Arama sonuçları: *

• Users: mokarco
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. mokarco

🔥İndirim Pazarama 200TL Alt Limitsiz Kupon Plusta Geçerli Oda Aylık 1TL

Hangi parfümmüş, biz de merak ettiğin parfümü merak ettik :)
  2. mokarco

Age Of Empires II nereden indirebilirim?

Site çok iyiymiş, paylaşım için teşekkürler.
  3. mokarco

🔥İndirim Yemeksepeti 2x Popeyes XL + 2x 1L İçecek + Algida Boom Kutu 275 TL

Gereği yapıldı !! 🚨🚨👮‍♂️🚔👮‍♀️ (yerlikayaların ali kulacıkların çınlasın) :D 2'li orange flag kampanyası 380 TL 2 orange flag xl sandviç 1 lt kola 4 acı sos 1 kova patates ilave +40 TL 16 soğan halkası ilave +55 TL 1 lt kola ilave +55 TL 380+40+55+55=530 250 kupon düş sonuç 280 TL afiyet
  4. mokarco

🔥İndirim Hepsiburada bedava 2 aylık premium

Kullanmayan varsa özelden kod alabilir miyim, teşekkürler şimdiden.
  5. mokarco

Şarj Adaptörü 6V 3A Yerine 12V 1.5A Olursa Ne Olur?

Yazdığınız cevap ve bilgilendirme için teşekkürler. İleride arama motorundan gelip konuyu okuyacaklara ışık tutacaktır. Yeni aldığım adaptör sıfır ve orijinal adaptörün aynı değerlerine sahip. Satın aldığım elektronikçi güzelce izah etti ve açıkladı. Fotoğrafını ekliyorum alta: 6V 300mA 5.5*2.1...
  6. mokarco

Herkese cevapları için teşekkürler. Semtteki bir elektronik tamircisinden yeni adaptör aldım, 100 TL, olay kazasız çözüldü :)
  7. mokarco

Hiç el becerim ve yeteneğim yok böyle şeylere :) Kesin bir sakatlık çıkartır çarpılırım. Yarın Koçtaş' a gidip bakayım da adaptör var ise alırım artık.
  8. mokarco

Dostlar selam Elimde zamanında Koçtaş' tan almış olduğum şarjlı vidalama aleti var. Orijinal şarj aletini bağlayarak saatlerce takılı tutsam da vidalama aletindeki şarj ışığı yanmasına rağmen şarj almıyor. Şarj giriş uç kısmı aynı tipte olan başka bir şarj adaptörüm var, harici diski...
  9. mokarco

Migros Algida Dondurmalarda 500e 250 İndirim

Sepetteki ürünleri değiştirerek deneyin, bazıları indirimi bozuyor. Ben şöyle bir sepet yaptım:
  10. mokarco

Stanley Koruma Termos Kılıfı 317 TL

Bu olmaz, çok ucuz. Şöyle 68bin+ bişeyler yok mu? Stanley koyacağız içine, lütfen!
  11. mokarco

❌İndirim Bitti! Montech KING 95 PRO Outlet Kutu Hasarlı 4.752 TL

Güle güle kullan, kasanın montajı bitmiş halini de fotoğraflayıp koy, merak ederik :D
  12. mokarco

🔥İndirim Lipton Ice Tea Şeftali Aromalı Soğuk Çay 8 Litre 198,80 TL

8 litre aldım, her yudumda seni anarım, epey kulakların çınlayacak gibi... :D
  13. mokarco

🔥İndirim 12li Oto Yıkama Seti 150TL

Ben arabama bu kadar ilgi göstersem kesin şımarır garajdan kaçar :D
  14. mokarco

🔥İndirim Yılbaşı Ürünlerinde 800/200₺ Kupon

Yıılbaşı ürünleri diyor alkol yok, işime yaramadı :\
  15. mokarco

🔥İndirim Claw's Rajin Strike Kablosuz-Kablolu Gaming Mouse 799 TL

mouse boyutları nedir bilen var mı? ürün açıklamalarında yazmamışlar, soru sor kısmı da pasif satıcı hepsiburada diye heralde.
  16. mokarco

Mion ORAL-B diş macunu 14 tl

14 TL ye oral-b bulmuşsun, lütfen rafta 4 adet vardı hepsini aldım de :D 75 ml del ni?
  17. mokarco

🔥İndirim Havit TW984 ANC TWS Bluetooth 5.4 Kulaklık 399 TL

Kullanım deneyimin nasıl? Artı eksi yönlerini paylaşır mısın?
  18. mokarco

Borderlands 4 ECHO-4 "Drone Skin" kodu

Bende bu oyun yok, nvidia hesabıma kod gelmiş, kullanmak isteyen oyununa ekleyebilir: Borderlands 4 ECHO-4 Drone Skin J9FBT-WJJ5H-6JZKH-FJTB3-HWBF5
  19. mokarco

Battlefield 6 Marksman SVK-8.6 DMR "silah görünümü" kodu

Bende bu oyun yok, nvidia hesabıma kod gelmiş, kullanmak isteyen oyununa ekleyebilir: 8ZXE-DR2N-Q5H2-B6VZ ea hesabına eklenebilir https://www.ea.com/redeem
Geri