Arama sonuçları: *

• Users: TarikSalim
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. T

Autocad - Sketchup - 3dmaxs - photoshop programları için sistem tavsiyesi

Başlıkta gördüğünüz programlara uygun bir sistem toplamam gerekiyor fakat çözemedim ekran kartı işlemci ne kadar güçlü olmalı tavsiyeleriniz bekliyorum arkadaşlar.
  2. T

Çizimlerim için sistem tavsiyesi

Olsa da olur olmasa da olur anladığım kadarıyla sadece kasaya o kadar bütçe ayırabilecek arkadaş
  3. T

Sketchup - 3dmaxs - Autocad - photoshop programları kullanıyor arkadaşım nasıl bir sistem alınmalı öneriniz var mı? Yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler. 1621978497 Bütçe 15.000 e kadar çıkabilir. Yanlışlıkla paylaştım henüz yazımı bitirmemiştim düzenledim hemen.
  4. T

Merhaba arkadaşlar, Mimar bir arkadaşım için hazır sistem arıyoruz ama tam olarak bilgi donanımımız yeterli değil. Sketchup
  5. T

24-27 inch 2k QHD Monitör Tavsiyesi

Merhaba Arkadaşlar, Bugün Kasam geliyor fakat henüz karar veremedim monitöre. Tavsiyelerinizi bekliyorum. 2k va-ips panel arıyorum.
  6. T

27 inc Curved Monitör Tavsiyesi

kanka kasa hafta içi geliyor maalesef hemen alsam daha iyi olur. Neden 1 hafta dedin?
  7. T

https://www.itopya.com/viewsonic-27-vx2718-pc-mhd-165hz-hdmi-dp-fhd-curved-gaming-monitor/ peki bunun için ne diyorsunuz?
  8. T

Kanka 27 inc ips olarak biraz daha uygun bir şey var mıdır bildiğin? Curved olmazsa da 27inch büyük gelir gibi geliyor sanki.
  9. T

Merhaba Arkadaşlar, RTX 2060 bir sistem aldım ve ona yakışır şöyle güzel 27 inc curved bir monitör almak istiyorum ama inanın bu konuda çok cahilim ve yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler.
  10. T

Asus Tuf Gaming - James Donkey - Gamepower Kirazu kulaklık karşılaştırması

Sadece oyun için değil film izlemeyi de çok seviyorum güzel götürür mü beni hocam.
  11. T

hahahaha inan tamamiyle cahilliğimden ötürü. Öneride bulunursan mutlu olurum. Şu kirazuyu donanım arşivi youtube hesabında da incelemişti abdullah övmüştü baya bi diye hatırlıyorum.
  12. T

Merhaba arkadaşlar, Birazdan kulaklık almayı planlıyorum ama 3 tanesi arasında kaldım İnce Hesap indirimdeyken ayıklayım bir tane istiyorum fakat kulaklık kullanmadım daha önce cahilliğimden ötürü özür diliyorum. Hangisini önerirsiniz...
  13. T

F/P sistemine zaman gelir?

Dostum linç filan düşünme lütfen, kendimi açıklamak istedim yanlış anlaşıldıysa kusuruma bakma. Biz nerden bilelim denilince sert söylediğini düşündüm yoksa ben de kötü niyeti düşünerek söylemedim. Sonuç olarak sizce beklemeli miyim yoksa yakın zamanda çıkabilir diye bir düşünceniz var mıdır onu...
  14. T

:) 1616062151 fikir almak istedim sadece :)
  15. T

Reis sakin ol bilmek zorunda değil kimse ben de konuşalım araştıralım fikir alışverişi yapalım diye yazdım.
  16. T

9200 kadar var ama 10.000 e kadar çıkabilirim
  17. T

Merhaba, F/P sistem ne zaman gelir elimde nakit para var haftasonu kasayı almayı düşünüyorum. Beklemeli miyim acaba? @Abdullah Hacıgül
  18. T

9000TL Bütçe ile Sistem Tavsiyesi

i5-10400F mi ryzen 3600 mü daha mantıklı sizce?
  19. T

8-9k arası demek istemiştim ama neyse düzelttim arkadaşım sağol :D
  20. T

Hazır sistem tavsiye edeceksiniz alt tarafı nasıl gerildiniz öyle qwdqwdwdawd etmeyin tavsiye arkadaşlar teşekkür ederim ayarlarım ben bir şekilde. :)
Geri