Arama sonuçları: *

• Users: Marginale
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Marginale

Sahibinden.com daki en uygun mantıklı şeyleri bulan bir site buldum

Hatun trip atıyor kanka boşver sahibindeni
  2. Marginale

Amazon Siparişimi İptal Etti.

Bana direkt satın bile aldırtmadı sonra farkında olmadan sanırım birşeyi yanlış girdim diyip bi kaç sefer daha deneyince tam nane oldu. Başka şekilde yaşamış varsa bilemiyorum ama beni deli etmişti. Peşin almak zorunda kaldım çünkü kartı başka hesaptan bile kabul etmedi sistem riskli kart...
  3. Marginale

Şöyle ben iletişime geçtiğimde sistemin bir süre içinde kendi kendine düzeleceğini erişimleri olmadığını ve yazılım ile çalıştığını söylediler. Müşteri hizmetlerinin de erişimi yok bu duruma. Bende 2 defa yanlış girdim sonra hesap nane oldu. Kartı, ismimi vs hiçbir şekilde kabul etmiyordu kendi...
  4. Marginale

Başıma TV alırken geldi taksitle alacaktım yok hesap kitlendi bildiğin gittim arkadaştan rica ettim nakit kartla aldım mecbur. Kartı da hafızasına almış kabul etmedi hiçbir şekilde. Tam bela harbiden saatlerce uğraşmıştım bende.
  5. Marginale

Fazeon monitör ile yaşadığım saçmalığın sebebini bilen var mıdır?

Mail attım zaten yarın dönüşlerine göre kem küm edilirse direkt thh'ye başvuracğaım.
  6. Marginale

144hz deyim zaten 150hz ye almadım hiç, model x27f165qw. Düzelip düzelmediğini şu sebepten anlayamam aldığımdan beri hiç olmadı sanırım ve 20 saniye içinde yaşandı sonrasında tekrar olmadı anca düşürüp beklerim birkaç gün ona göre anlarım ki zaten düşürünce düzeliyorsa 150hz monitör almış...
  7. Marginale

İdefix teknoklik satıcından aldım. Ölü pixeli takan biri değilimde şu seyirme mala bağlama ne ayak ileride sorun çıkarır mı bilmiyorum Allah'tan video kanıt var delili ile mail olarak ileteceğim önce bakayım nasıl bi çözüm sunacaklar.
  8. Marginale

İade diye yolladığımda muhtemelen o an kontrol edip o an sorun yok diye problemsiz diyip geri yollayacaklar diye düşünüyorum. Birden fazla ölü pixelde var uğraşmayayım diye iade etmemiştim. 1776710670 Kanka olan şeye anlam veremedim ki şu an düzeldi zaten video da olan sorun 20-25 saniye oldu...
  9. Marginale

Samsung dan geçtimde hata mı ettim düşündürmeye başladı. 2 gün önce aldım normal google da iken aniden monitör videodaki gibi sapıtmaya başladı 20-25 saniye sonra kendiliğinden düzeldi. Aldığımdan beri hiç şuna şahit olmadım 2 gün içinde ilk defa böyle bir şey oldu. Yaşayan veya sebebini bilen...
  10. Marginale

BU TÜR SOĞUTUCULARI HANGİ ARAÇLA ANAKARTIMA MONTE EDEBİLİRİM

https://www.n11.com/urun/am4-braket-amd-islemci-fan-ayagi-anakart-baglantisi-amd-ayak-cpu-19952269?magaza=karakayastore&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel&adj_t=1daoycx8_1drl9spo_1z6774wp&adj_campaign=Akakce_Genel braket lazım
  11. Marginale

27 inç monitör için en fp monitör kolu önerisi

Eyvallah arkadaşlar saolun bende öyle düşündüm de sürekli piyasaya bakamıyorum belki bi yerde daha iyisi çıkmıştır diye sorayım dedim çıkmamış demek ki. En uygun şu an amazon mu satıyor?
  12. Marginale

27 inç monitör için en fp monitör kolu önerisi

Arkadaşlar monitörde vesa desteği var rengi beyaz, kolda beyaz olsa iyi olur ama %100 şart değil 5k ye aldım monitörü gidip kola 3-4k vermek istemem. North bayou'dan daha fp bi ürün falan var mıdır?
  13. Marginale

❌İndirim Bitti! FAZEON 2K 150HZ 27 İnç Beyaz IPS Monitör 4.923 TL

Sağdan veya soldan bakınca görüntüde bozulma olduğunu söyleyenler olmuş harbiden öyle bi durumn yaşadın mı sen?
  14. Marginale

O çoğu monitörde olur zaten benim masa sabit 1776378466 Valla bende samsung odyssey g5 ıps panel var onunda paneli samsung değil, lg de aynı şekilde artık sadece üst seviye ürünler kendi panelleri, kullanılan markada iyi bi marka aldım ben bakalım ne zaman gelecek.
  15. Marginale

Değer mi sorusunu hiç sorma çünkü 2k buna yakın hz lerde 27 inç monitörler en az 8-9k dan başlıyor zaten. Ben samsung'dan geçicem marka takıntım yok panel iyiyse benlik sorun yok 144hz sonrası benim için birşeyse fark etmiyor açıkçası yeter bana.
  16. Marginale

Valla paneli güzel bir marka ben az önce satın aldım sende indirim bitmeden al bence peşin fiyatına taksitte yaptım.
  17. Marginale

Birde bu ayak muhabbeti nasıl çok sallanma oluyor mu? Aldım az önce bu arada destek için teşekkürler yardımcı olanlara.
  18. Marginale

Bu arada yukarda linkini bıraktığım bendeki monitörün bi türlü panel markasını bulamadım hiçbir yerde herhangi bir sitede bendekinin incelemesini yapan var mı?
  19. Marginale

https://www.hepsiburada.com/samsung-32-odyssey-g5-2k-ls32dg500euxuf-1-ms-180-hz-hdmi-dp-pivot-ips-gaming-monitor-p-HBCV00006JN5AB?magaza=aser_internet Bundan geçicem. Hz takıntım vs de yok zaten.
Geri