Arama sonuçları: *

1. Metin Kandemir

Öneri 9070xt Vs 5070 ti önerisi?

Hocam, meseleyi sadece 'sıcaklık' üzerinden okumaya devam ederek aslında asıl noktayı kaçırıyorsun. kimse 66 dereceye kötü demiyor ancak olay sadece GPU çekirdeğinin kaç derece olduğu değil o ısıyı tahliye ederken çıkan gürültü kirliliği ve zayıf VRM/besleme bileşenlerinin o 575W yük altında ne...
  2. Metin Kandemir

Tabii ki aradaki fiyat farkı herkesin bütçesine uymayabilir, buna saygı duyarım. Ama bu fiyat bandında bir yatırım yaparken, sistemin içinde 'idare eder' bir parça yerine 'kusursuz' bir parça istemek bir duygu değil, kalite tercihidir. Sen 10 desibel fazla sese razı olup tasarruf edersin, ben...
  3. Metin Kandemir

Hocam bakış açını anlıyorum ama bilgisayar toplamak sadece bir performans tablosu okumak değildir bu bir kullanıcı deneyimidir. 300W çeken bir kartta o '5 derece' dediğin farkı sağlamak için kullanılan bloklar bobinler coil whine riskini azaltan ve fan kalitesi sadece soğutma değil kartın ömrünü...
  4. Metin Kandemir

Biosa hiçbir şekilde girilmiyor

shifte basılı tutarak pc yi yeniden başlat de hocam sonra gelen ekranda sorun gidere tıkla, gelişmiş seçenekler - uefi donanım yazılımı ayarı - yeniden başlat pc tekrardan başlarken bios ekranına kendisi giriş yapacak
  5. Metin Kandemir

Pompam cazır cuzur sesler cikariyor

kasayı yan yatırıp öyle çalıştırmayı dener misin
  6. Metin Kandemir

Yardım Yeni anakartta cpu led ışığı yanıyor 2.el alıcam

hocam şöyle bir durum var bu A520 anakartlar piyasaya çıktığında(Ağustos 2020) Ryzen 5000 serisi henüz yoktu(çıkış tarihi nisan2021) eğer bios sürümü eski ise bir bios güncellemesi ile çözülebilir.
  7. Metin Kandemir

Işlemci değişikliği sonrası bip sesleri yardım

hocam öncelikle bios pili bitmiş olsa bile bios ayarları sıfırlanır pc açılır sadece sistem saati tarihi geri kalır. ayrıca saydığın nedenlerin çoğu (termal macun, BIOS pili, soğutucu) maalesef CPU LED yakmaz.başka bir işlemciyle deneyip görüntü alamazsan bilki o kart arızalıdır (y) birde şöyle...
  8. Metin Kandemir

bence nvidia 5070ti özellikle asus rog strix veya msi suprim modellerini alabilirsen tadından yenmez. ray tracing ve dlss konusunda nvidia şu an önde götürüyor. birde işin 2.el kısmı var nvidia kartları daha çabuk elden çıkarabilirsin
  9. Metin Kandemir

Öneri Çalışma/Oyun Sandalyesi Önerisi

ilk önce boy ve kilon nedir hocam ona göre uzun ömürlü olabilecek ürünleri tavsiye edebiliriz
  10. Metin Kandemir

o tamir görmemiş kısmı öyle değildir ben yapamadım veya yapabilen birini bulamadımdır :) en iyi ihtimalle bios silinmiş veya bozulmuştur Kİ bu durumda sadece cpu led yakmaz. Bence uzak durmalısın hocam. Şansımı denemek istiyorum dersen o anakartta bios flashback özelliği varsa bi bios...
  11. Metin Kandemir

i7-7700 takılıyken pc'yi açıp anakartın sitesinden son sürüm bios dosyasını indirmen gerekiyor(daha doğrusu hangi işlemciyle açabiliyorsanpc'yi). sonrasında flash bellek ile bios güncellemesi yapman lazım. bios u güncelledikten sonra diğer işlemciyi takıp denemen lazım. bu adımları uyguladıktan...
  12. Metin Kandemir

EKRAN KARTIMA UYGUN İŞLEMCİ ÖNERİSİ

Intel Core i5-14600K işini görecektir
  13. Metin Kandemir

Bilgisayar toplamaya başladım ne gibi parçalar almalıyım?

kasa olarak her zaman küçük ve mesh kasayı tercih ederim hava akışı ve soğutma performansından ötürü. almaya karar verdiğin anakartının modeline göre kasanı seçebilirsin. tabi işlemci soğutucusu ve ekran kartı boyutlarını da göz önüne alarak kasayı seçmen gerekiyor.
  14. Metin Kandemir

YENİ ALİNAN SİSTEM GORUNTU VERMİYOR

görüntü kablosunu anakarta takıp görüntü gelip gelmediğini kontrol eder misin. eğer görüntü geliyorsa anakartının sitesinden bios son sürüm indirip bios güncellemesi yapmanı tavsiye ederim. tabi bu dediğimi şöyle varsayıyorum bütün fiziksel kontroller yapılıp ekran kartının güç kablolarının tam...
  15. Metin Kandemir

2 PC Arasında Kaldım

kendime değil bir yakınıma alacağım o da peşin fiyata taksitli istiyor, bana kalsa tek çekim sinerjide ki mantıklı
  16. Metin Kandemir

2 PC Arasında Kaldım

https://www.hepsiburada.com/tebilon-unlost-eco-amd-ryzen-7500f-msi-a620m-sapphire-radeon-rx9060-xt-pulse-16gb-500gb-ssd-oem-paket-p-HBCV0000D1YD9S 52.99 tl bu pc peşin fiyata 6 taksit...
  17. Metin Kandemir

Parayı faize koyucam ama hangi

fiziki emtialara yönelmen lazım
  18. Metin Kandemir

Çözüldü✓ YARDIM! PC Açılmıyor

Kasada statik elektrik birikmiş olabilir. pc yi fişten çekip 10-15 dk bekleyebilirsin ya da statik elektrik boşaltma teknikleri var google da aratarak deneybilirsin
  19. Metin Kandemir

🔥İndirim Bosch V-Line Matkap Ucu Seti 🔥 680₺

2 yıldan fazladır var bu set bende alın dursun kenarda. öyle çokta profesyonel olmasa da ev kullanıcısı için gayet ideal
Geri