Arama sonuçları: *

1. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Call of Duty MW2 - 2022 açılmıyor

Discord için bir uygulama kullanıyorsan onu kapayıp dene
  2. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Başlangıç Telsizi, Uv-k6, Td-h3 Plus, K5 Plus, Uv9r, Uv82 den Hangisini Almalı?

Çekim kalitesi vs. değişmesi için fiziki müdahale gerekiyor diye biliyorum. Bazı devre kartlarını değiştiriyorlar.
  3. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Titanseat Beast Leather Gold Oyuncu Koltuğu 🔥 8.499 TL 🔥

Bana 2k daha koyup Fame almak daha mantıklı gibi geldi, sağol yorumun için
  4. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Titanseat Beast Leather Gold Oyuncu Koltuğu 🔥 8.499 TL 🔥

Hawk Fame serisi ile kıyaslandığında hangi özellikler daha iyi veya daha kötü?
  5. AbdullahAbDişindekiBoşluk

3899TL !!!! NZXT H7 Flow

5-6 yıl önce NZXT için neler söylerdik neler gördük şuan, Lian Li kalite anlamında katladı resmen.
  6. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Başlangıç Telsizi, Uv-k6, Td-h3 Plus, K5 Plus, Uv9r, Uv82 den Hangisini Almalı?

TA2EMJ 73 Ben 1,5 senedir UV-K6 kullanıyorum, arkadaşlarımda 2 tane daha kullanan var. Memnunuz gayet. Henüz modlamadık, uğraşamadık. Aslında facebook gruplarında hazır modlar var direkt indirip kurması var ancak yapmadık. Menüleri vs. modlayınca daha güzel görünüyor, ama biz modlamadan da...
  7. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Sapphire 9070XT PULSE 36.999 TL 6-9 TAKSİT HEPSİBURADA SATICILI.

32-33'lere düşmemiş miydi fiyatı bunun ben mi yanlış hatırlıyorum? Tek iyi yanı taksit sayısı sanırım
  8. AbdullahAbDişindekiBoşluk

3899TL !!!! NZXT H7 Flow

Ben de şuan 217 hakkında bir şeyler yazmaya gelmiştim konuya, isabet oldu bu yorumunuz. 217 kasanın içinde dahili gelen fanları ayrı almaya kalkarsanız cebinizden bir kasa parası daha çıkar. Kasanın sundukları bakımından harika. Lian li normalde O11 modellerindeki gibi dahili fan koymayıp da...
  9. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Başlangıç Arabası Ne Olmalı Sizce Tavsiye Verirsniz Sevinirim?

Motur ehliyetine yazılıp bir TVS Raider 125 veya Drift L 125 çözersen daha mutlu olursun. O paraya alacağın araba ile sanayiden çıkamayabilirsin. Yakıt + MTV + Sigorta + Bakım masraflarını işin içine kattığında elindeki anaparayla motur alman daha mantıklı
  10. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Yardım Lian-li O11 Vision Compact hangi fanlardan takılmalı? Ve Nereye?(Reverse-Düz)

alt ve arka panelden içeri şekilde, egzozdan da 2 adet tahliye için kullanman yeterli cam kombinasyonunda. Eğer üst kısma cam değil panel koyarsan oraya da egzoz koyabilirsin
  11. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Arctic Mx-7 8g 731 TL (Geri dön kuponu ile daha uygun)

8gr lazım olmayanlar için 2gr'ı 550₺ şuan.
  12. AbdullahAbDişindekiBoşluk

4K 240HZ Civarı QD-OLED Monitör Önerisi Verir Misiniz?

Bütçe olarak sınır yok. PS5 Pro'da kullanılmak üzere 4K çözünürlükte bir OLED monitör arayışındayım. Panel teknolojisi olarak yeni bir şeyler önerebilir misiniz?
  13. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

İlla wood olmasına gerek yok. Siyah temalı RGB'siz bir kasa içi çok güzel halledilir. Masanı ona göre yaptırırsın daha hoş durur.
  14. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Lian li ürünlerinde %25 indirim

217'nin bu versiyonu yerine ahşap modeli daha iyi. Kesinlikle öneririm. Ülkeye gelmeden önce takip ettiğim bir modeldi. Geldiği gibi de almıştım. Çok güzel ve kullanışlı bir kasa. RGB meraklısı olmayan tayfa için biçilmiş kaftan. İçindeki fanların sayısına, boyutuna ve kalitesine bakılınca fiyat...
  15. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Crucial pro 64gb ddr5 ram 35 bin tl

Kimileri farklı yollanmış falan dedi anlamadım. Yakalasaydık güzel olacakmış indirimi :D
  16. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Crucial pro 64gb ddr5 ram 35 bin tl

Vatan indirimini geç farkettim ancak paketlemelere vs. baktıktan sonra yanlış fiyatlamadan vs. mi kaynaklandı durum yoksa gerçekten normal bir indirim miydi?
  17. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Hayatımda ilkez ıspartada kamp yapcam

Peçete, ıslak mendil götürmeyi unutma
  18. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Koltuk Yıkama Makinası?

Ama koltuk yıkama makinesi araba için de kullanılabiliyor. Kumaş koltuklu bir araba var ise amorti süresi daha kısa olabiliyor. Gerçekten kumaş koltuklu bir araba başka türlü temizlenmiyor çünkü. Bunu da unutmamak gerek
  19. AbdullahAbDişindekiBoşluk

Ofisomi Güvenilir Mi?

Dostlar selamlar, Ofis için yazıcı alacağım en uygun bu sitede bulabildim. Alınır mı? Site güvenilir mi?
  20. AbdullahAbDişindekiBoşluk

🔥İndirim Pc kasa indirimleri (akvaryum veya beyaz kasa değildir.)

217 çok underrated bir kasa. İyice incelerseniz anlayacaksınız :D
Geri