Arama sonuçları: *

• Users: Pişmaniye
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Pişmaniye

Agalar PC Alıcam Yorum Yapın

32 GB ram ve 1TB ssd ile 84.7K - https://www.sinerji.gen.tr/sinerji-greed-gigabyte-geforce-rtx5070-eagle-oc-sff-12gb-ryzen-5-7500x3d-16gb-ddr5-500gb-nvme-m2-ssd-oem-paket-p-56200?utm_source=enucuzsistem.com&utm_medium=partnership&utm_campaign=enucuzsistem_partnership
  2. Pişmaniye

Agalar PC Alıcam Yorum Yapın

7800x3d yerine 7500x3d istersen, sıvı soğutucu yerine hava soğutucu olur dersen ve 1x16 ramı 2x16 seçerim diyorsan özelleştirmesiz 68k ya sistem var
  3. Pişmaniye

Öneri Hangi Iss'ye Geçmeliyiz ?

Daha 2-3 gün önce mahallemize TT tarafından yer kazılarak turuncu ve siyah fiber kabloları döşendi (taşındık). Umarım en geç 2 3 aya fiber üyesi olabilirim çünkü iptal olacak bir projeye benzemiyor sebebi ise yakınımızda ki çoğu sokağa bunu yapmışlar.
  4. Pişmaniye

Öneri Hangi Iss'ye Geçmeliyiz ?

biz 2022 yılına kadar 5-6 sene Superonline fiber kullandık hiç sorun yaşamamıştık biraz da şans meselesi tabii.
  5. Pişmaniye

Manyetik Klavye Önerisi

ben wraithin kendi ürünlerine güvenmiyorum iade politikası çok kötü o yüzden rs6 air alıp geç hocam
  6. Pişmaniye

Manyetik Klavye Önerisi

rs6 air de olur f tuşlarını fn vasıtasıyla kullanabiliyosun https://www.incehesap.com/atk-rs6-air-zenith-switch-manyetik-switch-he-klavye-beyaz-fiyati-90991/?utm_source=akakce.com&utm_medium=referral&utm_campaign=vitrin&v=1.67.9
  7. Pişmaniye

Beyler 5-6 Milyon Para Olsa Bu Arabayı Alır Mıydınız

Hocam değil 5 milyon para 50 milyonum da olsa kişisel olarak E92 ye aşığım. 6 milyon param olsa E92, 93 alır mekaniğini sıfırlar keyfime bakardım.
  8. Pişmaniye

Manyetik Klavye Önerisi

rs7 air
  9. Pişmaniye

Yardım Sokağıma Fiber Çekiliyor, Binaya Gelmesi İçin Nereden Başvuru Yapabilirim?

Sokağıma fiber çekiliyor, binaya gelmesi için nereden başvuru yapabilirim? TT de halihazırda ön başvurum var bugüne ait.
  10. Pişmaniye

6750xt Hayattan Soğuttu

doğru söyleyeni kovarlar
  11. Pişmaniye

Yardım RTX 5070 Ti İkinci El mi Sifirmi Almak Mantikli Arada 10k Fiyat Farki Oluyor

paran varsa sıfır al yoksa faturası cartı curtu olan test edebileceğin birinden alırsın
  12. Pişmaniye

Yardım Sadece Lol Oynarken %100'e Varan Packet Loss Sorunu Yaşıyorum

Müşteri hizmetlerine ne demem lazım o zaman
  13. Pişmaniye

6750xt Hayattan Soğuttu

amd kumar işi nvidia geç
  14. Pişmaniye

bir şey kiralama durumum pek söz konusu değil, ping testlerimi bir ekibe iletmişler 48 saat içinde haber vereceklermiş muhtemelen sorun ıss de der geçerler evet. UDP portları falan filan varmış onlar çözer mi ki acaba.
  15. Pişmaniye

Direksiyon Seti Önerisi

8 9 k civarında yok hocam 1785072914 bulabiliyorsan ikinci el g27 g29 veya rampage ürünleri var
  16. Pişmaniye

evet anlık bir internet yok uyarısı verip 1-2 saniyeye geçiyor bende de öyle o ama bu dediğim paket kaybı olayı 3 4 gündür mevcut ne yaptıysam çözemedim.
  17. Pişmaniye

Upload latency'im 400 500 falandı qos ile çözdüm onu 20 30 şuan ama hala packet loss var...
  18. Pişmaniye

Şöyle bir şey daha fark ettim, maç araya bastığım an 2-3 saniyeliğine pc de internet kesilip geri geldi 1784987312 Harddisk den ssd ye atıp dosyaları doğruladım
Geri