Arama sonuçları: *

• Users: SinanGökhan
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. S

SAĞLAM 100TL(MAKS) KULAKLIK

reis valla bilemiyom hiç içime sinmiyor kz markası sence almalımıyım 1619967744 sennheiser falan yokmu yani tek seçenek bumu önerebileceğin
  2. S

SAĞLAM 100TL(MAKS) KULAKLIK

lütfen sağlam olsun t110 jbl kullandım 8 ay 7 ay gibi dayandı ses kalitesinden memnundum...
  3. S

JBL T110 vs Philips She4305Wt/00 Bass+

kanka ben t110 kullanıyordum basslarından tatmin oluyodum açıkcası ama 8 ay kullandım yani ömrü pek uzun olmadı hayal kırıklığına uğradım
  4. S

JBL T110 vs Philips She4305Wt/00 Bass+

bu iki kulaklık arasında kaldım yardımcı olursanız sevinirim...
  5. S

İşlemci Anakart uyumu!

Arkadaşlar, arkadaşımın Fujitsu D3041-A1 adında anakartı var ve bu anakartın işlemcisini upgrade etmek istiyoruz benim yedeğimde bulunan intel i3-530 model işlemci bu anakartla uyumlu olurmu ve sorun çıkarırmı teşekkür ederim...
  6. S

Maks. 150TL Kulaklık

ya bende de jbl t110 var cidden bıktırdı 90tl para verdim 5 ay anca götürdü artık iyi bişey almak istiyorum, bide bu kulaklık kablolarını nerden bulabilirim
  7. S

Maks. 150TL Kulaklık

bunlar beni ne kadar götürür reis
  8. S

Maks. 150TL Kulaklık

qkz için sorum olcak hem kablolu hem kablosuzmu tasarımını anlayamadım
  9. S

Maks. 150TL Kulaklık

Arkadaşlar sadece müzik dinliyorum sağlam olması en ön planda çok iyi güzel ses vermesi önemli değil beni 1 yıl 1.5 2 yıl götürsün istiyorum ama seside önemli o kadar para vereceksem biraz beklentili olmalıyım önerileriniz varmı kablolu kablosuz farketmez...
Geri