Arama sonuçları: *

• Users: F1nerF1rst
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. F1nerF1rst

Bu sistemi ne kadara alsam uygun olur

27-28 maximumu bu fiyatta 0 satıldı yılbaşında benzer sistemler
  2. F1nerF1rst

7800X3D için MSI B850M-G alınır mı? VRM ısınma + RAM tavsiyes

saçma pahalı bu anakart için 3 aşşağı 5 yukarıda force ve indirimde şuan ice var 850 yongada b850m-k var bütçe dostu olsun dersek daha stabiller ve compactlar bios verimliliği güç yönetimi olarak ayriyetten çok daha sağlam mofset sunuyor gigabyteler
  3. F1nerF1rst

7800X3D için MSI B850M-G alınır mı? VRM ısınma + RAM tavsiyes

Anakartı iade et başının ağrımasını istemiyorsan 1776906461 7800x3D ram seçen bir işlemci bu konuda hynix ram alman önemli eğer micron ram alırsan ki zaten MSI anakart direk bomba bu konuda önümüzdeki süreçte forumda her hafta konu açman muhtemel olacaktır sistem boot almaması debug kalması vs...
  4. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Rx 580 8gb aldım anormal serin

ben üstüne plastik kutunun içine bişeyler koyup altında beklettim
  5. F1nerF1rst

press yapman gerekebilir o da sorun teşkil etmez
  6. F1nerF1rst

rulman sesi geliyorsa rulman dağıtabilir o şekilde kullanma değiş sistemi patlatır
  7. F1nerF1rst

o zaman fabrikasyon olabilir
  8. F1nerF1rst

uzun süredir bakımı yapılmamış o macun fabrikasyon değil belli eğer kaydırarak açmadıysan dağılmaz öyle
  9. F1nerF1rst

uzun süredir bakımı yapılmadıysa olabilir fabirkasyonda bu kadar dağınık macun olmaz acemi sürülmüş pedlerde yeni duruyor orjinal peder böyle değil mora yakın duruyor
  10. F1nerF1rst

Kule tipi fan rgb renk ayar

fan markası ne
  11. F1nerF1rst

Yeni Ram taktım ekran gelmiyor

bios pili sökülür ramler takılı kasanın sadece power kablosu takılı sistem start at sonra kapat basılı tutup tuşa sonra arkadaki psu power switchi kapalı hale getir tuşa 10 saniye basılı tut 10 dakika sonra pili kabloları tak sistemi başlat
  12. F1nerF1rst

bios pilini söküp statiği alırsan işini görecektir yüksek ihtimal ama kesinlik veremem
  13. F1nerF1rst

cpu ve cpu fanı sök tak yapabilir misin fanı abartı sıkmadan 1776888483 sistem direk ramların hiçbirini görmüyor debugta kalıyor
  14. F1nerF1rst

eski ramlerle tekrar deneyebilir misin
  15. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Asus PRIME H610M-F D4 R2.0-CSM DDR4 3200MHz mATX Anakart Satış Fiyatı

5.5 için zorlayın yoksa 5 e gider dediğiniz şekil
  16. F1nerF1rst

Masama dik koymalık 2. monitör arıyorum

şimdi şöyle dik kullanmak için monitör pivot olmalı ya da monitör kolu almalısınız eğer monitör kolu yoksa pivot özellikli olacak
  17. F1nerF1rst

eski ramler duruyor mu
  18. F1nerF1rst

mhz uyuşmuyor sanırım ramleri 2-4 yapınca görüntü var mı 3200 lerle
  19. F1nerF1rst

Pc topluyorum bu parçalar birbiriyle uygun mudur?

2 üstüne https://www.itopya.com/inno3d-geforce-rtx-5070-twin-x2-oc-white-12gb-gddr7-192bit-dlss-4-ekran-karti_u29572 bu var zaten
  20. F1nerF1rst

Çözüldü✓ Asus PRIME H610M-F D4 R2.0-CSM DDR4 3200MHz mATX Anakart Satış Fiyatı

üste kar istiyorsanız ayrı ayrı satın birlikte ucuza gider
Geri