Arama sonuçları: *

1. Carl Johnson CJ

Battelfield serisini online oynayamıyorum

Anti cheat yüklü mü? Hangi platformdan oynuyorsun?
  2. Carl Johnson CJ

Gamegaraj elite s22 alınır mı?

Sistem özellikleri kullanılan parçaların marka ve modelleri aşağıda ki gibiymiş İşlemci: AMD Ryzen 5 7500F Anakart: Biostar B650MT Bellek: TwinMOS VOLTX DDR5 32GB (1x32GB) 5600Mhz CL36 Ekran Kartı: Palit RTX5070 INFINITY 3 12GB 192Bit GDDR7 Depolama: WD 1TB Blue SN5000 5150-4900MB/s M.2...
  3. Carl Johnson CJ

Yardım İem kulaklık önerisi

Wraith iem kulaklıklarına bakabilirsin fiyat performans olarak kaliteli kulaklıkları var
  4. Carl Johnson CJ

Giriş Segment Oled Monitörler Alınır mı?

Giriş seviyesi dediğin samsung odyssey G6 mı? 😂
  5. Carl Johnson CJ

1tb sata ssd önerisi

Sata ssd almak yerine anakartında x4 slotu varsa x4 m2 ssd dönüştürücü adaptör alarak m2 ssd takıp kullanabilirsin anakartında x4 slotu yoksa x1 slotuna uygun m2 ssd dönüştürücü adaptör alarak m2 ssd kullanabilirsin Sata ssd okuma yazma hızları düşük oluyor m2 dönüştürücü ile m2 ssd...
  6. Carl Johnson CJ

Eski ama güçlü işlemci önerisi

İ3 12100f veya ryzen 5 5500 kullanabilirsin hem çok eski işlemciler değiller hem fiyat performans olarak ihtiyacını fazlasıyla görür İntel tercih edersen ddr4 veya ddr5 sistem toplayabilirsin 14. Nesile kadar anakart değiştirmeden işlemcini upgrade edebilirsin
  7. Carl Johnson CJ

Vitamin hapları kullanıyor musunuz, kullanılmalı mı ?

Vitamin eksikliğin varsa iş görebilir eksikliği kapatır onun dışında enerji verici kuvvet artırıcı bir etkisi yok. Kan tahlili yaptırıp kullanman daha doğru olur çünkü bazı vitaminler vücutta depolanır gereğinden fazla vitamin almak sorun olabilir hangi vitaminler eksikse o vitaminleri takviye...
  8. Carl Johnson CJ

Amazon aynı ürünü iki defa değişim yaparmı

Satın aldığın mal ayıplı ise tabii ki de iade edebilirsin
  9. Carl Johnson CJ

Öneri Corolla Led Far önerisi

Arabanın farları mercekli değilse led ampül alıp taktırma. Mercek yoksa bi-led projektör takırmalısın, led ampul taktırırsan karşıdan gelenlerin gözünü alıyor ve muayeneden geçemezsin. Bi led projektör dışındaki led ampuller ışığı dağıtıyor çizgisel odaklı kendinden mercikli dediklerine bakma.
  10. Carl Johnson CJ

Fahiş Fiyatlı Monitör Onarım Bedeli (216 usd)

https://streamable.com/usw15k Philips marka monitörüm arızalandığı için garantisi bitmiş olduğu halde onarılması için yetkili servise gönderdim panel arızası olduğu ve onarım için toplam 216 usd istediler panel stoklarında olmadığı için yurt dışından sipariş geçilecekmiş. Monitör'ün yeni...
  11. Carl Johnson CJ

Yardım 2k Monitör ile 1080p oyun oynanır mı?

2k monitör ile 1080p video izlemek nasıl oluyor görüntü bulanık mı?
  12. Carl Johnson CJ

Rtx 3060 ileride upgrade edebilirim
  13. Carl Johnson CJ

24 inch 1080p monitörüm bozuldu yenisini alacağım 2k monitör alırsam bazı oyunları akıcı bir şekilde yüksek fps de oynamak için oyun ayarlarından oyunu 1080p yapıp 2k monitör ile oynayabilir miyim? Demek istediğim şey 1080p oyun 2k monitör de nasıl gözükür, bulanık veya kötü bir görüntü oluşur...
  14. Carl Johnson CJ

[ÇÖZÜLDÜ] Linkteki müzik neydi hatırlayan varmı?

Sero Produktion Beats Düsme
  15. Carl Johnson CJ

GIGABYTE G24F-2 2 Tarafında oluşan Çizgi

sorun panelden mi kaynaklanıyor yoksa anakarttan mı? Tamiri mümkün değil mi?
  16. Carl Johnson CJ

GIGABYTE G24F-2 2 Tarafında oluşan Çizgi

Sorunu çözebildiniz neyden kaynaklanıyormuş?
  17. Carl Johnson CJ

Yardım Monitörde yeşil çizgiler var

Sorunu çözebildiniz mi, neyden kaynaklanıyormuş?
  18. Carl Johnson CJ

ANAKARTIMDA ARGB DESTEĞİ YOK RGB FANLARI NASIL ÇALIŞTIRIRIM

kumandalı argb fan kontrolcü alabilirsin kumanda sayesinde hem fanların rengine hem hızına müdahele edebilirsin ben dark marka kumandalı argb fan kontrolcü kullanıyorum memnunum tavsiye ederim
  19. Carl Johnson CJ

OBS PENCERE YAKALAMA SORUNU

OBS ile ekran video kaydı yapmak istiyorum mesela oyun oynarken arkada chrome tarayıcımda açık olan kick yayınının ekran video kaydını almak istiyorum 1. Oyun oynarken oyun ekranı ile kick yayının ekran görüntüsü birbirine karışmayacak, kick yayının sesi ile oyunun sesi birbirine karışmayacak...
  20. Carl Johnson CJ

ANAKARTIMDA ARGB DESTEĞİ YOK RGB FANLARI NASIL ÇALIŞTIRIRIM

Argb fan kontrolcü alıp fanların argb ışıklarını kullanabilirsin
Geri