Arama sonuçları: *

• Users: _FetvacI
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. _FetvacI

20K Bandında toplama bilgisayar tavsiyesi.

Merhabalar, kuzenim için bilgisayar bakıyorum, giriş seviyesi bir bilgisayar arıyorum. Bu fiyat bandında ne var tam bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim.
  2. _FetvacI

Ramlerim 6000mhz'de mi çalışıyor?

Merhaba arkadaşlar yeni sistem aldım, bugün geldi. Biosa girip expo ayarından 6000mhz olan profile çektim ama cpu-z'de böyle bir yazı var. Şu anda kaç mhzde çalışıyor çözemedim. Yardımcı olur musunuz?
  3. _FetvacI

Çözüldü✓ Vento VG2400S kasanın içindeki psu nedir?

Teşekkürler hocam
  4. _FetvacI

Çözüldü✓ Vento VG2400S kasanın içindeki psu nedir?

Merhabalar, aşağıda bıraktığım kasanın içindeki 850 watt 80+ psu nun modeli nedir ve alınır mı? https://www.gamegaraj.com/bilgisayar-parcalari/vento-vg4200s-850w-80-bronze-4x120mm-rainbow-fan/
  5. _FetvacI

5070 mi 9070xt mi almalıyım?

Yanıtlarınız için çok teşekkür ederim hocamlar. İstemeden amd nvidia kavgası da başlattık yanlışlıkla :) . Önceliğim oyun olur sanırım ama ara sıra AI ile ilgilenmeyi düşünüyorum. Bu yüzden nvidia daha sıcak gelmişti ama asıl baktığım görüntü kalitesi. Eğer fsr4 dlss4 kadar iyiyse belki 9070xt...
  6. _FetvacI

Mfg çok büyük bir eksiklik mi peki?
  7. _FetvacI

Merhaba arkadaşlar, 5070 ile 9070xt arasında kaldım. Birbiri arasında fiyat farkı neredeyse yok ama amdnin teknolojisine güvenmiyorum. Fsr’ın dlss kadar iyi olmadığını duydum. Benim için kalite sanırım fpsden daha önde geliyor. 1 tane sistem toplayacağım ve bu sistem bana uzun yıllar yetsin...
  8. _FetvacI

Çözüldü✓ 2K 240hz monitör önerisi istiyorum.

Aynen. Çok teşekkür ederim hocam yardım için.
  9. _FetvacI

Ağırlıklı olarak hikayeli oyunlar. Ara sıra da rekabetçi oyunlar ama almışken tam olsun istiyorum. Arada çok bir fiyat farkı olmadığı sürece 240 tercihimdir.
  10. _FetvacI

Ekran kartı 9070xt işlemci R5 7500f 2K oynayacağım yani.
  11. _FetvacI

Merhaba arkadaşlar, 2K 240 hz monitöre ihtiyacım var. Curved olursa güzel olur olmazsa problem değil. Benim aklımda Samsung Odyssey G65B LS27BG652EUXUF var ama sizce nasıldır?
  12. _FetvacI

9070xt ile bilgisayar mühendisliğinde sorun yaşar mıyım?

Sağ olasın hocam çok yardımcı oldun.
  13. _FetvacI

Çok teşekkür ederim hocam. Yazmayı unutmuşum ram 32 gb olacak tabii ki. Sistemi daha almadım, 5070 ile 9070xt arasında kaldım fakat oyun performansının çok iyi olması nedeniyle 9070xt beni çok cezbediyor bu fiyat bandında. Çok da böyle uçup kaçmak gibi hayallerim yok. En kötü dediğiniz gibi bir...
  14. _FetvacI

En azından okul dönemi içinde incelemeyi istemiyorum. İş hayatına girdiğimde düşüneceğim bu tarz şeyleri. Belki siber güvenlikten ilerlersem Cudaya ihityacım olabilir ama pek de kullanacağımı sanmıyorum. Anladım hocam teşekkür ederim. İşlemci R5 7500f Ram Lexar Thor 6000mhz CL 38 olacak. En...
  15. _FetvacI

Merhaba arkadaşlar, oyun odaklı bir sistem toplamak istiyorum. Fakat şöyle ki benim her işimi görecek bir işe ihtiyacım var. Render almayacağım sanırım ama okul okurken ne ile karşılaşacağımı, neye ihtiyaç duyacağımı bilmiyorum. Bu konuda bilen bir arkadaştan yardım talep ediyorum. 9070xt ile...
  16. _FetvacI

Çözüldü✓ 9070xt iş ve okul için yeterli olur mu?

Ben sanırım 5070’den devam ya. Bir de şunu sorayım acaba çok ihtiyacım olur mu cuda çekirdeklerine? O kadar ağır bir program kullanır mıyım bilmiyorum. Eğer 9070xt idare edecekse onu alayım.
  17. _FetvacI

Bütçeyi çok aşıyor hocam. 70k’dan başlıyor 5070tilar
  18. _FetvacI

Anladım çok teşekkür ederim hocamlar.
  19. _FetvacI

Merhaba, bilgisayar mühendisliği öğrencisiyim. Hem oyun hem de okul için iyi bir sistem satın almak istiyorum. Normalde 5070 sistem toplayacaktım ama az fiyat farkıyla 9070xtnin performansının daha iyi olduğunu öğrendim. Okul ve iş için de 9070xt bana yeterli olur mu? Cuda çekirdeklerine ara ara...
  20. _FetvacI

5070 9060xt arasında olan fiyat farkına değer mi?

Bilgisayarı oyun harici programlama için de kullanacağım. Bu yüzden beni o konuda da yarı yolda bırakmasın istiyorum. Bu konuda 9070xtye güvenebilir miyim?
Geri