Arama sonuçları: *

• Users: Mertmenderes
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. M

44.550 TL oem paket alınır mı?

Hocam bende bu sistemi almayı düşünüyorumda arkadaşın bir şikayeti var mı satıcıyla ilgili kasada bir problem falan şikayetçi olduğu bir şey ?
  2. M

Abra A5 V15.10.1 15,6" Gaming Laptop

Saol kankam
  3. M

Masaüstü toplamaktan hiç anlamıyorum maalesef ve baktığımda da ekran kartı bulamadım hiç yazıyorum sadece laptoplar çıkıyor googleda ve turizmci olduğum için genelde evde olmuyorum otelde oluyorum
  4. M

Ya onda akıcı oynatsa yeter ama metronun iki oyununu oynadım mesela exodusu oynayamadım yada tomb raider ilk oyununu oynadım diğer ili oyununu oynayamadım yada ori gibi ilkini oynadım ikincisini oynamadım genel olarak 2016 sonrası oyunlardan bahsediyorum
  5. M

O yeter ya çünkü diğer bilgisayarım eskiydi şuana kadar çıkan oyunları oynatsa düzgün bir şekilde o yeter
  6. M

Diğerleri çok pahalı oluyor ama limitim bu kadar normalde bu kadar harcamayı bile düşünmüyordum 1615483368 https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487667&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR. Gittigidiyorda 8341 tl şuan galiba
  7. M

Bilgisayar almayı istiyorum toplamayı düşündüm ama stok yok bulamadım bu bilgisayar 8599 Tl şuan, bu parayı hakediyor mu ? Ve bu ps oyunları gelicek bildiğiniz gibi o oyunları falan rahat rahat oynatabilir mi ? Ve rdr 2 gibi yüksek sistem isteyen oyunları
Geri