Arama sonuçları: *

• Users: alihydrcev
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. A

Wifi'de yüksek ping ve düşük indirme hızı sorunu

merhaba arkadaşlar asus vivobook laptop kullanıyorum laptop da windows 11 kurulu wifi kartı Realtek 8821CE Wireless LAN 802.11ac PCI-E NIC oda arkadaşımla aynı yerde aynı anda hız testi yapıyoruz o 10 ms 35mb/s indirme alırken ben absürt ping değerleri ve 4 yada 1 mb/s indirme alıyorum bu...
  2. A

ROM farkı nedir hınt vs global

anladım teşekkür ederim
  3. A

redmi note 10 pro
  4. A

pekı arada kronık bı sorun var mı ıkısı arasında
  5. A

merhaba arkadaşlar yurtdışı cıhaz alacagım redmı ama aynı model ıkı telefon var bırı hındıstan bırı ce takılı aradakı fark nedır arada fıyat farkı da var bı arada
  6. A

infinix note 12 g96 ekran tazeleme hızı

merhaba arkadaşlar bu telefonun ekran tazeleme hızı kaç infinix note 12 g96 işlemcili olan modeli
  7. A

Çözüldü✓ 15000 TL'ye laptop önerisi lazim

Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim önerilerinizi inceleyeceğim
  8. A

Evet bende hafif ve güçlü bir işlemciye benziyor izlediğim kadarıyla videolarda hemde kendi Web sitesinde huawei yanında hediyeleri de büyük ihtimalle huawei d 16 alacağım attığımı tavsiyeleriniz için teşekkür ederim
  9. A

iyi akşamlar arkadaşlar bu sene bilgisayar programcılığı bolumune baslayacam allahın ıznıyle nasıl bı laptop işimi görür almışken uzun yıllar kullanıym dıyorum oyunda sadece lol gıbı basıt oyunlara takılıyorum arada agırlık olarak da fazla agır olmamalı aklımda bu var...
  10. A

Önlisans program tavsiyesi

merhaba arkadaşlar bu sene önlisans bir bölüme yerleşmek istiyorum daha sonra dgs sınavı ile 4 yıllık bigisayar mühendisliği yada yazılım mühendisliğine çevirmek istiyorum sizce hangi önlisans programını seçmeliyim
  11. A

gigabyte ga-g31m-es2l rev 1.1 anakart için ekran kartı önerisi

merhaba arkadaşlar gigabyte ga-g31m-es2l rev 1.1 anakartim var işlemci olarak q9550 kullanıyorum 4 GB Ram var DDR2 800mhz sizce bu sisteme hangi ekran kartı alınmalı
  12. A

3500 TL F/P Monitör Tavsiyesi İstiyorum

bakıym bı
  13. A

3500 TL F/P Monitör Tavsiyesi İstiyorum

merhaba arkadaslar 2K 144Hz ve üzeri hem flim izlemelik hemde oyun oynamalık bıldıgınız F/P monıitor var mı
Geri