Aynısı birebir var, memnunum ama yukarıda söylenenler doğru aslında 27" için 1080p düşük kalıyor, ikinci monitör olarak kullanıyorum ama, ana monitörüm Xiaomi G Pro 27i
Deepcool LE360 V2 RGB kullanıyorum, Asus kullanmadım hiç. Phantom Spirit te kullandım R5-5600 de , çok iyi soğutucu dur kendisi 270W TDP ye kadar destekliyor yazıyor, doğrudur da, çok testini izlemiştim zamanında, öyle almıştım
Peerless ten se Phantom Spirit tercih edebilirsin hocam, Thermalright ın tek eksi yanı malzeme kalitesi zayıf, blok yaprakları hemen eğilip bükülüyor yoksa performans çok iyi, sıvı mı hava mı bende sıvı 7800x3d için
Gamingpro 5080 kullanicisiyim aktif olarak, mükemmel bir kart , öyle ön yargılı falan olmayın, normal 5080 neyse bu da o, Sadece palitin sitesinden seri numarasına göre kontrol edip almanızı öneririm. Bendeki Gamingpro da Vapor Chamber mevcut fakat full bakır plaka olanı da var. Galax ı öven...
32 GB / 1 TB Ssd siyle 72000₺ ye satma düşüncesi olan bana bile cazip hocam, kaçırma marka model falan önemli değil 7500F/5070 bulduysan al hemen, ben zaten 53 e almıştım zamanında
Hocam 4 ay kadar önce de bir kişi vardı 9700x ile Phantom Spirit le sogutamiyorum diye, çok rahat soğutması lazım , temas probleminiz olabilir mi acaba, veya arızalı ürün (soğutucu) ,, cevap bunlardı