Arama sonuçları: *

• Users: Swords
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Swords

8 Ayda Ayt Yetisir mi

Bu engin ve ulvi postu benimle paylastiginix icin tessekurler sensei
  2. Swords

8 Ayda Ayt Yetisir mi

Merhabalar. daha once kimsenin umrunda degilim duye bir konu acmistim ama bu meseleyi rafa kaldirma karari aldim. tyt calisiyorum. tyt turkce bitti. tyt matta geo ve problem bitti. ilk 12 konunun buyuk kismi bitti. mantik ve kumeler daha once bitti ve sadece tekrar edilecek. tyt biyo bitti...
  3. Swords

En Sevdiğiniz Oyun (Tek Seçim Hakkı)

valla 80 in uzerinde oyun oynadim. cok cevapsiz kaliyorum. cocukluk hatiralarim adina Gta 5 sanirim
  4. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

Evet ama şöyle bir geriye dönüp bakınca herşeyin boşunda olduğunu düşünüyorum, bütüne emeklerimin çöpe gittiğini. garup bi benzetme ama savaş kaybetmiş gibi hissediyoeum. hersehi kaybetmisim ve sinavida kaybedersem hersey cok kotu olucakmis gibi
  5. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

amin hocam inşallah
  6. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

çok teşşekür ederim ama aslında birazda bunun bir adaletsizlik oldugunu dusunuyorum. yks icin 11 de faha fazla calisayim diye gitari biraktim. obp dusmesin diye iliski falan yapmadim ben. simdi gecen ders calismak icin kafeye gittim. herkes sevgilisiyle arkadaslarilya falan eglenirken ben cok...
  7. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

Öncelikle çok sağolun, gerçekten haklısınız. genede insan biraz uzuluyor. 5-6 yildir tanidigim insanlarin bunu yapmasi bazen bana kendimi sorgulatiyor. kendimden bahsetmem gerekirse: ben metal muzik dinlerim, oyun koleksiyonum var. Dinlerle ilgili birşeyler okudum ondan önce tarih falan okurdum...
  8. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

oyle yapiyorum zaten hocam 1700-1800 sayfa okudum dinlerle ilgili hobi olarak dinleri araştırıyorum başta islam olmak üzere
  9. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

Bende çok daraldığımda Kuran dinliyorum Yalnız kalmaktan korktuğum için silemiyorum. 1786784715 valla hocam dedigim gibi 15 hszirandan beri calisiyorum.
  10. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

calismati severim aslinda ama genede boyle hissediyorum. birde babam yillardie toptanci kamyonla satis yapiyor (cicek) sabit musterileri var. en kotu bir src belgesi alip takilirim orada 1786773248 Hocam bide bunu birine anlattigimda "hadeee sana sigara alkol yok" dedi. Lan Allah'ın belası çok...
  11. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

valla hocam 6.siniftsn beri duzenli ders calsiiyorum hala bi bokunu gormedim birkac belge disinda. adam gelmis bana oyun oynama sinav senesinde muzik dinleme diyor zaten bu 6 yilin yorgunlugu var uzerimde tamam oyun oynamayayim tamam sevgili yapmayayim tamam muzik dinlemeyeyim eee hocam...
  12. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

En zoruma gidende şu: Aldatmam, sigara içmem ,alkol falanda yok zaten gerçekten kültürlü çalışkan şakacı bir insanımdır. metal müzik severim, kendi oyun koleksiyonumda var. hem hardworking hem funny yani ama bütün bunlara rağmen hep 3. seçenek olarak görüldüm ve kimse beni seçmedi. 1786749321 1...
  13. Swords

Kimsenin Umrunda Değilim

iyi akşamlar öncelikle. Son 1,5 senedir yasadigim bazi seyler beni bu dusunceye itti. 11.sinifin basinda butun yakin arkadaslarimin iliskisi vardi. gecenin 3 unde sevgilisiyle kavga edip beni arayan arkadasim bile iliski yapmisti ve beni umursamiyordu neden disari cikmiyoruz sorusunce cevap...
  14. Swords

Biraz İç Dökmek İstiyorum.

valla hocam 17 yasinda ne olacak demissiniz. size icerden bilgi vereyim neler neler oluyo. hem spor yapip hem 2-3 yillik iliskisi olan hemde muzisyen insanlar var. 30 yil oncesinin 17 yasiyla suanin 17 yasi bir degil. ben 17 yasindayim oyun koleksiyonum var bide din-tarih-felsefe ile...
  15. Swords

1786306319 3. Kendini harap etme konusunda ben mi suçluyum yoksa dünyanın en saçma eğitim sistemi ge cumhuriyet tarihinin en kötü nesili mi ?
  16. Swords

valla hocam haklisin. ben bu yaz toplasan 3-4 kez arkadaslarla cikmisim disariya onun disinda full geometri problem tyt mat fln calistim. bide koca yaz sadece 2 oyun bitirmisim. seviyeyi dusun artik.
  17. Swords

Herkese iyi akşamlar. Ben bugün ders,yks,oyun falan konuşamayacağım biraz içimi dökmek istiyorum. 17 yaşındayım. yks ye hazırlanıyorum. öncelikle "Her şeyi boşver defol git sınava çalış." demeyin. zaten çalışıyorum. 6.sınıftan beri (6 yıldır) düzenli ders çalışıyorum ve masa başına kendim...
  18. Swords

Özgür Özel Chp'den İstifa Etti !👀

kimse hiçbir şey yapamaz artık. kendimizi geliştirip ülkeden gitmeliyiz.
  19. Swords

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

hocam cok bos vaktiniz oluyo mu ? ogrenci misiniz ?
  20. Swords

PlayStation 5 Slim Alınır mı?

5 yıldır dik kullanıyorum bi sorun olmadı galuba sadece bazı serilerde var o sorun
Geri