Arama sonuçları: *

• Users: Chronosis
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Chronosis

Hyperx Cloud III Wireless S Yeni model

Biraz konudan bağımsız olacak ama abi https://www.fractal-design.com/products/headsets/scape/scape/light/ şu kulaklığı istiyorum ben ya, Türkiye'ye getirirler umarım. Yeni çıktı ve incelemelerin hemen hepsinde yorumlar çok iyi
  2. Chronosis

Türktelekom Numara taşıma ve yeni tesis

https://www.turkcell.com.tr/paket-ve-tarifeler/yeni-musteri-paketleri/buyuk-festival-40-gb#ya linki bu ama tt'ninki daha mantıklı gibi duruyor
  3. Chronosis

Valla ne yalan söylim bu faturasıza geç sonra faturalıya geç vsvs muhabbetleriyle uğraşmak istemiyorum :d Ben en iyisi Turkcell 40gb 325tlye geçeyim varsın sınırsız sosyal medya olmayıversin :d
  4. Chronosis

Onda süreç nasıl işliyor tam olarak? Faturasız bir tarifeye geçtikten sonra tekrar operatör değiştirmek için bir bedel öder miyim?
  5. Chronosis

Normalde 40gb ve sınırsız sosyal medya TT tarafında baya iyi duruyor ama şu anda TT müşterisi olduğum için mecbur Turkcell tarafında tarife bakıcam :d
  6. Chronosis

344tl cezai bedel çıkar diyor daha altı üstü ilk ayımı doldurdum, saçma geldi
  7. Chronosis

Ya daha yeni ttye geçmiştim, 25gb'a 295 tl ödüyorum adamların yaptığı kampanyaya bak -_- Turkcell 40gb 320tl olana geçeyim daha iyi yani 15tl daha fazla verip 15gb daha fazla kullanırım en azından. TT ile ilk ayımı doldurdum, çok bir cayma bedeli çıkmaz inş :d
  8. Chronosis

Behringer BH470U Mikrofonlu Kulaklık Satın Aldım Kargoyu Bekliyorum

Hocam selamlar. Valla kulaklığı aldıktan sonra 5-6 ay kullandım, sonra da nereye kaldırdığımı hatırlamıyorum. Şahsi olarak ses seviyesini yetersiz ve çok düz bulmuştum, hatırladığım kadarıyla. Padleri de pek yumuşak değildi, ağrıtıyordu bir yerden sonra. Tabi bu durum senin kafa ve kulak yapına...
  9. Chronosis

AULA F75 multimedya tuşu nasıl aktif edilir

Valla ben de denedim şimdi sorun yok bende, belki tarayıcıyla alâkalı bir durum olabilir. Sonuçta site esc bastığını algılamış, belki anlık bir şey de olmuş olabilir farklı şeylerde bir dene istersen 1731691710 Üzdü... belki knob yerinden çıkmıştır şöyle bi iyice bastır üfle dibine belki toz...
  10. Chronosis

Esc yapmıyordan kastınız klavye test sitesine girip escye bastığınızda basmadı olarak mı gözüküyor? Valla öyleyse yanında gelen switchlerden birini alın takın isterseniz
  11. Chronosis

rica ederim
  12. Chronosis

Yanlış hatırlamıyorsam Windows moduna alıyordu klavyeyi, bazen mac modunda kalabiliyor klavye :d
  13. Chronosis

FN+W yap düzelir. Ben de yaşadım :d
  14. Chronosis

Hocam şöyle, o knoba basılı tutun ve tuttuktan bir süre sonra sol alttaki "Win" tuşunun altında mavi bir ışık yanıp sönecek, ondan sonra ses ayarlayabiliyorsunuz, bazen farklı bir tuşun da altı yanabiliyor, Win tuşunun altının yandığından emin olun sonra ses ayarlayın. Umarım sorun yoktur da...
  15. Chronosis

Multimedya tuşundan kastın sağ üstteki knob'un ışık yerine sesi ayarlaması ise, knoba 3-4 sn bas sonra ses ayarlama moduna giriyor.
  16. Chronosis

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Benim elime tam oldu ya, üstündeki kaplama sayesinde de hiç kayma olmuyor, şans meselesi biraz :/
  17. Chronosis

❌İndirim Bitti! AJAZZ AJ159 APEX (ÜRETİMDEN KALDIRILDI)

Kral gezisini bitirip geldi sonunda :d
  18. Chronosis

🔥İndirim Kurt Desenli Boxer 80 Tl

Bunun MCU ne? Bağlantı problemi yaşamayalım sonra :kekw:
  19. Chronosis

❌İndirim Bitti! AULA F75 MEKANİK KLAVYE TEMU 920-950TL

Eyvallah hocam sağolun :D biraz keşmekeşli de olsa mouse maceramız güzel bir sonla bitti gibi :D
Geri