alıp satmak amaçlı da düşünmeyin alıp kullanabileceğim şeyler de olur
  6. A

Japonya'dan Ne Alınır ?

Merhaba arkadaşlar 20 gün sonra japonyaya gideceğim tokyo ve osakaya. aklımda baya alınacak bişey var saat telefon işlemci macbook rayban meta dron kamera vs fakat benim aklıma gelmeyip sizin aklınıza gelen ordan da alıp satabileceğim valizde de çok yer kaplamayan veya kaplayan da olur varmıdır...
  7. A

❌İndirim Bitti! Hawk Gaming Chair Fab E1 7.299tl

aga bende hawk fame var ben niye çok memnunum (kumaş benim ki)
  8. A

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

ben ibana isteyen elemandan aldım 2 kere bi problem olmadı hemde 100 tl tanesi
  9. A

🔥Findeks Notlu Risk Raporu Ücretsiz🔥

aga nereden bakacağımızı da yazsaymışsın hiç bir bilgi vermemişsin
  10. A

🔥İndirim Gemini Pro & 5 Tb Drive 18 Ay 300 TL

kapatırlarsa gmail'imizi mi kapatıyorlar arkadaşlar yoksa sadece paketi mi iptal ediyolar free versiyona mı düşürüyolar ?
  11. A

Ugreen M.2 Nvme SSD Kutusu (10gbps) - 1545 TL

telegram botunu nasıl yaptığını anlatırmısın hocam
  12. A

❌İndirim Bitti! Baseus 20000 Mah Hızlı Şarj Powerbank - 899 Tl

Arkadaşlar sakın almayın 1 yıl kullanmadan şişti param çöpe gitti. Baseus kullanmayın, xiaomi powerbank kullanın redmi powerbank hiç kullanmadım fakat xiaomi powerbanklerini 2018 den beri kullanıyorum daha hiç bir sorun çıkartmadı
  13. A

DJI Mini 3 Fly More Combo 24.399TL ÇÖKMELİK !!!!

Benim yaşadığım şehirde varda, al sat için alınır mı hocam bilenler cevap versin pls
  14. A

ps4 üm var pes 21 en son güncel kadro nasıl kurabilirim

ps4 üm var pes 21 en son güncel kadro nasıl kurabilirim yama linki vs atabilecek varmı yardım plss
  15. A

Yardım Yardımlaşma Aliexpress Kampanyası! 8 TL'ye 300 TL'lik Klavye+Mouse Set Almak!

https://a.aliexpress.com/_vaDLLB HADİ BEYLER YARDIMLAŞALIM
  16. A

DOGE Coin 24 Saatte %570 Değer Kazandı!

ben 2 ay önce alacaktım 1000 tl lik sonra başka sıkıntılar doğdu para lazım oldu alamadım :( garibanın yüzü gülür mü ?
  17. A

Aynı Model Cihazlarda HDD Değişimi

Sistem diski kanka format atmadan olmaz mı
  18. A

Sıkıntı çıkmaz demi kank direkt taksam çalışır yani
  19. A

Beyler bende casper i3 laptop bilgisayar var. Babamda da aynı bilgisayarın i5 işlemcili olanı var. İşlemcilerden başka farklı hiç bir şey yok marka model aynı. Ben i3 olanın harddiskini i5 olana i5 olanın harddiskini i3 olana taksam çalışır mı ?
Geri