Arama sonuçları: *

• Users: Juckly
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Juckly

Ekran kartı destek aparatı

Benim ekran kartı tutucu şu gamepower olan incehesap montalamış fanın üstüne geliyor ama baskı yapmıyor anlamadım bende köşeye takmak varken neden ortaya taktılar
  2. Juckly

Mp3 Dönüştürücü Sitesi ?

Arkadaşlar selam, youtube den şarkı indirmek istiyorum usb atacağım güvenilir bir site var mıdır?
  3. Juckly

Cpu-z hwmonitor virüs

Araştırma konularına pek hakim değilim bundan direkt format attım çözüm olur diye
  4. Juckly

Yardım Ekran kartı klipsi kapanmıyor

görüntü olarak klips kapanmıyor ekran kartı yerine oturuyor
  5. Juckly

Altındaki klips, ekran kartı büyük olduğundan kapanmıyor vida ile sıktım birde ekran kartı tutucu var sorun olmaz herhalde.
  6. Juckly

Cpu-z hwmonitor virüs

8 Nisanda indirdim ben son sürümü, sistemi yeni almıştım sıcaklık değerlerine bakmak için indirdim hwmonitör uygulamasını, 0 bilgisayara format atmak zorunda kaldım formattan sonra herhangi bir şey yapmak gerekir mi format yeterli midir ?
  7. Juckly

Ekran kartı tutucu var, vidaları da sıktım kartı hareket etmiyor artık 🤣
  8. Juckly

Arkadaşlar ssd icin ekran kartını söktüm yeniden soketi oturttum fakat klipsi kapanmıyor çünkü ekran kartı büyük klipse engel oluyor bu sorun olur mu rkran kartı rtx 5060 ti colorful
  9. Juckly

🚨CPU-Z ve HWMonitor web siteleri hacklendi

Yeni bilgisayar aldım Perşembe günü indirdim, sıkıntı olmuş mudur silsem yeterli mi 😑
  10. Juckly

Ramın neden yarısını kullanabiliyor olarak gözüküyor normal mi bu

Windows kullanıyor olabilir bende de kullanılabilir 11 gb 😌
  11. Juckly

Monitör ilkte sinyal almıyor

Arkadaşlar selam, yeni bilgisayar aldım hdmi kablosu kullanıyorum normalde ama pc açılırken ilkte görüntü gelmiyor sinyal alamıyor bu hdmi ile alakalı olabilir mi 2 3 kere monitörü kapa aç yapınca görüntü geliyor, birde hdmi ile alakalı ise displayport kablo önerebilir misiniz? Ekran kartı: 5060 ti
  12. Juckly

Sıfır kasa aşırı geç açılıyor.

sistemi incehesaptan mı aldın ? 1775682008
  13. Juckly

Bu Sistem Alınır mı 58000TL

Senin pc geldi mi reis
  14. Juckly

Segotep endura pro 750 watt kasa hk.

Asus b650mr fan hızını arttırmam mi gerekiyor kendisi mi ayarlıyor bilgin var mı
  15. Juckly

Segotep endura pro 750 watt kasa hk.

Arkadaşlar kasa içindeki farlar yavaş ve yerinden çıkacak gibi dönüyor ve bunun rgb ayarını nereden yapacağım
  16. Juckly

Yardım Arkadaşlar soğutucu monte edicem de bu çıkık gelmiş

https://hizliresim.com/2uqq5mb buyur hocam ben fanın klipsini taktım ust kisminida taktım oturdu suan
  17. Juckly

Buraya fotoğraf yükleyemiyorum
  18. Juckly

Segotep fı4 soğutucu nün klipslerinden birisi çıkmış oynuyor bu kırık mi yoksa çıkmış mi sadece birde ekran kartı tutucu soğutucu fanina biraz baskı yapıyor sorun olur mu mobilden fotoğraf yükleyemiyorum
  19. Juckly

Eski pcdeki m2 ssdyi yeni bilgisayara takma

Şimdi şöyle eski pcde windows m2 ssdiye kurulu, bir de ek olarak sata var eski pcde format atıp komple silip sataya kuracağım windowsu sonra m2 çıkarıp yeni pcye takacağım
  20. Juckly

Eski pcdeki m2 ssdyi yeni bilgisayara takma

Yeni bir sistem aldım eski bilgisayar da m2 ssd var ona format atıp yeni bilgisayara taksam olur mu eski bilgisayar da 240 gb sata ssd de var Windows ona kuracağım
Geri