Arama sonuçları: *

• Users: NeeK
  • Content: Konular, Mesajlar
  • Order by date
  1. NeeK

Yardım Barracuda x EQ ayar önerisi

Barracuda x 2022 için fxsound indirdim diğer uygulamalar ücretli olduğu için. Başka işe yarar eq için uygulama var mıdır ? Kullanan arkadaşlar eq ayarları için bir öneride bulunabilirse sevinirim.
  2. NeeK

Wireless kulaklık önerisi

Hocam barracuda x sipariş etmiştim seninle de konuştuk. Bugün geldi o da. Teşekkür ederim eğer varsa isteyen ona bırakabilirsin çok iyi fiyatmış.
  3. NeeK

Cs floatta skin satsam iş bankası hesabıma çekebilir miyim ?

Çekiliyor ben de iş bankası kullanıyorum.
  4. NeeK

Yaz için parfüm önerisi?

Hocam parfüm piyasasını bilmemeniz dert değil ama en azından bir parfüm için maksimum bütçenizi belirtirseniz ona göre muadil ya da orjinal olarak parfüm önerisinde bulunabilirim. Parfüm alırken Eau de Parfüm (EDP), Eau de Toilette (EDT) ve sadece parfüm olarak ayrılıyor bunlara dikkat etmek...
  5. NeeK

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Hyperx 3s bir daha gelmez diye düşünüyorum belki çok sonra. Zaten o siyahın stoğu falan da amazonda gözükmüyor. Pazartesi gelecek kulaklık henüz test etmedim.
  6. NeeK

🔥İndirim Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar (Ana Konu)

Barracuda x aldım ben de depodan. Tek sıkıntısı malzeme kalitesi diyorlardı bunu göze alarak sipariş ettim fiyatı iyi olduğu için.
  7. NeeK

Teşekkür ederim bilgiler için.
  8. NeeK

O biraz sıkıntı olacak sanırım telefona bağlamazsam şarjın full olup olmadığı vs biraz tahmin işi olacak gibi.
  9. NeeK

Kulaklıkta full şarj olduğuna dair bir ışık vs yanıyor mu peki ?
  10. NeeK

Depo ürünü olduğu için sağlam gelsin önceliğim bu. Ses ve mikrofon konusunda da en azından pişman etmeyecek düzeyde tutsun başka beklentim yok. Şarjı 50 saat gidiyor mu bilgin var mı ve şarj olduğunda yüzdesini görebiliyor muyum ?
  11. NeeK

Razer Barracuda X 2022 pişman eder mi ?

Amazon depodan görüp fiyatı iyi gözüktüğü için 2800 tl civarına aldım. Durum olarak kullanılmış - mükemmel yazıyordu. Kulaklık hakkında çok az bilgim var. Bilen arkadaşlar bu fiyat için nasıl bir kulaklık olduğunu vs söyleyebilirse sevinirim.
  12. NeeK

Olumsuz yorumlar görünce biraz tereddüt ettim doğrusu. Fiyat olarak 2.8 e geldi cezbetti direkt umarım bi sorun olmaz.
  13. NeeK

Hocam barracuda x 2022 aldım önüme düştüğü için pişman eder mi ?
  14. NeeK

Bekliyorum gelir diye aksine olan stoklar bitiyor bakalım beklemedeyiz.
  15. NeeK

tamamdır
  16. NeeK

Kablolu olsa da cloud 3 sağlam olduğu için öyle 1800 gibi harika fiyatlar olursa haber edebilirsen sevinirim
  17. NeeK

Hocam cloud 3 falan görmedim hiç valla geldiği gibi gidiyor. Görürsen ve haber verirsen iyi olur sağ ol.
  18. NeeK

Amazon depodan ürün aramak sonuçsuz kaldığı için vazgeçtim. Bir indirim de göremedim. Bu bütçe içerisinde FPS ve müzik odaklı alınabilecek en iyi kulaklık nedir ? Wraith stoklarında sadece mchose v9 pronun tek rengi kalmış. ( onun da bitmiş :D )
  19. NeeK

24 adet yaş mama 299 tl

Bu marka için de benzer şikayetler var. https://www.sikayetvar.com/challenge
Geri