Arama sonuçları: *

• Users: EmreCANIM
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. E

ARGB DESTEKLEYEN PİYASADAKİ KARTLAR

AMD kesinlikle yazmayı unutmuşum kusura bakmayın
  2. E

ARGB DESTEKLEYEN PİYASADAKİ KARTLAR

ARGB bir sistem toplayacağım için alacağım bütün led şerit ve fanların dışında asıl önemli olanın anakart olduğunu düşündüm bu katagoride yanlış anlaşılmasın rgb port bulunan kartlar değil ARGB yani 3 pin bağlantı şekline sahip portu bulunan kartlar arasında önerebileceğiniz modeller varmıdır...
  3. E

DONANIM ARŞİVİNİN VİDEOSU

Sormak istediğim şey donanım arşivinin çekmiş olduğu videodaki kasaya taktığı anakart ve kasanın yaptığı görsel şov ben bu kasayı alacağım ama bu şovu yapmam için gerekli anakartı öğrenmek istiyorum videoda kullandığı sistemi öğrenme şansımız varmıdır? veya sadece anakartın modelini bahsettiğim...
  4. E

İtopya web stoğu ve şube stoğu hakkında

alacağım kart şu şimdi bu kartı şubeden gidip alabiliyorum öyle mi acele ediyorum çünkü stokların biteceğini biliyorum yarın gitmeyi düşünüyorum boşu boşuna gitmemek için sormak istedim https://www.itopya.com/gigabyte-geforce-rtx-2060-oc-192bit-gddr6-dx12-ekran-karti/
  5. E

İtopya web stoğu ve şube stoğu hakkında

Sistem toplamak için araştırmalara başladım alacağım itopyada gezinirken gördüğüm ve hiç alışveriş yapmadığım için sormak istediğim bazı konular var bunlardan ilki itopya comda web stoğun bulunmaması ama şubedeki stoğun mevcut gözükmesi lakin kafamı karıştıran şey "Ürün sadece sistem ile...
Geri