Arama sonuçları: *

• Users: Marginale
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Marginale

30 Bin TL Altı Telefon Önerisi

7 yıl güncelleme desteği sözleri var zaten daha uzun bile götürür.
  2. Marginale

🔥İndirim Pxn P5 8k Gamepad 1988 TL

Xbox kolunu hacamat eder al kanka paran varsa
  3. Marginale

Çağrı Merkezinde Çalışmak

Çıkmadan 15 gün önce yerine birini bulmaları için ihbarda bulunmazsan ihbar süresi ücretini senden talep etme hakları var. 15 günlük paranı almamaları için (kesin alırlar demiyorum) bu süreden önce bildiride bulunmanda fayda var. Çıktıktan sonrada hangi kodla çıkış vermişler ona bakmayı ihmal...
  4. Marginale

Soğutıcuya Bak Sıkıntılı Deil mi

bir şey bilmenede gerek yok elini uzatıp havayı soğutucunun nerden çekip, ittiğine baksan bile anlar ona göre takarsın.
  5. Marginale

Sahibinden Param Güvende Dolandırıldım Nasıl Paramı Alırım

Kanka kişiye yollamadan ve iadeyi teslim alırken video çeksen seninde kanıtın olur ki arkadaşımda öyle yapmış ztn ve thhye gitmiş yapanda çocukmuş korkup yazdı işlem durdurulunca abi içini açtım sonra kapatamadım bozdum istersen sıfır parasını öderim lütfen davayı çek dedi arkadaş yine insaflı...
  6. Marginale

Sahibinden Param Güvende Dolandırıldım Nasıl Paramı Alırım

Yinede onaylanır ama thh ye gidip dosya açıp sahibindene atınca sistem otomatik süreci durduruyor. Bizim başımıza böyle bi durum geldi arkadaşın daha doğrusu, karşı taraf ürünü bozup yollamıştı ama bu arkadaş haksızsa gitmez diye düşünüyorum thh ye. Oyalasın istediği kadar otomatik onaylanır.
  7. Marginale

8bitdo Ultimate 2 ile 8bitdo Ultimate 2c Arasında Kaldım.

Pek bilinmiyor ama easysmx d10 tmr sitcklere sahip güzel bi kol ve fiyatı 3.5k bu rakamlara en fp ürünlerden onu tercih edebilirsin. Tabi normal olarak popüler olanların fiyatı biraz daha yukarda oluyor.
  8. Marginale

AMD Driver Sorunu Acil Yardım

Directx veya windows sürümünün güncel olmaması ile ilgili olabilir.
  9. Marginale

Yardım Ürün Satım ve Distribütörlüğü Yapılır mı?

Sizde sağolun hocam rast gelsin. Gemiş gibi olmuyor şimdisi ne gümrük ne mâliyet. Allah muvaffak etsin, dikkat edin kimsenin getirmediği disbritör olabilinecek bi markadan ürün getirin siz getirdikten sonra uğraşıp popüler yapıp sonra sizden büyük bi ithalatçı kapmasın emeğiniz heba olur. Veya...
  10. Marginale

Yardım Ürün Satım ve Distribütörlüğü Yapılır mı?

İyi günler geçmişte çinden ithalat yapmıştık bizde fakat ciddi anlamda mâliyetli bir durum lütfen yanlış anlamayın ama 500k ile olacak bir iş değil.
  11. Marginale

Yardım Turknet Dev Zam | İnternet Sağlayıcısı Önerisi

Dediğin gibidir muhtemelen.
  12. Marginale

Pananet diye bir firma buldum tt altyapısı ile 100mbps için 575 tl istiyorlar, düşünüyorum şu an nasıl bi firma önce onu araştırıcam.
  13. Marginale

Tekel olmuşlar mafya gibi. Sıkıntı yok bizim burda turkcell, türk telekom, gigafiber, kablonet bütün altyapılar var gerekeni yapmasını bilirim onlar akıllılık yapıp mafya düzeni kuruyorsa bizde sürekli sağlayıcı (saplayıcı) değişiriz.
  14. Marginale

Kablo değilde ont ve modem vermezsen total 5k falan ceza kesiyorlar. Arkadaşım türknet ile anlaşmalı bi firmada çalışıyor arızalara bakıyor müşteri değilde arızaya giden teknisyen modem veya ont cihazı kaybederse onlardan iki kat daha fazla alıyorlarmış hatta. Ben uğraşamam bunların sürekli...
  15. Marginale

Böyle şey olmaz iyice mokokoya geçtiler bende yıllık ödemiştim 8. Ayın sonunda bitiyor bende farklı yere geçeceğim. Modemle ont cihazıda onların iade edicem kendime başka modem alırım ikinci el temiz.
  16. Marginale

2. El Işlemci Aldım Sanırım Dolandırıldım Ne Yapabilirim ?

İkinci el 5600 al 1k ya da güzel bi soğutucu çözsen tamamdır, bende 5600 kullanıyorum serin bi işlemci zaten çok üst bi soğutucuya gerek yok.
  17. Marginale

Samsung A26 Alınır mı?

Alınır
  18. Marginale

Teknosa ve Ups Saçmalığı

Bizzat kuryeye ulaşıp sordun mu peki nereye bıraktın sen onay kodu vs olmadan bu kargoyu diye? Zaten onay kodu vs yok ortada her türlü sen haklısında kurye hangi kafa ile nereye bırakmış onu merak ettim.
  19. Marginale

Gamesir Cyclone 2 Stok Sorunu

Uzun süredir bu fiyatlarda tekrar öyle bi ortam olacağını sanmıyorum
  20. Marginale

Gamesir Cyclone 2 Stok Sorunu

Alternatif al o paralara vader 5 pro alırsın zaten niye cyclone 2 alasın.
Geri