Arama sonuçları: *

• Users: UmutG06
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. UmutG06

Ekran kartı görüntü vermiyor

Arkadaşlar kasayı biraz temizleyeyim dedim ve ekran kartının güç kablosunu söküp slottan çıkarttım. İşim bitince geri yerine taktım kabloyu bağladım. Fakat ne alakaysa kasanın fanları ve rgbler çalışıyor ama görüntü yok üstüne fare ve mouse da çalışmıyor. Ramleri söktüm temizledim geri taktım...
  2. UmutG06

Klavye tepki süresi hakkında

Arkadaşlar klavyeme ilk defa internet üzerinden tepki süresi testi yaptım fakat bu sonuçlar normal mi? Klavyem xpg summoner fakat cherry mx switch kullanan bir klavyede bu kadar fazla tepki süresi bana normal gelmiyor. Yoksa bu gibi siteler yanıltıcı mıdır?
  3. UmutG06

Taşpınar dolabımı getirmedi ne yapmam gerek

Arkadaşlar 2 hafta önce taşpınardan dolap aldık 1 hafta sonra eve getirdiler kurulum sırasında parça eksik çıktı dediler en fazla 3 gün içerisinde tekrar geleceklerini söylediler. 1 hafta geçti hala gelen giden yok aldığımız şubeye gittik biz sizi arayacağız diyip yolladılar. Çıkarken müşteri...
  4. UmutG06

50K OLED Laptop önerisi

Teşekkür ederim.
  5. UmutG06

50K OLED Laptop önerisi

Evet asus güzel gibi. 1727030645 Peki ne önerirsiniz.
  6. UmutG06

50K OLED Laptop önerisi

18 ideal hocam çok farketmez
  7. UmutG06

50K OLED Laptop önerisi

Arkadaşlar oyun için kullanmayacağım hali hazırda oyun oynayabileceğim bir bilgisayarım var. OLED ekrana sahip güçlü işlemcili ve tasarımı şık bir laptop arıyorum. Ekran kartı çok önemli değil benim için yani gidip sırf ekran kartı daha iyi diye konu dışı laptoplar önermeyin. Asus vivobooklar...
  8. UmutG06

Cyberpunk 2077 DLC ücretsiz nasıl oynarım

https://forum.donanimarsivi.com/konu/cyberpunka-crack-phantom-liberty-yueklenir-mi-evet-yueklenir.847766/page-2 1724079524 Koşun buna da müdahele edin o zaman
  9. UmutG06

Arkadaşlar siz diğer konularda neredeydiniz crack bekçisi mi dikildiniz başıma DLC ye bu ekonomi şartlarında 650 TL gibi şişik bir fiyat enayilikten ibaret bana göre. Raporlayın geçin bu arkadaş crack istiyor diye başıma bekçi misiniz?
  10. UmutG06

Ben kendi konumu açmak istiyorum? Sana mı kaldı hem? Yasak bir şey yapıyorsam raporla geç konuyla alakasız mesaj yazmanın manası yok. Ayrıca oyunum orijinal DLC yi istiyorum sadece. 1724079172 Saolun hocam.
  11. UmutG06

Ciddi misin :D geçmiş bir sürü konu var bu forumda Phantom liberty DLC yi crack oynamaya dair?
  12. UmutG06

Gidipte bir DLC ye bu kadar abartı para vermek istemiyorum. Oyunun kendisi orijinal zaten Epic Gamesten almıştım 100 saat civarı oynadım yapacak bişey kalmadı oyunda. DLC yi oyunun dosyasına crack bir şekilde kurabilir miyiz?
  13. UmutG06

CS2'de ani drop sorunu

Sistemin yetersiz olabilir veya dediğin gibi yüksek ms'ten dolayı da olabilir ayrıca oyunun çok eksikleri var en önemlisi optimizasyon sıkıntısı var. Adamlar oyunu bitirdik diyerekten çıkardılar CSGO daki çoğu şey CS 2 de bile yok getirseler bile çok sonradan getiriyorlar mesela silahları sol...
  14. UmutG06

CS2 Skin Önerisi Verir misiniz ?

Bence güzel ama neo noiri ben daha çok seviyorum renk uyumu vs çok güzel size kalmış tabi hocam siz alacaksınız.
  15. UmutG06

M4a4 temukau direk anime skini hocam :D
  16. UmutG06

M4A4 neo noir al bence çok güzel skin
  17. UmutG06

GTA 5 online heist'e girmiyor

Hocam oyuna yeni başlayan birisi olarak senin heist yapman mantıksız oyun heistten ibaret değil keşke iade etmeden önce para kazanma videolarına biraz baksaydın.
  18. UmutG06

Premium dan gelen 1m dolar oyunu biraz oynadıkca hesabına geliyor. Quick joinden görev yapmanı tavsiye etmem seni kicklerler çoğu zaman girsen bile pay vermezler heistten çok. Youtubeda yeni oyuncular bir sürü para kazanma rehberi var onlara bakabilirsin.
  19. UmutG06

Seni kickliyorlardır bendede oluyodu o kimse babasının hayrına o kadar intel yapıp uğraştığı heisti sen telefondan quick join yapıp hemen para kazan diye yapmıyor :D O heistleri kendi arkadaşlarınla yapman lazım ya da Cayo pericoyu tek basına yapabilirsin oyunda para kazanmak zor emek istiyor.
  20. UmutG06

Fazla RGB efekt kullanmak klavyenin ömrünü kısaltır mı?

Arkadaşlar soru başlıkta ben mesela 2 tane farklı efekti aynı anda kullanıyorum.
Geri