Arama sonuçları: *

• Users: Yusufcann01
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. Y

İnternet kafeler açıldı mı ?

Ya zam gelsinde açılsın ne zamandır oyun oynayamıyoruz. Yeni sistem aldım 20k ya internet yok evde hangisini alsam diye düşünüyorum .
  2. Y

3. Y

Beyler aranızda varsa internet kafe sahipleri yazar mı açılıp açılmadığı . İnternette bir site açıldı diyor , bir site açılmadı .
  4. Y

Monitör + kasa öneri

Beyler kuzenime şöyle bir sistem alacağız sizce nasıl . Max 21k ya monitör +kasa önerilerinizi bekliyorum .
  5. Y

İ5 10600 vs i5 10600kf

Beyler işlemci alacağız arkadaşa ama 2 seçenek arasında kaldı . İ5 10600kf ve i5 10600 . Bunların arasındaki fark nedir acaba
  6. Y

17.500 sistem önerisi

Dostum güç kaynağı biraz kötü geldi belki ben yanlış düşünüyordumdur sen ne düşünüyorsun.
  7. Y

17.500 sistem önerisi

Arkadaşlar normalde leptop alacaktım ama şuan masaüstü alacağım. Monitör + kasa olarak bu fiyat bandına sistem önerir misiniz
  8. Y

14000 TL sistem önerisi

Dostum ben hiç düzelmeyeceğini düşünüyorum dediğin gibi Türkiye'de fiyatı artan bir şey düşmez . Macbook alacağım büyük ihtimal ders çalışmak için , hem hafif . Bu fiyata da adam gibi bilgisayar alamıyorsak oyunları da youtube dan izleriz artık ne yapalım .
  9. Y

14000 TL sistem önerisi

Dostum zaten fiyatlara bakınca oyun oynama hevesim kaçtı , macbook alıp ayt tyt kasabilirim veya oyuncu leptoplarına bakarım. 1621056274 Merakımdan soruyorum bir video var mıdır acaba donanım kanallarının çektiği bu bilgiyle ilgili . Neye dayanarak 2023 de düzelecek söylerseniz sevinirim bir...
  10. Y

14000 TL sistem önerisi

Diyelim stoklar geldi bu sefer de 1 yıl içerisinde dolar yükselecek , vergiler artacak o yüzden düzeleceğini sanmıyorum
  11. Y

14000 TL sistem önerisi

Kanka gerçek mi bu ya 14k lık sistemde ryzen 5 3600 var , 5 dakika falan gezdim sitelerde ne olmuş bu fiyatlara ya . Olay olması , haberlere falan çıkması lazım 7000 tl ye 1660 ne demek .
  12. Y

14000 TL sistem önerisi

Arkadaşlar bayağıdır piyasadan uzağım işlerim vardı bakamadım o yüzden size danışmak istiyorum . Nasıl bir sistem önerirsiniz bu fiyat bandında . ( En son fiyatlara baktığımda 7000 tl ye rx 5700 xt li sistem diziliyordu şuan bilmiyorum nasıl. )
Geri