Arama sonuçları: *

• Users: yucexzzers
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. yucexzzers

HyperX Cloud III alınır mı?

Kullanıyorum eqdan sonra baya iyi ses vermeye başladı müzikler filan tatmin ediyor
  2. yucexzzers

🔥İndirim HyperX Cloud III S Kablosuz 5.355,99 tl KAZI KAZAN KOD İLE 4.855,99 TL

Alalı 2 hafta oldu olmadı, mikrofon güzel,ses seviyesi eq yapınca güzel müzikte tatmin etti, dungle mıdır nedir onun bağlantısı da odadan wcye kadar gidiyorum arada 3 oda var, wc girip kapıyı kapattığım anda bağlantıyı kesiyor sonra direkt oto bağlanıyor yakınlaşınca benim hoşuma gitti tavsiye...
  3. yucexzzers

Yardım Tablet önerisi oyun için ? 25k

Hocam mini yerine bu nasıl acaba 3.2K 144hz diyor işlemcisine ve diğer özelliklere bakmadım https://ty.gl/6r2b68xvt54ms
  4. yucexzzers

❌İndirim Bitti! ADİDAS ÜRÜNLERİ %60 indirim

Hangi ayakkabıları giyelim
  5. yucexzzers

🔥İndirim IFFALCON 50S55A 50İNÇ QLED TV 16998TL

Hocam 27" fhd monitörde bile görüntü çamur oluyor bu tvyi heralde 6-7 metreden izlemek lazım çamurlaşmaması için
  6. yucexzzers

GetirYemek Maydanoz Döner 2 adet 190tl

Bölgemde kız arkadaşımla bir kere gitmiştik rezillikti hiç hoşumuza gitmemişti maalesef
  7. yucexzzers

Honor 600 5G 256GB Hafıza 8GB Ram 29.999₺

4k 30fps gerçek mi ya ?
  8. yucexzzers

🔥İndirim Fissler düdüklü tencere 4.5&6 LT 2 al 1 öde

Arkadaşlar bi düdüklü 6k olur mu demeyin, sanırım bunu diyen arkadaşlar hiç böyle düdüklü kullanmamış, hayatı kolaylaştırıyor yemek yapanlar için, saygılar.
  9. yucexzzers

PS5 Pro mu? Xbox series X mi?

Hocam arkadaşlar geliyor gs ya da şl maçlarını izliyoruz devre arasında hemen fifa geçiyoruz çok sarıyo be
  10. yucexzzers

Fc26yı 3kya almıştım tek zararı oyun içi 50k yatırmam, onun dışında gameplusta baya oyun var ama yeni oyunları gamesatıştan alıyorum ekonomi malum, 4 oyun 500tl orayı tercih ediyorum offline oyunlarda
  11. yucexzzers

İlk konsolum ps5pro oldu. En sevdiğim oyunlar ghost of yötei ve wukong oldu oynamaktan aşırı zevk alıyorum gta 6yı da rahat şekilde oynatacağını düşünüyorum xbox hakkında bilgim yok ama güzel bi minimum 65" 4k tv ile çok keyif veriyor
  12. yucexzzers

🔥İndirim Hyperx cloud III S 5149 TL 5-6 taksit

Bana da öyle dedi ;(
  13. yucexzzers

🔥İndirim 💥Attack Shark X3 PAW3395 MOUSE - 1053 TL 💥

4-5 senelik rampage mouseu kullanıyorum, throne diye bi mouse aldım alışamadım yine de rampage kullanıyorum elim çok alışmış ona, her gün 4-5 saat cs oynuyorum gözle görülür bi aim farkı yaratır mı ? (Şu anda kablolu mouse kullanıyorum)
  14. yucexzzers

Yardım Xiaomi 17 ultra hakkında sorum var

Hocam telefonu açtırmak yerine biraz risk alıp kayıt yaptırmak daha mantıklı değil mi ilerde sıkıntı olunca yine atılmıyor mu?
  15. yucexzzers

Yardım Xiaomi 17 ultra hakkında sorum var

Hocam şu anda xiaomi 15 server kaydı var mı biliyor musunuz ?
  16. yucexzzers

Evet öyle yapacağım hocam, oyunlarda donma yapar mı pubgde filan
  17. yucexzzers

🔥İndirim Lenovo Legion 24.5” 0.5ms 320Hz IPS Gaming Monitör 🔥6.649₺

Aktif olarak csde kullanıyorum hoşuma gitti
  18. yucexzzers

Selamlar arkadaşlar, bi abim için oyun tableti lazım bütçe 20k dedi ama daha iyi bişe olursa 25kya kadar zorlattırırım ben onu, oyun oynayacakmış, ben samsung tab s10FE plus önerecektim ama başta buraya yazayım dedim ekranı büyük olması tercihimizdir, akıcı oyun performansı iyi bir tablet lazım...
  19. yucexzzers

🔥İndirim Hyperx cloud III S 5149 TL 5-6 taksit

Hocam bunlar müzik için mi yoksa cs için mi ?
Geri