Arama sonuçları: *

• Users: fasttlife
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F

Ryzen 3 ve a320m apro

Sağol hocam daha mantıklı gibi
  2. F

Ryzen 3 ve a320m apro

Uyum mu sağlamazlar yoksa daha sağlam bi işlemcimi gerekiyor Önerin nedir? 1621442698 Hocam 1500 civarı bütçem var
  3. F

Ryzen 3 ve a320m apro

Herkese merhaba Geçen hafta anakartım bozuldu İ3 6098p ve h110m pro Anakart değişmişken biraz daha iyi bir işlemciye geçeyim diyorum sizden ricam sistemin diğer bileşenleriyle uyumlu olması gtx 960 8 gb ram 240 gb ssd var 500w güç kaynağı var Önerileriniz ne olur mesela Ryzen 3 1200 ve a320m...
  4. F

Pc açıldıktan sonra donup kalıyor

Hocam gpt olarak ayarladım dediğin gibi format yüklendi sorunsuz bu seferde boot ekranında donup kaldı Son çare ssd yi değiştirdim en ilk baştaki arızayı tekrar yaptı yani sorun ssd den kaynak lanmıyor gibi
  5. F

Arkadaşlar her şey tamam bu seferde fotodaki gibi donup kalıyor biosu sıfırladım aynı sanırım donanımsal arıza nerden başlamalıyım bilen varmı
  6. F

Hocam format atarken böyle bi sorunla karşılaşıyorum nedeni ne olabilir
  7. F

240 gb ssd takılı pc de başka pc de sorunsuz çalıştı ayrıca birkaç farklı yol denedim güvenli moda girmiyor ve sistemi sıfırla dediğimde %50 civarında bi onceki menüye atıyor 1620936963 Hocam format deneyemedim elimde disk vs olmadığı için
  8. F

Selam arkadaşlar Bilgisayarı açıyorum, windows logosu göründüğü andan itibaren pc kasmaya başlıyor zor bela ana ekran gelsede bu şekilde donup kalıyor Hiçbi şekilde donanımsal ve yazılımsal olarak kurcalamadım sabah açtığımda durum buydu yardımlarınızı bekliyorum.
Geri