Arama sonuçları: *

• Users: yucexzzers
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. yucexzzers

Lenovo Legion 0.5 Ms (Mprt) 320hz Ips Gaming Monitor 67d4gac3tk 5999 TL

Yapmadım ya da hatırlamıyorum ama dikkatimi hiç çekmedi ya hocam
  2. yucexzzers

Lenovo Legion 0.5 Ms (Mprt) 320hz Ips Gaming Monitor 67d4gac3tk 5999 TL

Aktif kullanıyorum güzel monitör
  3. yucexzzers

Yardım Nextstar 65" 4k Miniled Tv Alınır mı??

Valla hiçbir fikrim yok bende de vardı servisler gelmişler 15dkda halledip gitmişler sanırım tv duvara asılıydı sorun düzeldi yenilerde var mı bilmiyorum ama bu sorun fikrinizi aldatmasın halledilir hızlıca
  4. yucexzzers

🔥İndirim Throne Hydra Supreme 42.000 Dpi Paw 3950 Şarj İstasyonu Kablosuz Mouse 1249 TL!

Markanın zamanında 1.5k fiyata klavyesini almıştım rezaletti kısa süre içinde çift tıklama sorunu filan ortaya çıktı attım kenara
  5. yucexzzers

Loky kardeşe katılıyorum ses çok iyi subwoofer ile daha doyurucu bi ses var kendim 32"lik oled kullanıyorum renkleri de güzel ama dediği gibi simsiyah ekranda beyaz bi yazı figür çıkarsa etrafı hafif bulutlu oluyor ama hiç sorun olmuyor benim için
  6. yucexzzers

Tvyi genellikle ps5te kullandım nadir olarak film ve beinsports ile kullandım bir sıkıntısını yaşamadım sadece fişe sök tak yapıp açtığında ilk başta arayüzü kasıyor ama 1 dk içinde normale dönüyor, boşta prizim olmadığı için kullanmadığım zamanlarda prizden söküyorum, eğer sökmezsem kasma...
  7. yucexzzers

İthalatçı garantili PS5 alınır mı?

Ben de flydan ps5 pro iki kol şarj istasyonu aldım şimdiye kadar bir sorun çıkmadı 1782220985 Konu eskiymiş be dikkat etmedim...
  8. yucexzzers

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB Siyah 74.135 TL

Kfpdgpdfps hocam s26u 256gb 88kya düşüyor indirimde o daha mantıklı olmaz mı
  9. yucexzzers

🔥İndirim Samsung Galaxy S25 Ultra 512 GB Siyah 74.135 TL

S26u sandım elim ayağıma girişti
  10. yucexzzers

🔥İndirim Redbull 250mlx4 180₺ Adet 45₺

Şekersiz olduğunu belirtin lütfen
  11. yucexzzers

Xiaomi 17 Pro Max 120 Fps Alamıyorum Oyunlarda

Gamebooster açtınız mı hocam
  12. yucexzzers

Atk A9 Vs Wraith W1 ?

atk a9 plus kullanıyorum cok memnunum sadece 1k hz yerıne 8k olsaydı daha iyi olurmuş @mornix
  13. yucexzzers

🔥İndirim Gp Aa 2 Adet Alımda 350 TL Aaa Piller Tek Alım 4 Adet Pil ve Şarj Cihazı 625 TL

Totalde 3 arkadaş 6 tane aldık teşekkürler
  14. yucexzzers

12000 Btu Klima Önerisi

Hocam peki faturaya ortalama +kaç k etki ediyor ? Ve 2 tane alsak fatura harici bir masraf oluyor mu
  15. yucexzzers

12000 Btu Klima Önerisi

Hocam selamlar ortalama 100-125mt2 bir eve kaç btu klima yeter konum Ankara ve her gün açık kaldığında aylık faturaya ne etki eder ?
  16. yucexzzers

🔥İndirim Steelseries Qck+ Large Gaming Mouse Pad 809tl

@mornix bu benim 1300e aldığım mousepad değil mi 🥹🥹🥹
  17. yucexzzers

🔥İndirim Machenike K500-M61 Hall Effect Manyetik Klavye 1252 TL (Trendyol Plus Özel)

Hocam sıcak fırsatlars değil de normal konu da açılabilir eğer çok iyi fiyatsa ama bilemedim stok bitmiş sanırım 1781684844 Hocam manyetik yazıyor ama özelliklerle mekanik klavye diyor,.manyetik klavye olmuyor mu bu
Geri