Arama sonuçları: *

• Users: musdaa55
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

ParaFly Kredi Kartı İlk Başvuru 25 Bin Üzeri 10000 TL Parafpara

Arkadaşlar benim yıllardır kullandığım farklı bankalara ait kredi kartlarım var ama parafly hiç olmadı şimdi başvuru yapsam bu kampanyadan faydalanamayacakmıyım?
  2. M

❌İndirim Bitti! 8 GB DDR4 RAM 1.999TL

Linke tıklayınca 5k çıkıyor fiyat neden bittimi indirim
  3. M

Yeni ekran kartı siyah ekran

Arkadaşlar herkese merhaba yeni kart aldım 5060ti 16 gb kart gelince eski kartımın driverini kaldırıp yeni kartı kurdum uyum sağladı 1 2 saat oyun oynadım hiçbir sorun olmadı ardından pc yi kapattim geri açtığımda siyah ekran verdi fişi çektim geri taktım denedim yine siyah ekran verdi sebebi ne...
  4. M

Ssd önerisi oyun odaklı

Teşekkürler
  5. M

Ssd önerisi oyun odaklı

R5 7500F. ASUS B650M-R 5060 Ti 16 GB. Sistem topluyorum SSD için karar veremedim en uyumlu ve performanslı ürün hangisi olur?
  6. M

Anakart tavsiye asus prime

Oyun amaçlı hazır sistem alacağım. R5 7500F işlemci 5060 Ti 16 GB ekran kartı kullanacağım anakart seçiminde 2 seçenek arasında kaldım. 1150 TL fark ile B650M-R almayı tavsiye eder misiniz yoksa stoktaki anakart yeterli olur mu aralarında büyük bir fark var mı performansı etkiler mi?
  7. M

5060 Ti 16 GB için Ryzen 5 7500F vs i5-14400F tavsiye

Sıfır sistem almayı düşünüyorum 2 sistem arasında kaldım. Tek kullanım amacım var uzun ömürlü oyun için ve bundan dolayı yüksek FPS değerleri istiyorum tavsiyeniz nedir? Hangi sistem daha ömürlü ve kullanışlı olur?
  8. M

Sistem tavsiyesi alabilirmiyim?

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar bu hafta vatandan pc alacağım ama 3 4 sistem arasında kaldım kullanim amacim sadece oyun, paylasacagim sistemlerde tavsiyeleriniz üzerine özelleştirme yapabilirim anakartları biraz kafamı karıştırdı asrock markasini ilk defa duydum ekran kartım 4060 olucak ona...
  9. M

Asus prime b450mk-2 anakartımı güncellemelimiyim

Güncellemeyi yaptim sorun yok cok teşekkürler.
  10. M

Teşekkür ederim guncellemeden sonra sistemde başka bir güncelleme yapmam gerekiyormu.
  11. M

Arkadaşlar asus prime b450mk-2 anakart kullanıyorum yüklü olan bios sürümü 2021 yılından kalan sürüm en son 2024 tarihinde güncelleme yüklemişler bunu indirip güncellemelimiyim pc ye bir zararı olurmu donma kasma vs güncellersem bir yararı olurmu sizce nasıl bir yol izlemeliyim.
  12. M

400 TL KULAKLIK ÖNERİSİ

Arkadaşlar 4 tane kulaklık arasında kaldım araştırdığım kadarıyla hepsi iyi fiyatlarıda aynı ama en iyisi hangisidir bilemedim kullanıp tecrübe edenler yardımcı olabilirmi? rampage rm-k60 drop plus logitech g332 corsair hs35 hyperx cloud stringer core
  13. M

HANGII HAZIR SISTEMM

Psu için napabilirim herkes psu ya kötü demiş ama ben pek bişey anlamadim neden kötü dediklerini
  14. M

HANGII HAZIR SISTEMM

7500 tl
  15. M

HANGII HAZIR SISTEMM

Arkadaşlar oyun için pc toplicam lütfen hangisinin daha iyi olduğunu söyler misiniz sadece ekran kartı performansı hangisinde daha iyidir
  16. M

7300 TL SISTEM ALINIR MI

Önerdiğiniz psu varmı ? 1613553677 Varmı psu önerin
  17. M

7300 TL SISTEM ALINIR MI

Yeni bi psu alıcam zaten bu sistemi alırsam 600w
  18. M

7300 TL SISTEM ALINIR MI

Bu sisteme bu fiyat nasıl sizce çokmu idealmı alınır mı?? Bunun yerine başka sistem tavsiyeniz varmı, varsa yardımcı olurmusunuz?
  19. M

1660S tek fan alınır mı?

20. M

1660S tek fan alınır mı?

2 sistemdede her şey aynı sadece biri 1660super tek fan diğeri 1660 oc 3 fan tek fanlı süper 100 tl daha ucuz 1660super de oc yok ama ne kdr fark eder bilmiyorum
Geri