Arama sonuçları: *

• Users: Green
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Green

Fiyat performans başlangıç seviyesinde en mantıklı seçenek ne

Bütçene göre Samsung A serisi bakmanı tavsiye ederim. Fiyatlar ne alemde bilmiyorum ama anlattığın kullanım şekliyle A16 veyahut A26 sorunsuz götürür uzun süre bence.
  2. Green

Çözüldü✓ Sanırım RX 9070 XT aldığıma pişman oldum

Aynen ben de sorun yaşadım denemez. rx 570, 6650xt ve 9070xt mevcut. Rx 570 7 senedir bende, 6650 xt 4 sene civarı oldu sanırım, 9070 xt yi de 1 aydır kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. 1776761743 Bu arada fiyat efsaneymiş. Ben de nitro+ var hazır sistemle 35e falan geldi galiba
  3. Green

600TL Dijital Oyun Ve Müzik Platformlarında Harcadığınız Kadar Bonus!

Yeni müşteri olsam olur mu acaba?
  4. Green

🔥İndirim Razer Wolverine V3 Pro | 7199 TL 9 Taksit

Noluyooooo +18 falan diyo hemen kapattım, zurna mı attınız :kekw:
  5. Green

ŞİMDİYE KADAR DÖNEMİNE GÖRE KULLANDIGINIZ EN İYİ EKRAN KARTI?

Bilgisayar serüvenim gt420 yle wolfteam yıllarında başladı denebilir. Öncesi var ama ekran kartını hatırlamıyorum. Daha sonra rx 570, rx 6650 xt şuan 9070 xt mevcut. Emektarlar da duruyor ama satmadım :D
  6. Green

Steam cüzdan kodu satmak

Merhaba kodlar duruyor mu?
  7. Green

RYZEN 7 9800X3D + Thermalright Phantom Spirit Evo = 52-55 derece oyun keyfi

Şimdi şöyle bir durum var 3000 3500 verdikten sonra bu markanın sıvı soğutmaları da var 360mm bence onlar da bu sıcaklıklarda her türlü tutar işlemciyi. Bu fiyatlara kule tipi almak içime sinmiyor bir de kocaman kasa görüntüsü bozuluyor bence. Tabi bu benim fikrim...
  8. Green

RYZEN 7 9800X3D + Thermalright Phantom Spirit Evo = 52-55 derece oyun keyfi

Bahsettiğin soğutucunun tam modeli nedir? Bu isimde birkaç adet farklı soğutucu var
  9. Green

Yardım Crucial E100 vs Kioxia Exceria with Heatsink

Bir de Kioxia için anakartın(Asus Tuf B850) kendi soğutma bloğunu mu takayım yoksa üstündeki kendi soğutucusu kalsın mı?
  10. Green

Yardım Crucial E100 vs Kioxia Exceria with Heatsink

Dostlar iyi günler, yeni sistem kuruyorum. Elimde 2 adet ssd var hangisini sistem için hangisini depolama için kullanmam daha mantıklı olur ve neden? Yardımcı olabilir misiniz? Crucial E100 1 TB https://eu.crucial.com/ssd/e100/ct1000e100ssd8 Kioxia Exceria with Heatsink 2 TB...
  11. Green

❌İndirim Bitti! 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Nvidia Baskılı Kuponla 80TL Amazon🔥

Fiyat kötü diyen yok da avantajlı bir durum yok ortada bu fiyata her zaman var denebilir zaten ve zaman zaman da yarı fiyatına satıyorlar. Bir de çok çirkin bence bunlar daha güzel tasarımlı şeyler var 20 30 ekleyip ondan almak daha mantıklı buna 80 90 verene kadar
  12. Green

Nihai MSI Oyun Sistemi ve PRAGMATA:Güçleri birleştirin ve Beklediğiniz Yeni Nesile Ulaşın!

Bu fırsat kaçmaz(!) 1775816589 "...birlikteliği ile ortaya çıkan PRAGMATA oyun bandılı ile sizi bugün sıradanlığın ötesine davet ediyor." "Oyun bandılı"
  13. Green

❌İndirim Bitti! 🔥Ekran Kartı Destek Aparatı Nvidia Baskılı Kuponla 80TL Amazon🔥

1.de iyiki diğer uzuvlarını kullanmıyor :pepega: 1775815540 Bu arada 80 tl abartı ve zaten genelde bu fiyatlara satılıyor malum e ticaret sitesinde
  14. Green

🔥İndirim Vatan Bilgisayar Bileşenlerde %10 İndirim

Kaydadeğer bişey göremedim
  15. Green

Bu Fiyatlar Ne Olacak 7800X3D 1 Günde Uçtu??

Son olarak da iş bankasında 15k üstüne 750 tl maxipuan veriyor onu da değerlendirebilirsiniz
  16. Green

Bu Fiyatlar Ne Olacak 7800X3D 1 Günde Uçtu??

Piyasa sapıtmış durumda sırf açgözlülük yüzünden sürekli fiyat arttıran satıcılar var maalesef. Özellikle birkaç firma var ismi lazım değil ismi alfabedeki 8.harfle başlıyor. Fiyatlar bi tık düşer bence bikaç güne ama ytd. Beklemek istemeyen ikinci el kovalasın. Ben de birçok parçada indirim...
  17. Green

🔥İndirim Thermalright ASF-Siyah AM5 CPU Tutucu 559,00TL

Kaçmasının bir olumsuz etkisi var mı? Olsa sanırım tasarımı ona göre yaparlardı diye düşünüyorum ama.
  18. Green

MSI Pro B650-A Ddr5 Tomahawk Kalitesinde Beleş Fiyata Bence 6927tl 5 taksit

Anakart anlamında bence güzel fiyatlar gördük. Aralıktaki kaos ortamında herkesin korku pompaladığı süreçte Vatandan bir sistem satın aldım ve bazı parçaları kendime göre revize ediyorum. Ocak Şubat civarında aldığım anakart, kasa vs ne varsa şuan daha ucuz gerçekten. Bir de sözde ben de...
  19. Green

Yardım Güncel İndirimlerle Beyaz Anakart Önerisi (06.04.2026)

mATX düşünmüyorum hocam ya, ATX olanı da fiyat olarak mantıklı değil gibi. 1775491301 Evet 16+2+2 ymiş ama pcb katmanı 6 kat. birebir aynı fiyat olsa belki düşünürdüm de hala. 13400e gördükten sonra o kartı 15 16 veresim yok açıkcası :)
  20. Green

Yardım Güncel İndirimlerle Beyaz Anakart Önerisi (06.04.2026)

13e kadar falan çıkardım da 16k da fazla geldi gözüme. ekstra 5 6k verebileceğim bir fark yok gibi tomahawk için o yüzden gerek görmedim. Fiyat olarak 14k falan olsaydı bi düşünürdüm ama. Edge ti da aynı şekil hem BC yok hem ekstra bi artısı yok bence. 1775485908 Asus BTF gaming plustan daha...
Geri