Arama sonuçları: *

• Users: Papiano
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. P

Çözüldü✓ Gigabyte a320m-h - Bilgisayar Çalışıyor Ama Açılmıyor.

Dediğim modelde oc desteği mevcut destekliyor ilginç biçimde ve arkadaşlar ayrı bir parantez açayım sorun anakarttan değil ram yüzündenmis ram değiştim sorunum çözüldü.
  2. P

Denedim başka işlemci , tek ram kaldı onuda deniyemem elimde yok
  3. P

Arkadaşlar yeni bir b450Anakart ile tekrar denedim başka güç kaynağı ile denedim başka işlemci ile denedim açılmadı aynı hatayı verdi elimde ram olmadı için testini yapamadım yani yeni aldım anakart da hoşuma para vermiş oldum sorun hâlen çözülemedi 😁😁 1616494227 Denedim lakin eski anakartimin...
  4. P

İki yere götürdüm hepsi de benim yapacaklarimi yapmışsın zaten garantiye yolla dediler... 1615908993 Yardımcı olacak kimse yok sanırım boşuna açtım konuyu iyi günler
  5. P

Götürecektim yağmur başladı. Normalde bios pili çıkarıp takılınca düzelmesi lazım ama fuzelmedi 🤔😑
  6. P

Küçük bir sorun ise şayet üzülürüm. çok fazla para vermek istemiyorum 😁😁
  7. P

bütün kablolarim takılı her şey yerinde sorunum hâlen devam ediyor yardım lütfen...
  8. P

10 dakka bekledim ve bu yöntemi 10 kere denedim hepsinde bukadar bekledim lakin sorun çözülmedi
  9. P

İnsan oğlu işte doymuyor güce 🥺
  10. P

Overclock Sonrası Bilgisayarım Çalışıyor Lakin Klavye mouse monitör Gelmiyor. Gigabyte a320m-h , ryzen 3 1200 af , zotac GTX 1650 Ekran kartı Sistemim bu Sorunum ise bu sistemimi 3.85 GHz kadar overclock ile kullanıyordum ( bu Anakart ile overclock olmuyor diyeceksiniz benim kartım garip...
Geri