Arama sonuçları: *

• Users: kerimhmzcebi
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. K

HP notebook - 15-DB1036NT kaça satılır?

evet ama çok olmaz mı 4500-4700 arası ?
  2. K

sıfır fiyatı şu anda 5000tl hepsiburadada
  3. K

Sizce HP notebook - 15-DB1036NT marka ve modelli bilgisayarımı ikinci el olarak en az ne kadara satışa sunmalıyım? Tertemiz kullandım ve 15 ay daha garantisi vardır. Yükseltmek istediğim için satıyorum.
  4. K

SSD Ekleme, Sadece B

HP müşteri temsilcisine ulaşıp bilgi almak imkansız sanırım :D Forumlarda dolaşarak araştırma yapa yapa kendi başımıza halledeceğiz gibime geliyor.
  5. K

SSD Ekleme, Sadece B

yazarım mutlaka ama benim elimden bir şeyler gelmez mi. SAS to SATA var mesela. Ama o pin kısmına hatasız ve doğru yerleştirmek teknik bilgi ve beceri olmadan ne kadar mümkün bilmiyorum. Abdullah kardeşimize ulaşabilsem kendisinin de yorumunu merak ediyorum
  6. K

SSD Ekleme, Sadece B

şikayet kısmımı da düşündüm de kendi imkanlarımla elimden bir şeyler gelir mi onu araştırıyorum.
  7. K

SSD Ekleme, Sadece B

İnan ki öyle, CD/ROM olmamasına rağmen girişi olduğunu görünce alternatif olarak SSD takma yeri var neyse ki. Ama asıl takılacak yerde soket yok :(
  8. K

SSD Ekleme, Sadece B

1614132797 Arkadaşlar gördüğünüz gibi SSD yuvası mevcut fakat pinlerinde soket yok. 7+15 pini var ama SSD takmak için giriş yeri bulunmamakta. Nasıl bir çözüm önerirsiniz?
  9. K

Dizüstü PC Yükseltme

teşekkür ederim :)
  10. K

Dizüstü PC Yükseltme

HDD yuvasına SSD yerine HDD takmak istiyorum ama girişi yok gibi duruyor? 1614105661 Bu kısıma HDD takabilir miyim peki?
  11. K

Dizüstü PC Yükseltme

HP Notebook - 15-db1036nt marka ve modeli bilgisayarımın fabrika çıkışı gelişi bu şekildedir. En yüksek performansı alabilmek için hangi yükseltmeleri yapabilirim? HDD takmak için yuvası olup olmadığını da anlamadım. yardımcı olur musunuz?
  12. K

Bilgisayarımın özelliklerini yükseltme önerisi

Bu bilgilere göre ayrılmış video belleğini değiştiremiyor muyum yani? Toplam kullanılabilir grafik belleği 2275MB olarak gözüküyor, RAM'ı arttırsam oraya gitmez mi? :(
  13. K

RAM'i 16GB'a arttırırsam VRAM 512MB olarak kalmaz değil mi? Paylaşılabilir 2GB yazıyor ekran kartı özelliklerinde ve öyle olursa da oyunlardaki (CSGO, PUBG vs.) performansı artar mı?
  14. K

HP Notebook - 15-db1036nt marka ve modelli, AMD Ryzen 3 3200U with Radeon Vega Mobile Gfx, 2600Mhz, 2 Çekirdek, 4 Mantıksal İşlemciye sahip bilgisayarım var. Özelliklerini yükseltmek istiyorum. 4GB ram var ve dahili ekran kartında VRAM 512MB yazıyor, paylaşımlı. Yükseltme önerileriniz nelerdir?
Geri