merhaba arkadaşlar asus vivobook laptop kullanıyorum laptop da windows 11 kurulu wifi kartı
Realtek 8821CE Wireless LAN 802.11ac PCI-E NIC
oda arkadaşımla aynı yerde aynı anda hız testi yapıyoruz o 10 ms 35mb/s indirme alırken ben absürt ping değerleri ve 4 yada 1 mb/s indirme alıyorum bu...
merhaba arkadaşlar yurtdışı cıhaz alacagım redmı ama aynı model ıkı telefon var bırı hındıstan bırı ce takılı aradakı fark nedır arada fıyat farkı da var bı arada
Evet bende hafif ve güçlü bir işlemciye benziyor izlediğim kadarıyla videolarda hemde kendi Web sitesinde huawei yanında hediyeleri de büyük ihtimalle huawei d 16 alacağım attığımı tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
iyi akşamlar arkadaşlar bu sene bilgisayar programcılığı bolumune baslayacam allahın ıznıyle nasıl bı laptop işimi görür almışken uzun yıllar kullanıym dıyorum oyunda sadece lol gıbı basıt oyunlara takılıyorum arada
agırlık olarak da fazla agır olmamalı aklımda bu var...
merhaba arkadaşlar bu sene önlisans bir bölüme yerleşmek istiyorum daha sonra dgs sınavı ile 4 yıllık bigisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliğine çevirmek istiyorum sizce hangi önlisans programını seçmeliyim
merhaba arkadaşlar gigabyte ga-g31m-es2l rev 1.1 anakartim var işlemci olarak q9550 kullanıyorum 4 GB Ram var DDR2 800mhz sizce bu sisteme hangi ekran kartı alınmalı