Arama sonuçları: *

• Users: UmutÇelik
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. UmutÇelik

🔥İndirim Thermalright Trofeo Vision 9.16 Lcd Whıte 2.414 TL

Yanlışım yok ise siyahı da var 1789187638 Hocam anakart üzerinden nasıl bağladınız 1789187659 Hocam çok şükür sorun yaşıyor çok şükür sorun yaşamıyor şans meselesi gibi bir şey 1789187728 Ha bakacak olursak kasa hiç delmek istemiyorum ama kabloları başka yerden geçiremez isem de mecburen öyle...
  2. UmutÇelik

Hocam benimki yolda kabloyu nasıl bağladın kasa delme işlemi fln oluyormu 1789147292 İndirim devam ediyor halen
  3. UmutÇelik

Baktım bende iyi ve kötü yorumlar var nasıldır bilemiyorum bende aldım gelince bakacağım kullana kişiler var ise deneyimlerini yazarlar ise sevinirim 1789049318 Gündüz etki etmez büyük ihtimalle parlaklık daha çok gece göze hoş gelir diye düşünüyorum
  4. UmutÇelik

4.aydan itibaren en düşük fiyat akakçe de almak isteyen değerlendirebilir satıcı beta plus dah öncede alışverişim oldu sıkıntısız bir süreçti Bunun muadilleri 4 bin TL den başlıyor ortalama...
  5. UmutÇelik

8 Bin Bütçem Var Monitör Önerisi

amazon.com.tr/dp/B0HFSRFT63?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X4RBV8JECCGBYYJAA6SM_2&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X4RBV8JECCGBYYJAA6SM_2&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_X4RBV8JECCGBYYJAA6SM_2
  6. UmutÇelik

3500-4000 Bin TL Kablosuz Oyuncu Kulaklığı

benim kullandığım kulaklığa bak mchosex9
  7. UmutÇelik

onu anladım rengi ne olsun kaç saat kulanmak istersin mikrofon olsun mu olmasın mı kulak pedi nasıl olsun ama şunu ekleyim oyun için iem daha iyi bilgin olsun bende mchose x9 var iem aldım daha iyi ama kablolu
  8. UmutÇelik

nasıl bir şey istersin detaylandır
  9. UmutÇelik

Çözüldü✓ Thermaltake view 380xl 850w 80+gold 8500 tl alınır mı

kardeşim başlıktada belirttiğim gibi xl modelini aldım 5 aydır fln kullanıyorum psu da herhangi bir tık ses yok sessiz çalışıyor kasanın kendi fanları sessiz çalışıyor amma ve lakin sonrada sıvı soğutucu fanı ve sonradan taktığım fanlar ses yapıyor farklı markalar olduğu için ben kasadan gayet...
  10. UmutÇelik

Yardım 1500tl Bütçe Mouse Önerisi

https://ulugames.com.tr/products/smailwolf-rs6-wireless-mouse?variant=45782236135533 buna da bakabilirsin
  11. UmutÇelik

Ofis İçin Kasa Toplayacağım Yardım Edin!!!

Hocam bütçe ne kadar
  12. UmutÇelik

Titanseat Beast Oyuncu Koltuğu İnceleme

Deri de yırtılır doğru ama kumaş daha naif ama uzun ömürlü deri kısa ömürlü ama sağlam
  13. UmutÇelik

Evet deriye göre uzun ama birşry takılıp yırtılması da hızlı
  14. UmutÇelik

Sonradan bişrey yaptırmak değil olay zamanlar deforme olacak bu koltuğun aldım 2 ay sonra kılıf yaptır değil
  15. UmutÇelik

Çözüldü✓ Gigabyte X870 Aourus Elite Wifi 7 Alınır mı?

Beyaz bir sistem dizdiğim için beyaz olması atx boyutunda olması 2 Ram kanalı olsa yeter çünkü pek fazla anlamıyorum anakaet böylr attığım model gibi kapalı olsun istiyorum attığım model gibi
  16. UmutÇelik

Kardeşim yumuşak isteyenler puf alsın otursun herşeyin fiyatına göre iyisi var ben mesela kalçaları biraz daha genişlettim güzel koltuk ilerleyen zamanlarda da tanıdık oto döşemecim var ona göre deri + alcantara kılıfı yaptırdımmı mis olur
  17. UmutÇelik

Çözüldü✓ Gigabyte X870 Aourus Elite Wifi 7 Alınır mı?

Anakartım msi b650m e modeli sistemim beyaz olarak yapıyorum sadece geriye ekran kartı Ram ve anakart beyaz olacak bunları alırken de orta üst alayım diyorum aklımda arkadan bağlantılı almak var kasam bunu destekliyor ama atx olsun istiyotum m2 yuvası 2 tane olsa sahi yeter önerebileceğiniz var...
  18. UmutÇelik

Bende de aynı koltuk var aynı rengi arkadaşa katıldığım katılmadığım yerler var oturma yerindeki sünger gayet rahat kolaçkalar dediği gibi sağlam değil yüklenememk gerekiyor birşry olursa kolçaklar satılıyor daha iyisi olabilir kumaşı kokuyor ona da oda parfümünü sıkarsanız zamanla geçiyor benim...
Geri