Arama sonuçları: *

• Users: HuseyinBy01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. HuseyinBy01

Steam Bakiyemi Nakite Nasıl Çevirebilirim ?

öldürecek olsalar zaten vermem sadece son 1.5 ayda haftalık droplardan geldi bu para ondan dolayı nakite çevirmek istedim 1776977064 takip önemli ama kar bırakıyor önceden trade süresi daha kısa iken daha rahattı şimdi baya zaman alıyor. Zaman almasa arbitraja daha yoğun devam ederdim.
  2. HuseyinBy01

csfloattan hesaba aktarmaya ilk defa duyuyorum normalde arbitraj için kullanıyorum.
  3. HuseyinBy01

Merhabalar steam hesabımda güncel olarak 85-90 dolar arası bir bakiye var. Bu bakiyeyi hızlı ve düşük komisyonla nakite çevirmek istiyorum. Öneriniz nedir nasıl yapabilirim ?
  4. HuseyinBy01

Enermax Revolution 3 alınır mı?

ben aldığımda herhangi bir kumanda yoktu yanlış hatırlamıyorsam havale ile 2500 küsüre almıştım. Yeni modellerde hem fiyat artmış hemde kumanda gelmiş demekki. Ama şahsi tavsiyem fanlarda değişiklik yok gördüğüm kadarıyla hala baş ağrıtacak düzeydeyse bence pek bulaşma derim. Anakart olarak Asus...
  5. HuseyinBy01

Kumanda vs yok baya baş ağrıtıyor şahsen değişme niyetindeyim.
  6. HuseyinBy01

Kasayı ortalama 3 aydır kullanıyorum genel olarak memnunum hatta arkadaşıma üst segment bir sistem topladım ve yine aynı kasayı kullandım. Genel olarak kasadan memnunum çoğu marka denilen kasaya kıyasla güzel bir sac kalitesi var. Eksileri ise şunlar gece uyutmuyor ve rahatsız eden bir fan sesi...
  7. HuseyinBy01

ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 66.284 TL

Elindeki kartın değeri kadar daha para eklemen lazım üzerine ve arada hissedeceğin oyun farkı sadece %12-13 civarında olur pek mantıklı değil.
  8. HuseyinBy01

ZOTAC GeForce RTX 5080 GAMING SOLID CORE OC 66.284 TL

2K da küçükte olsa darboğaz oluşur ama 4K da darboğaz oluşmaz.
  9. HuseyinBy01

🔥İndirim Intel 14600k - 11997 TL (kutulu)

Ederinin üzerinde buluyorum hala ama DDR4 desteği ve performansına bakılırsa hala alınabilir tarafı var. Eğer uzun vadeli ve genel amaçlı kullanılacaksa gayet mantıklı bir işlemci. Merak edenler alttaki linkten bir kaç ay önce yaptığım incelemeye bakabilir...
  10. HuseyinBy01

🔥İndirim 🔥iFFALCON 50" 4K MiniLED TV 29.999 TL🔥

Sunshine+moonlight kurdum. Modem aracılığıyla kalite kaybı olmadan kabloyla direkt yayın veriyorum. Yüksek bitrate ile görüntü paylaşımı yapıyorum. Monitör 1080P ama DSR ile 4K ya çektim ve TV de direkt 4K olarak açılıyor.
  11. HuseyinBy01

Upscale etmeden direkt 4K kullanıyorum. Ghosting söz konusu değil önceki TV de ghosting hissediyordum ama şuan ciddi anlamda sıfır ghosting kalitesini yaşıyorum. Blooming şuan için denk gelmedim. Motion blue sadece çok yoğun sahnelerde küçük bir şekilde belli oluyor. 1080P 240Hz test etmedim...
  12. HuseyinBy01

1500 TL maximum para iadesiyle birlikte aldım 28.5K ya geldi. TV yi aldım ve kullanıyorum sorusu olan varsa alabilirim. Görüntü kalitesi hakkında aklında soru işareti olan varsa linkteki videoya bakabilir. https://drive.google.com/file/d/1bcqzIgkr3WVn7vENMrqFYSftYJov20bj/view?usp=sharing
  13. HuseyinBy01

🌐5G Kademeli Olarak Açıldı🥳

Yer Adana Güncel olarak ortalamada 250 Mbps dolaylarındayım. Peak noktada 750+ zorluyor. Vodafone kullanıyorum elimdeki cihaz Redmi Note 13 Pro+ hattım tamamen sınırsız olduğu için korkmadan test yapıyorum :D
  14. HuseyinBy01

CSFloat'dan nasıl skin alınıyor?

diğer platformlar üzerindende bakmanı tavsiye ederim. Genellikte skin alımı için uu pin kullanıyorum. Biraz kaydı zor maalesef (pasaport gerekiyor) ama genel anlamda daha uygun fiyatları başka yerlerde bulamazsın.
  15. HuseyinBy01

CSFloat'dan nasıl skin alınıyor?

Giriş yapıp kendi hesabındaki skinleri trade yoluyla satabiliyorsun csfloat hesabına para yatıyor bu şekilde. Ben yüklü miktarda arbitraj için kullanıyorum genel olarak skin için direkt mantıklı bulmuyorum.
  16. HuseyinBy01

Maksimum 70K Bandında Hazır Sistem Önerisi

Bu sistemi seçip bu özelleştirmeleri yap. Aynı ramden 1 tane daha ekleyince 8.5 civarı oynuyor baya uyguna güzel upgrade seçenekleri mevcut. Parça parça sıfır toplasan indirim bile kovalasan 75K ya zar zor toplarsın...
  17. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

Fiyatı biraz yüksek gibi hocam daha uyguna güzel alternatifleri vardı.
  18. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

Pazaryerlerinde varmı bu modelden ? Taksitli alışveriş için soruyorum
  19. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

2K 150Hz bir model öyle gördüm ama görüntü kalitesi iyi ve ghosting yoksa onuda değerlendirmek isterim.
  20. HuseyinBy01

2K monitör tavsiyesi

Sipariş etmedim ama edecem kart gününü bekliyorum 2-3 güne kalmaz sipariş geçecem stoğu kalmazsada sağlık olsun benzer başka sistem bakacam.
Geri