Arama sonuçları: *

• Users: Ruhtlesing
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. R

Yardım FH4 meydan okuma yarışması nasıl yapılır?

fh4 meydan okuma yarışması görevi var ama nasıl yapılıyor bilmiyorum.
  2. R

Öneri 40 TL'ye Steam Kış İndirimlerinde Hangi Oyunu Almalıyım?

witcher 3 ü daha önce denedim ve bana biraz karışık geldi pek benlik değil galiba ve iade ettim ama öneri için teşekkür ederim 1640211231 the forest dediğim gibi var satisfactory e bakıcam önerin için teşekkür ederim
  3. R

önerin için teşekkürler ama ikisi de bende var :D
  4. R

Biliyorsunuz ki steam kış indirimleri geldi 30 veya 40 tl ye önerebilceğiniz tek kişilik bir hikaye oyunu(türkçe olursa iyi olur) ya da arkadaşlarla oynanabilcek saran bir oyun önerirseniz sevinirim.
  5. R

Öneri cyberpunk 2077 almalı mıyım?

sence zevk alınır mı oyundan almayı düşünüyorum ama
  6. R

Öneri cyberpunk 2077 almalı mıyım?

1050 ti 4 gb ve amd ryzen 1600 AF var cyberpunk 2077 de en düşük grafikler de kaç fps alırım sizce zevki çıkar mı
  7. R

Yardım Forza Horizon 4 servet adası (fortune ısland) göerv olmuyor

Forza Horizon 4 servet adası (fortune ısland) 2. sandık görevi olan(bildiğim kadarıyla)drift alanın da 3 yıldız aldım ama görev saymıyor ve sandığın yerini göstermiyor ne yapmam lazım görevi yanlış mı biliyorum ?
  8. R

Yardım Forza Horizon 4 efsanevi kıl payı geçiş görevi nasıl yapılır

anladım teşekkür ederim iyi akşamlar
  9. R

Yardım Forza Horizon 4 efsanevi kıl payı geçiş görevi nasıl yapılır

selamlar FH4 te haftalık mücadele görevin de efsanevi kıl payı geçiş diye bir görev var 10 tane yapmam gerekiyor ama nasıl yapılıyor bilmiyorum bilen biri yardım edebilir mi?
  10. R

valorant beyaz ekran sorunu

zaten valorantı 1 veya 1 buçuk haftadır oynuyorum ilk hafta sorun yoktu bu son 4 veya 5 gündür böyle
  11. R

Beyaz Ekran Sorunu Acil !!! Lütfen

bende de aynı sorun var mesela valorantı açıyorum dediğin gibi yükleme ekranına kadar sıkıntı yok oyun açılıyor ana menüye geldikten 1 kaç saniye sonra ekran ilk siyah sonra beyaz oluyor ama sesler gelmeye devam ediyor
  12. R

valorant beyaz ekran sorunu

Valorantı açıyorum ve ana menüye geldikten 1 kaç saniye sonra ekran siyah oluyor ve daha sonra beyaz oluyor oyunun sesleri gelmeye devam ediyor ama ekran beyaz kalıyor pc yi kapatıp açtıktan sonra{kasadan} bazen yine aynı hatayı veriyor bazen ise vermiyor ne yapmalıyım lütfen bilgilendirir misiniz.
Geri