Arama sonuçları: *

1. MasterOfPuppets

Riotta oyunları güncellemiyor ve girmiyor.

Merhaba, Riot uygulamasını açarken sağ tuş tıklayıp yönetici modunda açmayı deneyin. Bir ara benim steam de aynı haltı yiyordu bu şekilde düzeltmiştim.
  2. MasterOfPuppets

🔥İndirim Creative Aurvana live se 2 tane alimda tanesi 269 tl (trendyol plus)

Merhaba bende faydalandım teşekkür ederim.
  3. MasterOfPuppets

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

Hey maşallah :) bakalım bir umut bize de güler bir gün inşallah :)
  4. MasterOfPuppets

🔥İndirim 🔥Hepsiburada Tıkla Kazan🔥

10 Hepsipara :) inanıyorum bir gün elle tutulur bir şey kazanacağım :)
  5. MasterOfPuppets

Oyun Fiyatlarına "Dijital Gümrük Vergisi" Gelebilir.

Banlanmak istemiyorum. Banlanmak istemiyorum. Banlanmak istemiyorum.
  6. MasterOfPuppets

Yardım Citizen Tsuyosa vs tissot prx quartz

Bahsettiğiniz tarz giyiniyor iseniz daha spor durduğundan tsuyosa daha okey gibi. Ayrıca aklınızda olsun arkadaşların bahsettiği seikolarda muhteşem seçenekler ama 2 model arasında iseniz ve otomatik alamayacaksanız tsuyosa en mantıklı seçim olacaktır. Sırf PRX olsun diyerek quartzına para...
  7. MasterOfPuppets

Yardım Citizen Tsuyosa vs tissot prx quartz

Merhaba, Tsuyosa, Tsuyosa small second ve Tissot PRX kullanan biri olarak önerim yaşam tarzına giyim kuşamına göre de durumu değerlendirmen zira 2 side sektörü bu fiyat sıkalasında resmen domine ediyor. Power reserve kısmı evet PRX'te daha yüksek ancak saatin boyut kordon duruşu tsuyosaya göre...
  8. MasterOfPuppets

Ubuntu + GNOME İyi Midir?

Eski bir imac cihaz a kurmam gerekliydi. Nvidia ekran kartlı ve intel işlemcili kurulumu sağladı sağlamasına ancak sonrasında GNOME görselleri sapıtmaya başladı (1 ay öncesinde yaptığım kurulumda sorunsuzdu) ardından yeniden kurulum yaptım KDE hali ile deliler gibi çalışıyor. Tekrar GNOME kurdum...
  9. MasterOfPuppets

Ubuntu + GNOME İyi Midir?

Merhaba, Kaçtır deniyorum GNOME kanser etti beni belki dokunmatik bir cihazda evet güzel olabilir ancak klavye mouse ile ben pek sevemedim. Ama görselde ciddi anlamda etkileyici..
  10. MasterOfPuppets

Turkcell tarifenin 5 katını ücretsiz internet veriyor

Bende aldım teşekkürler :)
  11. MasterOfPuppets

Cachy OS'e geçilir mi?

Merhaba, Son bir kaç gündür Nvidia kartlı bir pc ye cachy kurmayı deniyorum. Garip bir şekilde GNOME ile sorunsuz kuruluyor ancak diğer masaüstü varyasyonları ile sıklıkla sorun çıkarttı. O yüzden uğraşmadım. Linux tarafında anladığım kadarı ile marka değilde karttan karta bile değişen bir kafa...
  12. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! ASUS 360MM SIVI SOĞUTMA 3839 TL

Merhaba, çok güzel fiyat bende kaptım bir adet
  13. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Merhaba arkadaşlar, ürün geldi kalitesi tabii ki bir razer değil ancak oldukça kaliteli.. Öneririm.
  14. MasterOfPuppets

GOVEE RGBIC Wi-Fi+ BT Akıllı LED Şerit, 10 M 1299tl

Üşenmedim ölçtüm 10 mt :) yabancı incelemelerde 5x2 cıkıyor bizdekiler direk 10 metre
  15. MasterOfPuppets

Arkadaşlar selam. Ledleri gelen arkadailarım size tek top şeklindemi kutudan çıktı 2 parçamı ? Zira bendeki kutu açık gibiydi ve bazı yabancı incelemelerde 2 top çıktığı görünüyor paketten ?
  16. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Claw's Tactical Combat Gamepad | 1185₺ (3 taksit)

Merhaba, 1 adet kaptım teşekkürler.
  17. MasterOfPuppets

🔥İndirim BİC Flex 5 Tıraş Bıçağı 299 TL

Faydalandım teşekkürler :)
  18. MasterOfPuppets

Paylaşım için teşekkürler bende 1 adet aldım. Home Asistant ile birlikte de kullanıldığı için oldukça işime yarayacak :)
  19. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Şaka gibi. Uğraşmayayım sabah alırım dedim fiyat arttı :) Kasa içerisindekini çıkarttığımızda birebir aynı şekilde ayrılıyor mu acaba kasadan?
  20. MasterOfPuppets

❌İndirim Bitti! Thermalright Trofeo Vision 9.16 LCD Ekran - 2599TL

Arkadaşlar merhaba bu ekran sadece typec ilemi bağlanıyor ayrıca program şartı varmıdır ? Dikey olarak konteyner yapısı izlemeyi planlıyorum da :)
Geri